Seuraa 
Viestejä45973

Joka toistaa puhkikulunutta ja palanutta lääketeollisuuden propagandaa, joka itse nimen omaan aloitti kyseisen viruksen levittämisen. Tuo virus ei ole tavallista kausi-influenssaa kummempi, eikä mitään mitä ihmisen normaali immuniteettijärjestelmä ei kykenisi hoitamaan. Suurin osa kuolintapauksista on tekaistuja valheita, joissa ei suostuta paljastamaan ihmisten muita lääketieteellisiä tietoja, mikä ei tietenkään "yksilönsuojan" takia ole mahdollista. Tämän tarkoituksena on saada meihin syötettyä lääketeollisuuden MYRKKYJÄ, joilla murretaan luontainen vastuskykymme, maailman paras lääke, eli ihmisen luontainen immuniteettijärjestelmä. HERÄTKÄÄ ihmiset, ja hylätkää WHO:n sairas propaganda! HERÄTKÄÄ tajuamaan, että WHO on osa YK:ta, joka on täysin, 100% USA:n liikepankiirien kontrolloima yksityinen laitos! USA ilmoitti toisen maailmansodan loputtua, että josa uutta "kansainliittoa" ei perusteta New Yorkiin USA:n suoran valvonnan alaiseksi, niin he eivät yksinkertaisesti siihen liity! HERÄTKÄÄ ihmiset! Tämä on yhtiöiden ja pankiirien levittämää PROPAGANDAA!!!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_depth/8167961.stm


HERÄTKÄÄ
ihmiset! Amerikassa tiedettiin heti, kun tämä "9/11" tapahtui, että kyseessä oli LAVASTUS! Miljoonat ihmiset tiesivät sen jo Pearl Harbourin iskiessä! Koska edes se ei ollut ensimmäinen kerta!

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -ship.html

Eikä tämä ole ensimmäinen pöpö, jota lääketeollisuus alkoi tietoisesti levittämään ihmisten luontaisten immunieettijärjestelmän murtamiseksi! Pahan kaava on aina sama! Se ei ikinä muutu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5lcJt4jX ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=r4c9Is1T ... re=related

Enemmän ihmisiä kuoli vuoden 1976 rokotekamppanijassa kuin itse flunssan kaatamana! HERÄTKÄÄ!!! Amerikka on SAIRAS maa! Amerikan pankiirit rahoittivat ensimmäistä maailmansotaa, Natsisakaa, Neuvostoliittoa, imperialistista Japania ja nyt Kiinaa! Huumekauppaa, terrorisotaa...haluaako Suomi todella seistä Setä Samulin riveissä? Ottavatko Suomalaiset lapset hymyssä suin pedon merkin koska vanhemmat ja yhteiskunta niin kehottavat? Parempihan se on, kuin elää ryssän vallan alla, josta USA meidät "pelasti" vai kuinka? Haluatko sinä Suomalainen olla pankiirien orja, koska kuvittelet Amerikkalaisten olevan "veljiäsi" Kyllä, Amerikassa on sinun veljiäsi, mutta he elävät siellä pankiirikartellin ORJINA!!!

http://www.infowars.com/the-internation ... orld-order

http://www.infowars.com/drug-groups-to- ... u-billions

Haluatko sinä olla valkoinen orja, koska et halua pahoittaa yhteiskuntaa, poliittikkoja "Suomalaisia" suuryrityksiä, ja joutua ongelmiin lain kanssa? Otatko sinä pedon merkin ihosi alle, koska niin kaikki "kunnon ihmiset" tekevät? Mikä on sinun valintasi?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Virustauteihin ei edes ole olemassa mitään muuta "lääkettä" kuin ihmisen oma LUONTAINEN immuniteettijärjestelmä! Rokote on MYRKKYÄ! Se on PEDON MERKKI! Ajanmyötä sitä seuraavat ihosi alle mikrosirut, joita nyt jo määrätään Amerikassa potilaille jotta lääkärit voivat seurata heidän "edistymistään" Lopun aikoina vain ne voivat käydä kauppaa, koulussa...olla yhteiskunnan normaaleina jäseninä näin ylipäätänsäkkin, jotka kantavat pedon merkkiä. Ja ei! Nyt ei ole kyse sirpistä ja vasarasta! Herätkää jo Talvisodasta ja "Lauri Törni" syndroomasta tähän päivään!

On vain yksi kysymys jäljellä;haluatko sinä olla yhteiskunnan "normaali" jäsen ja ottaa "pedon merkin" sekä itsellesi että lapsillesi? Jos et, viranomaiset tulevat kieltämään lapsiltasi koulunkäynnin ja väittävät sinun olevan "vaaraksi hänen kehitykselleen" Valitettavasti ilman verenvuodastussta emme tule saamaan vapauttamme takaisin! Meidät omistavat nyt Kone, Metso, Nokia, jotka puolestaan omistavat 90% Amerikkalaiset "eläke" ja "vakuutusyhtiöt" Ei siellä yhtiöitten hallituksissa kyllä mitään vanhoja eläkemummoja tai uranaisia lapsineen istu! Ne ovat RIKOLLISJÄRJESTÖJÄ jotka vain ovat naamioineet itsensä "vastuullisiksi ja sosiaalisiksi yhtiöiksi" Haluatko sinä olla "kunnon orja" vai "rikollisen vapaa" kansalainen? Valinnan aika on tullut Suomi! Missä rivissä sinä seisot?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Herätys
Virustauteihin ei edes ole olemassa mitään muuta "lääkettä" kuin ihmisen oma LUONTAINEN immuniteettijärjestelmä! Rokote on MYRKKYÄ! Se on PEDON MERKKI!

On vain yksi kysymys jäljellä;haluatko sinä olla yhteiskunnan "normaali" jäsen ja ottaa "pedon merkin" sekä itsellesi että lapsillesi?


Jepjep.

Jaa-a. Ompas Jumala sadistisuuden perikuva, kun pienen ihmisen toive terveenä pysymisestä ja lääkkeiden käytöstä on pedon merkin ottamista. Ai joutuu helvettiin jos ottaa rokotuksen? Ompa se pienestä kiinni että ne taivaan portit menee säppiin. Ja mikäs se pedon merkki sitten onkaan, onko se mikä tahansa, mikä laitetaan ihon alle? Kuten lonkkaproteesi? Sydämentahdistin? Kaihileikkauksessakin asennetaan pedon merkki silmään? Tatuointi?
Ruuvi, joka asennetaan luun murtumassa ja otetaan myöhemmin pois? Vai riittääkö suun kautta otettu Nitro kun meinaa kuolla sydänkohtaukseen? Vai keuhkoihin hengitetty astmalääke?

Sinä itse toki et käy sairaalassa ollenkaan ja et käytä antibiootteja.

Näin se menee.... tässähän meillä on taas uusi uskonlahko, jonka hörhöilyjen perusteella voimme huoletta vetää itsemme kiikkuun.

Ei kun kaikki vaan liittymään. Jeesus pelastaa

EDIT: Tuli tässä vaan mieleen että tämä trolli lähtee palstalta kuin hauki kaislikosta, veikkaisin

Näinhän se menee foliomaassa. Sikainfluenssan alussa Viralliset Tahot salailivat sen vaarallisuutta, sillä meksikolaisten lääkäreiden nettiin kirjoittamat jutut kuolleista eivät päässeet uutisiin.

Nyt Virallinen Taho salailee sikainfluenssan vaarattomuutta!

Jos otat rokotteen-mikrosirun, otat PEDON merkin! Minä en sanonut mitä siitä seuraa! En MISSÄÄN vaiheessa väittänyt että joudut helvettiin! Mutta Suomessahan ollaan aina mukarrettu läntisen maailman fasitisille diktaattoreilla. Suomessa oltiin aluksi niin innoissaan Hitlerin Barbarossa sotaretkestä Venäjälle. Piti saada "omat takaisin" ja perustaa "Suur-Karjalan" tasavalta! Vaan kun Britannia julisti Suomelle sodan ja alkoi pommittaa Petsamoa, niin siihen loppui Suomen natsiveljeilyt! Suomi vaihtoi kesken sotaa puolta, ja kieltäytyi mm hyökkäämästä Leningradiin ja katkaisemaan Murmanskin rataa. Kyllä täällä ollaan aina ollut kieli levällään ja perse pystyssä! Liittoudutaan aina vaan sen kanssa, joka tarjoaa kulloinkin Suomelle parhaimmat kaljat. Katsokaa nyt kuinka Nokia, SUOMALAISEN työn luomus myytiin jenkkien kansainväliselle pankiirikertallille, ja sen omistamille "eläkeyhtiöille" Nyt Suomen omistavat tyystin Amerikkalaiset RIKOLLISORGANISAATIOT jotka ovat naamoiutuneet eläke ja vakuutusyhtiöksi! Mutta sehän käy Suomelle! Ei hätää! Lännestä tulee kaikki hyvä, idästä paha, ja kaikki potentiaaliset terroristit ovat kaikki ählyjä!
Kaikki potentiaaliset terroristit olivat kaikki aiemmin Juutalaisia, ja Myyrmannissa tapahtui "vahinko" Uskokaa vaan Supoa, puolustusvoimia ja Nokiaa, eli ei mitään hätää! Ottakaa vaan pikki omaan ja lastenne ranteeseen, niin pojastanne tulee vahvempi! Luottakaa viranomaisia, uskokaa isänmaahan. Muuten olet vihreäpiiertäjä-homo kettutyttö kommari PETTURI, ja kukahan nyt sitä haluaisi? Et sinä mitään "immuniteettijärjestelmää" tarvitse, kun meillä on nyt vaan päätetty että kaikki Suomalaiset rokotetaan! Ja kyllä, se on täysin turvallista, koska rokote tulee veljeskansa Amerikasta. Heil USA! Heil Nato! Ein Recih, Ein Folk, Ein United States of Finland!!!

No miksi rokote on pedon merkki, mutta antibiootti ei? Mistä sen tietää?
Onko verensiirtokin pedon merkki? Entäs sellainen ruiske ihon alle, mikä kasvattaa ja lisää valkosolujen määrää? Kuka päättää mikä on pedon merkki ja mikä ei?
Onko sellainen pedon merkki, jos ottaa jumalaa pilkkaavan tatuoinnin?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat