Seuraa 
Viestejä5000
Liittynyt21.6.2009

Miksi Pentti Linkola on vaiennut, vai onko hänet vaiennettu? Tuntuu, että hänen avauksiin tarvittaisiin keskusteluun nykymaailman tilasta jälleen ehkä kipeämmin kuin aikoihin.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Sivut

Kommentit (162)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Linkola on jo vanha mies, eikä hänellä ole mitään sellaista uutta sanottavaa, mikä herättäisi tiedotusvälineiden kiinnostuksen. Vanhuuttaan hän ei taida enää jaksa itse kirjoittaa. Mutta jos jokin suurkatastrofi taas tulee, niin eiköhän media liitele hakemaan häneltä lausuntoa sen hienoudesta. Sitten kuulemme hänestä taas. Odotellessasi voit liittyä hänen perustamaansa säätiöön, joka ostaa ja suojelee suomalaisia metsiä:
http://www.ikimetsanystavat.fi/

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Youtubessa oli Linkolan radiohaastattelu. Jos tämä on se pätkä, minkä tähden Linkola leimattiin koulusurmien kannattajaksi, niin ei voi kuin sanoa, että toimittajat ovat harvinaisen ilkeitä. http://www.youtube.com/watch?v=1kxjfZHd ... re=related

He kysyvät syyttävään sävyyn Linkolalta, mitä tämä ajattelee siitä, kun koulusurmaaja oli siteerannut häntä jossakin netissä. Tuollaiseen syytökseen ei voi vastata kuin sarkasmilla. " ..Mää en oo selvillä tosta sähköisestä viestinnästä, mutta se mulle jäi mieleen, että olin hirveen hyvässä seurassa siellä, mitä siellä oli.. Darwin ja Sokrates ja Nietzsche..että on imartelevaa että mainittiin sellaisessa seurassa..

Toisaalta mietin, mahtoiko Linkolan vastaus edes olla sarkasmia, hän vaikutti aidon hämmästyneeltä, ehkei tajunnut toimittajien härnäävän. " .. en mää muuten siitä osaa sanoa.. hänellähän ei ollut kuin täydellinen nihilismi.."
Linkola koittaa vilpittömästi analysoida, mitä ampuja oli ajatellut.

Ensin toimittajat virittävät ansan esittämällä aamutuimaan Linkolalle syytöksen, koska hänen nimensä oli mainittu ja Valtaoja linkittänyt hänet asiaan. Sitten kun Linkola vastaa toimittajille, he irvailevat, että tuollainen asiako hänelle tästä nyt tuli päällimmäisenä mieleen.

Kaiken lisäksi toimittaja ei tunne historiaa, kun naureskelee pilkallisesti " Ei mulle nyt välttämättä natseista tuu mieleen luonnonsuojelu.." Toimittaja ei siis tiedä, että natsien kansallissosialistiseen aatteeseen kuului keskeisesti luontoromantiikka ja ympäristönsuojelu.

väläys
Toimittaja ei siis tiedä, että natsien kansallissosialistiseen aatteeseen kuului keskeisesti luontoromantiikka ja ympäristönsuojelu.Kyllä tuossa tulee itkettyä ja naurettua lähinnä tuolle toimittajan puupäälle.

Mikäli saa arvata, niin arvaisin, että Linkola on tällä hetkellä hakkaamassa vasaralla viiden tuuman rautanauloja jossakin metsässä sellaisiin puihin, joita hänen mielestään ei saa kaataa. Hän on tehnyt sitä ennenkin.

Linkola ei hyväksy sitä, että Suomi elää puusta (ja on aina elänyt), paitsi että nykyään suomen tehtaita siirretään kovaa vauhtia m.m. Etelä-Amerikan sademetsiin, jotka ovat "maapallon keuhkot". Niitä hakataan kiihtyvällä vauhdilla.

Toisin sanoen: Linkolan vouhkaaminen on aiheuttanut sen katastrofaalisen tilanteen, että kalliista kotimaan selluteollisuuden puusta laitoksemme ovat siirtyneet "halpaan" sademetsien bambuun, jolloin Suomen tehtaat suljetaan (= työttömyys) ja ilmasto lämpenee (= sademetsien katastrofi). Valtio ja kansa köyhtyy. Silti ihmiskunan katastrofi etenee. Toivottavasti ainakin Linkola on tyytyväinen.

Tarkkailija
Toisin sanoen: Linkolan vouhkaaminen on aiheuttanut sen katastrofaalisen tilanteen, että kalliista kotimaan selluteollisuuden puusta laitoksemme ovat siirtyneet "halpaan" sademetsien bambuun, jolloin Suomen tehtaat suljetaan (= työttömyys) ja ilmasto lämpenee (= sademetsien katastrofi). Valtio ja kansa köyhtyy. Silti ihmiskunan katastrofi etenee. Toivottavasti ainakin Linkola on tyytyväinen.

Öh, Linkola on kyllä aina toivonut suomalaisen metsäteollisuuden alasajoa, mutta nyt sen tapahtuessa se olisi jotenkin Linkolasta johtuvaa...
Et taida kovin tarkkaan seurata metsäasioita?

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5000
Liittynyt21.6.2009

Käsittääkseni Linkola on huolestunut väestöräjähdyksestä ja sen mukanaan tuomista ympäristöongelmista. Aiheellinen huoli kertakaikkiaan, joskin melko provosoivalla tavalla hän tuo sen esiin.

Tosiasiassa jokainen tietää, ettei nykyisenkaltainen meno ole mahdollista. Mikään tekninen innovaatiokaan ei meitä pelasta, jos edes nykykeskimääräinen elintaso aiotaan säilyttää pallolla, kun meitä on puolitoistakertainen määrä jo vuonna 2050.

Onko oikein laittaa mediaboikottiin eräs harvoista joka puhuu peittelemättömästi niinkuin tuntee ja on ehkä vielä todellisuuden jäljilläkin? Onhan kaiken maailman paskanpuhujillakin pääsy eetteriin.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Naksuttaja
Seuraa 
Viestejä1324
Liittynyt1.11.2008
ROOSTER
...
Onko oikein laittaa mediaboikottiin eräs harvoista joka puhuu peittelemättömästi niinkuin tuntee ja on ehkä vielä todellisuuden jäljilläkin? Onhan kaiken maailman paskanpuhujillakin pääsy eetteriin.Onkos tuo nyt kovin kummoisessa "mediaboikotissa" ollut? Hyvinhän hänen ajatuksensa on päässyt esille.

Kuuntelin minäkin tuon radionauhoituksen. Ihan kuin Linkola olisi iän myötä pehmentynyt...

"Hetkinen, voinko kirjoittaa tuon muistiin?" Arthur kysyi innoissaan ja etsi kynää taskustaan.
"Se on saatavilla lentoasemalla", vanhus sanoi. "Tätä on siellä telinekaupalla."
(Adams: Enimmäkseen harmiton)

Linkola esitti mielipiteensä rauhallisesti ja punnitusti. Toimittajan olematon elämänkokemus, pinnallinen ja sensaatiohakuinen lähestymistapa oli juuri sitä, mitä joltain rockradion pentutoimittajalta voi odottaakin.

Ymmärtääkseni Linkola tosiaan keskittyy nykyään lähes päätoimisesti Luonnonperintösäätiön (www.luonnonperintosaatio.fi) toimintaan. Luonnonperintösäätiö ostaa vanhoja metsiä täydellä hinnalla ja suojelee ne. Tätä hän tekee niin kauan kun sydän lyö ja jalka nousee.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28076
Liittynyt13.5.2005
väläys
Youtubessa oli Linkolan radiohaastattelu. Jos tämä on se pätkä, minkä tähden Linkola leimattiin koulusurmien kannattajaksi, niin ei voi kuin sanoa, että toimittajat ovat harvinaisen ilkeitä. http://www.youtube.com/watch?v=1kxjfZHd ... re=relatedMuisataakseni Linkola sanoutui itse irti Jokelan kouluammuskelusta, koska kuolonuhreja oli liian vähän.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1297
Liittynyt1.9.2006

Linkolallahan on kyllä tiukat mielipiteet, mutta useassa asiassa pätee myös se että kun jätetään kaunistelu pois niin lopputulos on pelkkää asiaa.

Onhan Linkolan maailmanpelastus aatteessa jotain perääkin, mutta kun se täytyisi toteuttaa selviytymisviettiä vastaan niin lopputulos on epäeettinen.

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Linkola taitaa edelleen joka kesä tehdä muutaman kuukauden kestävän linnustonkartoitusretken Hämeen ja Keski-Suomen selkävesillä soutuveneellä. Hän myös julkaisee näistä retkistä tutkimustuloksia, viimeksi kuukausi sitten ilmestyneessä Birdlife Suomen tieteellisessä Linnut-vuosikirjassa:

Pentti Linkola: "Mallasveden pesimälinnusto'

http://www.birdlife.fi/julkaisut/vuosik ... 2008.shtml

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat