Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Eli aikojen saatossahan tässäkin maassa on tehty kaikennäköistä tyhmää ja maan etujen vastaista. Kuten otsikosta kuuluu mitkä päätökset ovat sellaisia että haluaisit vastuulliset syytettyjen penkille?

Miinakieltosopimus. Ihan turha ja Suomen puolustusta heikentävä paperi koska meillä ei kylvetä niitä miinoja randomilla.

Maatalouden alasajo. Nimiä en tiedä ja kun tämä alkoi niin en ollut nykyisenkään vertaa kiinnostunut politiikasta. Olen usein miettinyt että mikähän on Suomen omavaraisuusaste nykyään jos jouduttaisiin yllättäen omillemme. Minne helvettiin katosivat ne voi- ja munavuoret?

Sivut

Kommentit (96)

Taistolaisuus. Näin 80-luvulla syntyneenä on vähän vaikea käsittää kylläkin, mitä ihmettä nuo ihmiset ajoivat takaa aatteellaan, sillä kommunismin ja Neuvostoliiton kritiikittömällä ihannoimisella.

Miinakieltosopimushan on käsittääkseni aivan yhtä tyhjän kanssa, samat paukut ovat edelleen käytössä vain uusilla erilaisilla nimillä.

Moonchild
Taistolaisuus. Näin 80-luvulla syntyneenä on vähän vaikea käsittää kylläkin, mitä ihmettä nuo ihmiset ajoivat takaa aatteellaan, sillä kommunismin ja Neuvostoliiton kritiikittömällä ihannoimisella.Epäilisin tietämättömyyttä, vähän samaan tapaan kuin Natsi-Saksan kritiikitön ihailu Suomessa 1930-1945.

Javert
Moonchild
Taistolaisuus. Näin 80-luvulla syntyneenä on vähän vaikea käsittää kylläkin, mitä ihmettä nuo ihmiset ajoivat takaa aatteellaan, sillä kommunismin ja Neuvostoliiton kritiikittömällä ihannoimisella.Epäilisin tietämättömyyttä, vähän samaan tapaan kuin Natsi-Saksan kritiikitön ihailu Suomessa 1930-1945.Ihailtiinko natseja Suomessa? Itse en ole asiasta niin tietoinen, mutta Mannerheimhan tiettävästi ainakin vihasi Hitleriä, eikä suostunut esim. saksalaisten vaatimuksiin romanien toimittamisesta Saksaan.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

Mannerheim, Ryti, Tanner, Erkko, Kokoomus, IKL, SDP, ProKarelia, Stubb, Tukiainen, Helsingin Sanomat, Yle, Halonen, RKP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Perussuomalaiset, Suomen Kristillisdemokraatit, Lapuan liike, Ahvenanmaa, Lipponen, Suomen evankelis-luterilainen kirkko. ...

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Moonchild
Ihailtiinko natseja Suomessa?Kyllä:

Toivo Johannes Horelli oli kokoomuksen poliitikko, lakitieteen lisensiaatti ja pankinjohtaja. Toimiessaan sisäministerinä jatkosodan aikana hän teki päätöksen juutalaispakolaisten luovuttamisesta natsi-Saksaan.

Horelli oli kovan linjan poliitikko ja kuului kokoomuksen oikeaan siipeen. Hän oli hyvin kommunisminvastainen ja peräsi parempaa varustautumista sotilaallisia uhkia vastaan. Horelli oli myös saksalaismielinen ja juutalaisvastainen.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Toivo_Horelli
Saksalaismielisyys oli ajan henki tuohon aikaan.

Tvomas
Mannerheim, Ryti, Tanner, Erkko, Kokoomus, IKL, SDP, ProKarelia, Stubb, Tukiainen, Helsingin Sanomat, Yle, Halonen, RKP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Perussuomalaiset, Suomen Kristillisdemokraatit, Lapuan liike, Ahvenanmaa, Lipponen. ...

Kenen kannalla sitten olet?

Sinivalkoinen jumalaapelkäävä ja isänmaallinen kansa?

Touko Trooper

Maatalouden alasajo. Nimiä en tiedä ja kun tämä alkoi niin en ollut nykyisenkään vertaa kiinnostunut politiikasta. Olen usein miettinyt että mikähän on Suomen omavaraisuusaste nykyään jos jouduttaisiin yllättäen omillemme. Minne helvettiin katosivat ne voi- ja munavuoret?

Maatalouden tukiaisista kuului aikanaan sen verran jumalaton valitus, että syyllisiä taitaa olla melkoinen osa kansasta. Kohta varmaan kuolee loputkin tilat, sikäli alhainen on maajussin tuntipalkka.

linkki
Touko Trooper

Maatalouden alasajo. Nimiä en tiedä ja kun tämä alkoi niin en ollut nykyisenkään vertaa kiinnostunut politiikasta. Olen usein miettinyt että mikähän on Suomen omavaraisuusaste nykyään jos jouduttaisiin yllättäen omillemme. Minne helvettiin katosivat ne voi- ja munavuoret?

Maatalouden tukiaisista kuului aikanaan sen verran jumalaton valitus, että syyllisiä taitaa olla melkoinen osa kansasta. Kohta varmaan kuolee loputkin tilat, sikäli alhainen on maajussin tuntipalkka.Eikös tukiaiset ole kuitenkin suhteellisen uusi asia(tietotoimisto Mutu)? Tuet on kanssa ongelma ja/tai osa sitä mutta eikös kapuloita alettu heittää rattaisiin jo sitäkin ennen ns pellonraivauskiellon avulla?

Touko Trooper

Eikös tukiaiset ole kuitenkin suhteellisen uusi asia(tietotoimisto Mutu)? Tuet on kanssa ongelma ja/tai osa sitä mutta eikös kapuloita alettu heittää rattaisiin jo sitäkin ennen ns pellonraivauskiellon avulla?

Riippuu perspektiivistä. Sen jälkeen kun liityttiin Euroopan Unioniin, maataloustukien ja tilojen määrä on pudonnut ja tilakoot kasvaneet. tehokkuuden kasvattaminen on sinänsä varmaan ihan hyvä juttu, mutta tilanne ei ole stabiloitunut kannattavalle tasolle. Suomen maatalous ei kykene kilpailemaan ulkomailta tuodun ruuan kanssa hinnassa ilman tukea(eikä sen kanssa?) ja tavalliselle tallaajalle hinta on tärkeämpi seikka kuin ruuan alkuperä.

On sitten eri asia onko maatalouden alasajo maanpetturuutta, joidenkin mielestä meidän kuuluukin tuoda ruoka sieltä missä sen tuottaminen on halpaa. Itse haluaisin kuitenkin säilyttää edes jonkinlaisen varajärjestelmän.

Toope
Seuraa 
Viestejä24855
Liittynyt23.7.2006

Ainakin Erkki Tuomiojan isoäiti oli maanpetturi, vihollisen asialla.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Touko Trooper

Olen usein miettinyt että mikähän on Suomen omavaraisuusaste nykyään jos jouduttaisiin yllättäen omillemme. Minne helvettiin katosivat ne voi- ja munavuoret?Sillä ei ole merkitystä, koska sitä ruokaa ei kuitenkaan pystyttäisi tuottamaan eikä kuljettamaan mihinkään ilman ulkomailta tuotua öljyä.

Nokia, Metso Kone! Ne olivat alunperin Suomalaisten perustmia yrityksiä, mutta myöhemmin ne anastivat Amerikkalaiset rikollisjärjestöt, jotka naamioivat itsensä "eläke" ja "vakuutusyhtiöksi" Nämä yritykset TUHOSIVAT Suomalaisen hyvinvointivaltion!Tai siis ne, ja niiden takana olevat äärikapitalistiset voimat! Suomessa otettiin käyttöön sama talouskokeilu kuin USA:ssakin, eli epäonnistunut "immigration+outsorching" ja SIKARIKKAIDEN veroale! Ja mitäs siitä sitten seurasi

http://m.taloussanomat.fi/?page=showSin ... ID=2008643

Maanpetturi haluaa täyttää Suomen ulkomaisella halpatyövoimalla, jonka sosiaalikulut sitten taas puolesytaan jätetään Suomalaisen veronmajan harteilla. Suomalainen tietotaito myydään Kiinaan, ja sinne siirretään myös kaikki tehtaat!

http://www.taloussanomat.fi/yritykset/2 ... 0916087/12

Isänmaat petturit ovat äärikapitalisteja, joista useat kuten mm "Björn Walroos" itseasiassa entisiä taistolaisia. Taisi vaan ottaa niin PÄÄHÄN kun Neuvostoliitto hajosi, kun se keskuskomentoinen idätalous niin oli pojilla ihanne. Niinpä "suuren sukupolven" äärikapitalistit sitten alkoivat latoa rahaa ihmisoikeuksia polkevaan Kiinaan, ja tuhota Suomalaista keskiluokkaa. Ensiksi viedään ihmisiltä taloudellisen perustan toimeentulo pois! Sitten viedään kansalaisoikeudet ikuisen ja lopputtomatton "terrorisminvastaisen" sodan varjolla. Sitten imuniteettijärjestelmä, kun sitä tukahduttavilla MYRKYILLÄ täytyy kuulemma torjua "sikailfuenssaa" Ollaanko täällä junttilassa todella NIIN tyhmiä että ei tajuta, että meitä KUSETATAAN para-aikaa!? Koko "uusliberalistinen" kokeilu oli pelkkää yhtä isoa KUSETUSTA!!? Suomeltakin vietiin OMA RAHA pois ilman kansanäänestystä! Ryssä sai Viipurin, mutta sai taistella jokaikisestä metristä! Mutta kun kansainväliset kasaarijuutalaiset kauppiaat tulevat Suomeen ostamaan Suomalaista osamista, tietotaitoa ja jopa itsenäisyyttä ja luontaista immuniteettijärjestelmää pois, niin mitä Suomi poika tekee? "Kuinka syvälle herra?" Kysyy nöyrä Suomalainen renki, kun kasaari juutalaiset rosvot pyysätävät häntä työtämään kielen perseensä. Ei Suomessa tottapuhuen ole "pettureita" pojat! Täällä on vain orjia

Noita pellejä ilmenee tavallista enemmän silloin kun ulkona on kuumaa.

Kuuma ilma -> keltainen neste päässä alkaa höyrystymään ja kallon sisäinen paine kasvaa -> aivot puristuvat paineen johdosta kasaan ja päässä alkaa viiraamaan -> lievässä tapauksessa pelle vain nolaa itsensä mutta tiedossa on tapauksia joissa pelle on ajautunut luonnonvalinnan kannalta parhaaseen ratkaisuun eli itsetuhoon.

Väinö Tanner oli maanpetturi. Tässä sosialidemokraatin, Pääesikunnan propagandaosaston korkeimman upseerin eversti kalle lehmuksen asiantunteva todistus:

post948976.html?hilit=%20Kalle%20Lehmus%20#p948976

" Kalle Lehmus,pääesikunnan propagandasta vastannut upseeri kirjoittaa kirjassaan Talonpoika suurten shakkilaudalla-seuraavaa: sivu 37:

" Täyttäen Suomen ja kansainvälisen porvariston kaikkien taantumuksellisimpien piirien tahdon Tanner aivan ilmeisesti piti päääränään neuvottelujen katkaisemista.Uudelleen aloitetuissa neuvotteluissa hän itsepäisesti torjui kaikki Neuvostoliiton ehdotukset edes syventymättä niiden ajatussisältöön.Tanneria ei ole suotta sanottu Suomen ja Neuvostoliiton suhteiden ''pahaksi hengeksi''. Hän käyttäytyi kuin vannoutunut ja katkera Neuvostoliiton vihamies.

Hänen Neuvostoliiton suhteen omaksuma linja vastasi täysin ei vain Suomen, vaan myös suurten imperialististen valtioiden, niiden joukossa Saksa, kaikkein taantumuksellisimpien piirien suunnitelmia.

Hitleriläisiä kohtaan Tanner tunsi aivan erityisiä sympatioita. Kun oli aivan ilmeistä, ettei Tanner halunnut solmia Neuvostoliiton kanssa molemminpuolista avunannon sopimusta, neuvostohallitus ehdotti Suomen ja Neuvostoliiton rajan siirtoa Kannaksella joitakin kymmeniä kilometrejä, tarjoten tilalle kaksi kertaa suurempaa aluetta Neuvosto-Karjalassa ja samalla pyytäen Suomelta vuokralle vähäistä aluetta Suomenlahden suulla, jotta voisi perustaa sinne merivoimien tukikohdan, tarkoituksenaan lujittaa Suomenlahden puolustusta.

Neuvostoliiton ehdotukset eivät loukanneet Suomen suvereniteettiä. Kuten Suomen edistysmielinen lehdistö totesi, neuvostoehdotukset olivat kohtuullisia ja muodostivat hyvän pohjan neuvotteluiden jatkamiselle.

Kuitenkin myös nämä ehdotukset Suomen hallitus torjui. Oli Suomen hallituksen syy, että neuvottelut katkaistiin. "

Näin siis Kalle Lehmus, pääesikunnan mies. Huomioitavaa on että hän korostaa Tannerin olleen hitleriläinen ja Saksan edun ajaja. "

Tannerin ykkösrikostoveri ihmisyyttä vastaan oli Risto Ryti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat