Seuraa 
Viestejä5350

Miksi Pentti Linkola on vaiennut, vai onko hänet vaiennettu? Tuntuu, että hänen avauksiin tarvittaisiin keskusteluun nykymaailman tilasta jälleen ehkä kipeämmin kuin aikoihin.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

  • ylös 2
  • alas 0

Sivut

Kommentit (230)

Vierailija

Linkola on jo vanha mies, eikä hänellä ole mitään sellaista uutta sanottavaa, mikä herättäisi tiedotusvälineiden kiinnostuksen. Vanhuuttaan hän ei taida enää jaksa itse kirjoittaa. Mutta jos jokin suurkatastrofi taas tulee, niin eiköhän media liitele hakemaan häneltä lausuntoa sen hienoudesta. Sitten kuulemme hänestä taas. Odotellessasi voit liittyä hänen perustamaansa säätiöön, joka ostaa ja suojelee suomalaisia metsiä:
http://www.ikimetsanystavat.fi/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Youtubessa oli Linkolan radiohaastattelu. Jos tämä on se pätkä, minkä tähden Linkola leimattiin koulusurmien kannattajaksi, niin ei voi kuin sanoa, että toimittajat ovat harvinaisen ilkeitä. http://www.youtube.com/watch?v=1kxjfZHd ... re=related

He kysyvät syyttävään sävyyn Linkolalta, mitä tämä ajattelee siitä, kun koulusurmaaja oli siteerannut häntä jossakin netissä. Tuollaiseen syytökseen ei voi vastata kuin sarkasmilla. " ..Mää en oo selvillä tosta sähköisestä viestinnästä, mutta se mulle jäi mieleen, että olin hirveen hyvässä seurassa siellä, mitä siellä oli.. Darwin ja Sokrates ja Nietzsche..että on imartelevaa että mainittiin sellaisessa seurassa..

Toisaalta mietin, mahtoiko Linkolan vastaus edes olla sarkasmia, hän vaikutti aidon hämmästyneeltä, ehkei tajunnut toimittajien härnäävän. " .. en mää muuten siitä osaa sanoa.. hänellähän ei ollut kuin täydellinen nihilismi.."
Linkola koittaa vilpittömästi analysoida, mitä ampuja oli ajatellut.

Ensin toimittajat virittävät ansan esittämällä aamutuimaan Linkolalle syytöksen, koska hänen nimensä oli mainittu ja Valtaoja linkittänyt hänet asiaan. Sitten kun Linkola vastaa toimittajille, he irvailevat, että tuollainen asiako hänelle tästä nyt tuli päällimmäisenä mieleen.

Kaiken lisäksi toimittaja ei tunne historiaa, kun naureskelee pilkallisesti " Ei mulle nyt välttämättä natseista tuu mieleen luonnonsuojelu.." Toimittaja ei siis tiedä, että natsien kansallissosialistiseen aatteeseen kuului keskeisesti luontoromantiikka ja ympäristönsuojelu.

väläys
Toimittaja ei siis tiedä, että natsien kansallissosialistiseen aatteeseen kuului keskeisesti luontoromantiikka ja ympäristönsuojelu.Kyllä tuossa tulee itkettyä ja naurettua lähinnä tuolle toimittajan puupäälle.

Mikäli saa arvata, niin arvaisin, että Linkola on tällä hetkellä hakkaamassa vasaralla viiden tuuman rautanauloja jossakin metsässä sellaisiin puihin, joita hänen mielestään ei saa kaataa. Hän on tehnyt sitä ennenkin.

Linkola ei hyväksy sitä, että Suomi elää puusta (ja on aina elänyt), paitsi että nykyään suomen tehtaita siirretään kovaa vauhtia m.m. Etelä-Amerikan sademetsiin, jotka ovat "maapallon keuhkot". Niitä hakataan kiihtyvällä vauhdilla.

Toisin sanoen: Linkolan vouhkaaminen on aiheuttanut sen katastrofaalisen tilanteen, että kalliista kotimaan selluteollisuuden puusta laitoksemme ovat siirtyneet "halpaan" sademetsien bambuun, jolloin Suomen tehtaat suljetaan (= työttömyys) ja ilmasto lämpenee (= sademetsien katastrofi). Valtio ja kansa köyhtyy. Silti ihmiskunan katastrofi etenee. Toivottavasti ainakin Linkola on tyytyväinen.

Tarkkailija
Toisin sanoen: Linkolan vouhkaaminen on aiheuttanut sen katastrofaalisen tilanteen, että kalliista kotimaan selluteollisuuden puusta laitoksemme ovat siirtyneet "halpaan" sademetsien bambuun, jolloin Suomen tehtaat suljetaan (= työttömyys) ja ilmasto lämpenee (= sademetsien katastrofi). Valtio ja kansa köyhtyy. Silti ihmiskunan katastrofi etenee. Toivottavasti ainakin Linkola on tyytyväinen.

Öh, Linkola on kyllä aina toivonut suomalaisen metsäteollisuuden alasajoa, mutta nyt sen tapahtuessa se olisi jotenkin Linkolasta johtuvaa...
Et taida kovin tarkkaan seurata metsäasioita?

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5350

Käsittääkseni Linkola on huolestunut väestöräjähdyksestä ja sen mukanaan tuomista ympäristöongelmista. Aiheellinen huoli kertakaikkiaan, joskin melko provosoivalla tavalla hän tuo sen esiin.

Tosiasiassa jokainen tietää, ettei nykyisenkaltainen meno ole mahdollista. Mikään tekninen innovaatiokaan ei meitä pelasta, jos edes nykykeskimääräinen elintaso aiotaan säilyttää pallolla, kun meitä on puolitoistakertainen määrä jo vuonna 2050.

Onko oikein laittaa mediaboikottiin eräs harvoista joka puhuu peittelemättömästi niinkuin tuntee ja on ehkä vielä todellisuuden jäljilläkin? Onhan kaiken maailman paskanpuhujillakin pääsy eetteriin.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Vierailija
ROOSTER
...
Onko oikein laittaa mediaboikottiin eräs harvoista joka puhuu peittelemättömästi niinkuin tuntee ja on ehkä vielä todellisuuden jäljilläkin? Onhan kaiken maailman paskanpuhujillakin pääsy eetteriin.Onkos tuo nyt kovin kummoisessa "mediaboikotissa" ollut? Hyvinhän hänen ajatuksensa on päässyt esille.

Kuuntelin minäkin tuon radionauhoituksen. Ihan kuin Linkola olisi iän myötä pehmentynyt...

Linkola esitti mielipiteensä rauhallisesti ja punnitusti. Toimittajan olematon elämänkokemus, pinnallinen ja sensaatiohakuinen lähestymistapa oli juuri sitä, mitä joltain rockradion pentutoimittajalta voi odottaakin.

Ymmärtääkseni Linkola tosiaan keskittyy nykyään lähes päätoimisesti Luonnonperintösäätiön (www.luonnonperintosaatio.fi) toimintaan. Luonnonperintösäätiö ostaa vanhoja metsiä täydellä hinnalla ja suojelee ne. Tätä hän tekee niin kauan kun sydän lyö ja jalka nousee.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
väläys
Youtubessa oli Linkolan radiohaastattelu. Jos tämä on se pätkä, minkä tähden Linkola leimattiin koulusurmien kannattajaksi, niin ei voi kuin sanoa, että toimittajat ovat harvinaisen ilkeitä. http://www.youtube.com/watch?v=1kxjfZHd ... re=relatedMuisataakseni Linkola sanoutui itse irti Jokelan kouluammuskelusta, koska kuolonuhreja oli liian vähän.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1326

Linkolallahan on kyllä tiukat mielipiteet, mutta useassa asiassa pätee myös se että kun jätetään kaunistelu pois niin lopputulos on pelkkää asiaa.

Onhan Linkolan maailmanpelastus aatteessa jotain perääkin, mutta kun se täytyisi toteuttaa selviytymisviettiä vastaan niin lopputulos on epäeettinen.

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Linkola taitaa edelleen joka kesä tehdä muutaman kuukauden kestävän linnustonkartoitusretken Hämeen ja Keski-Suomen selkävesillä soutuveneellä. Hän myös julkaisee näistä retkistä tutkimustuloksia, viimeksi kuukausi sitten ilmestyneessä Birdlife Suomen tieteellisessä Linnut-vuosikirjassa:

Pentti Linkola: "Mallasveden pesimälinnusto'

http://www.birdlife.fi/julkaisut/vuosik ... 2008.shtml

Missä lienee tällä hetkellä.

Suosittelen lukemaan vaikka "Voisiko elämä voittaa" kirjan.
Aweb mainitsikin näistä vanhoista metsistä.

Vierailija
Tarkkailija
Mikäli saa arvata, niin arvaisin, että Linkola on tällä hetkellä hakkaamassa vasaralla viiden tuuman rautanauloja jossakin metsässä sellaisiin puihin, joita hänen mielestään ei saa kaataa. Hän on tehnyt sitä ennenkin.Naulasi pihatiensä puut, koska naapuri halusi kaataa ne kiusatakseen häntä. Naapuri ei suostunut myymään niitä hänelle, vaikka hän tarjosi reilun ylihinnan. Naulauksen jälkeen puut eivät kelvanneet enää metsäyhtiöille, joten naapuri joutui myymään ne Linkolalle.

Kiero temppu, mutta hyvinhän tuo toimi.

lauri:

Muisataakseni Linkola sanoutui itse irti Jokelan kouluammuskelusta, koska kuolonuhreja oli liian vähän.Ei hän tuossa radio-ohjelmassa ainakaan niin sanonut. Hän sanoi, ettei pidä tätä niin merkittävänä uutisena, mikä Linkolan näkökulmasta on ymmärrettävää, koska häntä kiinnostaa koko maapallon tulevaisuus pitemmällä aikavälillä. Linkola ei ole empaattinen, tuskin edes tajuaa, miten muut hänen puheensa kokevat.

Haastattelun tehneet radioimittajat ja monet muut eivät ole perillä, miten kansallissosialismi sai niin paljon suosiota. Siinä oli mukana aineksia, jotka vetosivat eri tahoihin. Luonnonsuojelun lisäksi aatteessa pyrittiin miellyttämään myös vasemmistolaisia saksalaisia, siitä tuo sanakin. Kansallissosialismista löytyi vasemmistolaisuuteen liittyviä elementtejä:

Sen sijaan natsi-Saksan käytännön taloudessa oli paljon monille sosialistisille ja suunnitelmatalousmaille yleisiä tunnusmerkkejä:[14][15][16][17]

osingot rajoitettiin 6 %:iin kirjapääomasta (joka voi olla paljon vähemmän todellisestä pääomasta)
palkkasääntely
hintasääntely (rikkojia uhattiin keskitysleirillä)
runsaat julkiset työt ja julkiset investoinnit
valtiojohtoisuus
suuret budjettivajeet
tuonnin leikkaaminen valtiojohtoisesti
suunnitelmatalouden malliin määrättiin tuotantotavoitteita (lisää terästehtaita, tekstiilitehtaita jne.)
sosiaaliturvan ja julkisten palvelujen lisääminen
siirtyminen osittaisesta vapaakaupasta lähelle omavaraisuutta ja kauppakumppanien määrän ankara rajoittaminen.[16]
valtion määräämä pakkotyö.

Ensimmäisen maailmansodan veteraaneja taas miellyttivät puheet saksalaisista parempana kansana, jotka ansaitsevat lisää elintilaa, sillä Versaillesin rauhanehdot herättivät tyytymättömyyttä. Köyhille ja työttömille saksalaisille Hitler järjesti töitä uudistuksillaan, kuten naisten siirtämisellä kotiin ja sotimisen ansiosta tietysti saatiin työpaikkoja.

Jos ajattelee, millaiselta maailma vaikutti aikansa köyhän saksalaisduunarin näkökulmasta, ei ole mikään ihme, että kansallisosialismin kaltainen populistinen, ehdottomia ja yksinkertaisia ratkaisuja tarjoava vaihtoehto vetosi kansaan. Ovelalla kielenkäytöllä saatiin osa vasemmistolaisista ja sosialisteistakin huijattua kansallisosialisteiksi.

Tätä kaikkea nuo radiotoimittajat eivät joko tienneet tai tulleet ajatelleeksi. Valitettavasti juuri heidän kaltaisensa on helpoimmin huijattavissa kaiken maailman liikkeisiin. Siis sellaiset ihmiset, jotka ovat jossain määrin uteliaita ja tiedonjanoisia, mutta eivät jaksa perehtyä faktoihin.

Tulevaisuudessa, jos Eurooppa ajautuisi syvemmälle lamaan ja EU muuttuisi yhä vastenmielisemmäksi kansoille, voisi hyvin syntyä jokin vastaava aate, keksin sille nimen, vaikkapa " Euroopan Kansallisallianssi".

Kansallisallianssi voisi olla kilpailija EU:lle, joka lupaisi tukea kansallisvaltioita ja valtioiden asuttamista vain eurooppalaisille, puhuisi ympäripyöreitä luonnonsuojelusta ja moittisi nykyvihreitä kaksinaismoralistiseksi eliittipuolueeksi. EK:lla olisi oma systeemi, jossa jäsenet saisivat kilvoitella vihreydestään. Tosivihreät olisivat EK:n omistamissa yhteisökommuuneissa asuvia vegaaneja, joita muiden tulee kumartaa. Heidän tiensä on pyhä, joten heidät olisi vapautettu asepalveluksesta sodan ajaksi. Heille kerrottaisiin, että he ovat oikeastaan EK:n filosofinen ydin ja moraalinen selkäranka, onhan EK ennenkaikkea rauhanliike. Ihmisten välistä sodankäyntiä ei vain valitettavasti pystytä poistamaan ilman "puhdistussotia", jotka tähtäävät sotien lopettamiseen maailmasta. Sekasyöjiä kanssaihmisiään heidän tulee sääliä, he eivät ole vielä henkisessä kehityksessään yhtä pitkällä.

Globaalit yritykset se haukkuisi maan rakoon ja julistaisi, että eurooppalaiset työläiset ovat perustaneet nämä yritykset ja tehneet ne tuottavaksi omalla työllään. Siksi nämä yritykset kuuluvat heille ja ne pitää sosialisoida, tahi ainakin tehdä niistä osakeyhtiöitä, joissa osuudet jaetaan työntekijöille. Suomen ja Euroopan maataloutta EK luonnollisesti tukisi ja suojaisi ulkomaisilta kilpailijoilta, onhan maaseudulla mantereen arvokas kulttuuriperimä.

Kansallisallianssi olisi vähän erilainen eri Euroopan maissa, mutta ajaisi uskollisesti kansalaisten enemmistön toiveita. Jos jossakin maassa joku ihmisryhmä olisi epäsuosiossa, EK antaisi tälle mielipiteelle hiljaisen tukensa, älyllisesti perustellen. Silloin nekin ihmiset jotka " eivät ole rasisteja, mutta.." voisivat sanoa, että " no joo, onhan sillä EK:lla hyviä pointteja. Pointtien merkitys selviäisi sitten vasta Euroopan ajauduttua sisällissotiin, jossa voittajaksi selviytyisi EK, kun sen vastapuolella EU:lla ei kansalaisten luottamusta koskaan liiaksi ollut.

Olen varma, että jos perustaisin tällaisen EK -sivuston nettiin ja väittäisin sitä oikeaksi liikkeeksi, siitä voisi tulla hyvin suosittu. Olisi hauska tehdä moinen psykologinen koe, punoa erilaisia oppositiossa sanottuja, mutta suosittuja mielipiteitä yhden aatteen elemneteiksi ja testata, huomaako kukaan ristiriitaisuuksia. Jos joku huomaisi, voisi sanoa, että tämä onkin uusi liike, joka uudistaa vanhojen aatteiden teeseja.

Mikäli sivusto haluttaisiin arveluttavien näkemysten takia sulkea, vetoaisin sananvapauteen ja voittaisin puolelleni nettisensuuria vastustavat. Tätä kaikkea minä en kuitenkaan viitsi oikeasti tehdä, aika moni vetäisi varmaan herneen nenään.

"Toimittaja ei siis tiedä, että natsien kansallissosialistiseen aatteeseen kuului keskeisesti luontoromantiikka ja ympäristönsuojelu."

Näin se menee. Toimittaja ei ilmeisesti tiennyt myöskään sitä, että lannoitteena käytettiin kaasulla teloitettujen miljoonien juutalaisten ruumiita, joista tehtiin m.m. saippuaa. On paljon asioita, joita nuoret toimittajat eivät tiedä...

Väläys kirjoitti lisäksi:
"Linkolan näkökulmasta...häntä kiinnostaa koko maapallon tulevaisuus pitemmällä aikavälillä."

Pitää paikkansa. Ihmisen tulevaisuudesta ei Linkolan mielestä niin ole väliäkään...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat