Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mitä mieltä olette tällaisesta?
Joseph Newmanin moottorin sukuinen, mutta tieteellisempi tapaus osui kohdalle surffatessani ko. aiheessa.
Voiko tämä olla totta?
Jos kyllä, niin miten asiasta on oltu näin hissukseen tähän asti?
M. T. Keshe tässä ilmoittaa säätiönsä järjestävän kuumatkoja kohtuuhinnalla ja pian verrattuna NASA:n suunnitelmiin.

The First Flight to the Moon: We will announce for landing on the Moon by December of 2016, for round trip at the cost of 50 000 euros per person. There will be no disembarkations in these early flights. Number of seats available for the first year about 1000 seats (announcements about these will be given on the Keshe Foundation space .com).

There will be no need for space training, as the condition within these flight systems will be atmospheric condition as the present days jetliner flight conditions.

I hope you enjoy the new science and may be you can bring this new knowledge to new generations.

Yours faithfully
M T Keshe
on behalf of the Keshe foundation

http://peswiki.com/index.php/Directory: ... Interviews

Kommentit (6)

Joopa joo.
Sitten vuonna 2016 sanotaankin, että vuonna 2021 pääsee 50 000 € kuuhun, 2021 sanotaan, että 2026 pääsee...
höpö höpö.

Yhtä lailla fuusioreaktori on aina parinkymmenen vuoden päässä.

Siis se on realistisempi ajatus, että viedään porukkaa Maan kiertoradalle tyyliin tunniks, et voi kokea painottumuuden, ja nähdä maan ylhäältäkäsin

Minun käsittääkseni fuusioreaktoria voidaan odotella 2050-luvun paikkeilla ja tämä teoria on ollut niin kauan kun minä olen asiaan tutustunut. Alustavia lupaavia kokeita on tehty.

2016/50kEur on kyllä täysin utopistista. Pelkkä aluksen laukaiseminen kiertoradalle maksaa keskikokoisen kunnan vuosibudjetin verran, kuuhun taas about viisivuotissuunnitelman verran. Vaikka aluksessa olisi niin härski määrä kuin 500 matkustajaa, 25 miljoonalla ehkä yksi pääsisi mukaan. Tämänkokoinen avaruusalus vaatisi kuitenkin jo sellaiset järjestelyt että Apollo-ohjelmakin olisi lastenleikkiä. Jos sattuu olemaan O-renkaat jäässä, tapahtuu kiva 500 ihmisen joukkosirottelu ympäri laukaisualuetta ja sellaiset nootit hankkeelle että seuraavat 10 vuotta se lennättää korkeintaan oikeushaastesaasteesta tehtyjä paperilennokkeja.

Ennakkoluulottomuus on toki päivän sana ja suunnittelihan eräs Uusseelantilainenkin häiskä 5000 taalan risteilyohjusta, kunnes hallitus sanoi notta stoppi tuollaisille terroristiaikeille. Tällä hetkellä voidaan sanoa, että mikäli mitään mullistavaa ei tapahdu, 50 donalla ei pääse vielä pariin vuosikymmeneen edes kiertoradalle.

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1297
Liittynyt1.9.2006

Sanoisin että 'lomareissuksi' ristitty valtion ihmiskokeilu jossa testiyksilöt rahoittavat itse testinsä. ;P

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Eikös yksi idea ollu kärrätä maanpäälliseen fuusiovoimalaan Helium 3:sta. Mutta kaivosoiminnan aloittaminen kuussa vaatii niin paljon rahaa ja energiaa, ettei se olisi mahdollista ennen Helium3-voimalaa. Hiukan kinkkinen yhtälö.

Mahdotonta se on vain taloudellisessa näkökulmassa. Kuuhun saadaan rakennettua vaikka Space York, mutta se vaatii muutaman miljoona raketin laukaisua. Tuotantolaitos kuuhun saadaan kyllä tehtyä, mutta parin ison valtion täytyy raapaista perseestään tosi tuhdin tukun tuohta - tai sitten Kiina yllättää ja pistää voimalat ilmaiseksi pystyyn kiväärin(pakkotyövoiman) voimin.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30843
Liittynyt16.3.2005
Q.Hanny
Mitä mieltä olette tällaisesta?
Joseph Newmanin moottorin sukuinen, mutta tieteellisempi tapaus osui kohdalle surffatessani ko. aiheessa.
Voiko tämä olla totta?Ei voi. Kahjoja yritetään taas kerran kusettaa, mutta tuskin kukaan sentään noin hullu on. Tieteeseen tuo liittyy maksimissaan sen verran, että markkinamies on poiminut kirjastosta lainaamastaan fysiikankirjasta ne sanat, joiden merkitystä ei ymmärrä, ja koonnut niistä raflaavia "tieteellisiä" virkkeitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat