Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Suomen laki on turhankin seikkaperäinen siitä, ettei kukaan saa valmistaa, hallussapitää tai käyttää ydinpommia, aivan kuin se olisi mahdollista materiaalien tai edes osaamisen puolesta. Sen lisäksi pitäisi olla hitosti rahaa ja motiivi.

Toisaalta poliitikkojen lahjonta on niin väljää lakitekstiä, että valtakunnansyyttäjä sanoi eilen, ettei sen perusteella ketään voi koskaan syyttää. Sanoi muistaakseni "ettei lakia voi soveltaa käytäntöön", eli antaa tuomiota.

Koska laki tuntee siis sekä tiukat että ylilöysät asiat maailmassa, niin miksei planeetan radan muuttamista ole sanktioitu? Sen siis saa tehdä kuka vaan?

Kuinka pitkän kesän haluatte? Mikä olisi mukavin yön pituus?

Kommentit (8)

Hallitsemattomasti putoilevien ja muuten lentelevien - painavienkin - esineiden ja vesimassojen siirrättäminen toisten kanssaolioiden ja näiden suojarakennelmien päälle on kiellettyä. Esimerkkejä yksityiskohtaisista laeista voisi löytyä muun muassa Alankomaiden lainsäädännöstä, jossa kielletään patojen tärvääminen - ehkä keskiaikaisissa laeissa jopa pään menetyksen uhalla?

Kun Maan rataa aletaan muuttaa sanktioiden tai sanktioimatta, se on aika haipakkaa. En kehota kokeilemaan. Täten L-Ellillä tähän ei ole lupaani.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30906
Liittynyt16.3.2005
Lektu-Elli
Kuinka pitkän kesän haluatte?12 kuukautta vuodessa, kiitos. Ja hieman lämpimämpää kuin Suomessa nykyään. Sademäärä on sopiva tai ehkä hieman voisit lisätä. Se voisi kuitenkin tulla harvemmin rankempina sateina.

Mikä olisi mukavin yön pituus?Itselleni sopisi tuntia tai paria pitempi vuorokausi hyvin. Pimeää saisi olla puolet ajasta. Luulen, että jos tuon pystyt tekemään, valtioiden poliisivoimien tai armeijoiden mahti on hyttysten ininää korvissasi. Asiaan liittyvän juridiikan voit siis unohtaa.

Jenkkilässä on maapallon turvallisuuspäälikkö. Se tulee ja nussii korvaan sitä joka maan rataa muuttelee kysymättä lupaa. MIB tulee myös ja pyyhkii muistia.

Himalajalle sata jämäkkää rakettimoottoria vaaka-asentoon, niin sadan vuoden päästä puoli maapalloa on jatkuva päivä ja sihdataan siten että tyynimeri on jatkuva yö.

Kansalaiskeräys pystyyn.

Canccu
Vedetään järeämpi vaijeri kuuhun, ja sitten sopivasti vinssaamalla voidaan jarrutella maapallon pyörimistä.

Eikö se vinssautuisi jo itsestään joka kuukausi 40000km lähemmäksi?

petsku
Seuraa 
Viestejä1473
Liittynyt6.6.2009
Lektu-Elli
Himalajalle sata jämäkkää rakettimoottoria vaaka-asentoon, niin sadan vuoden päästä puoli maapalloa on jatkuva päivä ja sihdataan siten että tyynimeri on jatkuva yö.

Eikös tuo ole vähän sama, kuin puhaltaisi laivansa purjeeseen saadakseen lisävauhtia? Meinaan, että toki palamiskaasut lähtevät hyvällä vauhdilla, mutta kitka ilmakehän kanssa ne lopulta pysäyttää ja ilmakehän kitka maan kanssa pysäyttää siihen siirtyneen liikemäärän. Jos ne raketit olisivat ilmakehän ulkopuolella, niin sitten.

Voisit muuten säätää Maan pystyakselia Deuzer-tuulettimellasi senverran, että Suomi saataisiin hieman eteläisemmille leveyksille.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat