Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Otin tässä loman alkajaisiksi olutta usemman tunnin. Tarkoitus on kuitenkin huomenna iltapäivällä mennä harrastushommiin joten kaljanhimon vuoksi otin pari melatoniini-tabua, ne auttavat nukahtamaan.

Huomasin sitten kolmannen tabun jälkeen että ne ekat kaksi olivat tenoxeja No, tässähän se pönttö pörisee ja hampaat irvessä yritän olla normaali. Soitanko poliisit, ambulanssin vai molemmat? Tilanne ei kirjoitushetkellä varmaankaan lähde käsistä mutta ainahan se on hyvä varautua pahimaan.

ps. Voi paska.

Kommentit (4)

Eipä taida poliisit siihen mitään voida. Menet nukkumaan ja pistät kellon soimaan. Ehkä saattaa huimata vielä kun heräilet mutta ei pari tenoxia ole vaarallista eikä vielä kolme.
En tosin itse niitä syö mutta joskus lainannut joltain.

Ihan olon mukaan lepäilet, khyl se siitä laskeutuu. Et tosiaan tarvi ambulanssia paitti jos purkillisen otit.

Tenoxit voimistaa alkoholin keskushermostoa lamaavaa vaikutusta ja voi johtaa esim. hengityslamaan. 20 tai 40 mg (pillerit on 10 tai 20mg valmisteesta riippuen) ko. ainetta on kuitenkin ihan normiannos enkä usko että alkoholinkaan kanssa aiheutuu mitään vaaraa. Voithan sä esim. myrkytystietokeskukseen (09 471 977) soittaa ja niiltä kysyä jos se helpottaa. Ambulanssissa ne antaa sulle korkeintaan lääkehiiltä ja laskun.

Kuin paljon sulla oli kaljaa koneessa ku rupesit noita tenoxeja nappailemaan?

Ei hätää, näytti siltä että ne tosiaan olivat melatoniinia. Sammuin sänkyyn aika nopeasti ja heräsin klo 12. Oli aika hyvä olo. Tosin mistäs sitä tietää, pitäisikö noista bentoista tulla lievästi-paska-olo?

Tästä lähtien pyrin tunnistamaan noiden eron. Se on helppoa koska nää melatoniinit ovat jo loppuneet.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat