Seuraa 
Viestejä45973

kuka tuntee tällaisen palovaroittimen, voiko sen irrottaa ja siirtää esim toiseen huoneeseen, esim keittiöön?
http://tbn1.google.com/images?q=tbn:OSv ... rsler1.jpg

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Jos se ihan tavallinen varotin on, ei sitä kannata keittiöön asettaa. Piippaa turhan herkästi ruoanlaitossa.

Meillä tuollainen on vuokrakämpässä, on kiinni kakspuoleisella teipillä katossa. Voihan sen siirtää, mutta keittiössä se hälyttää turhasta hyvin usein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

ennemin useasti kuin liian harvaan. kerrostalo ja rivitalo asunnoissa tulipalo yleensä lähtee sieltä köökistä joten jättäisin sen kyllä sinne. jokainen minuutti ja sekuntti on tärkeitä tulipalossa.

toisen polven pilkkuvirhe

Hella, sohva ja sänky on kai yleisimmät syttyvät kohteet kerrostaloissa.

Mitenhän tehokkaasti piippaus ruoanlaiton yhteydessä tyhjentää patteria?

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

paristo kyllä kestäisi useammakin vuoden vaikkei sitä joka vuosi vaihdettaisi turvallisuus syistä. ei se äänen tuottaminen nyt niin paristoa syövää olisi sillä aika nopeasti väärän hälyytyksen syntyessä pyritään vaimentamaan.

itse olen huomannut että häkävarottimet syövät enemmän paristoa.

toisen polven pilkkuvirhe

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47391
sinnipirtti
ennemin useasti kuin liian harvaan.Ei välttämättä. Jos varoitin piippaa usein turhaan, se tulee helposti vaiennettua ennen savua tuottavaa operaatiota, minkä jälkeen sen unohtaa helposti panna takaisin.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47391
sinnipirtti
se lienee omaa tyhmyyttä?Sitä se kiistatta on. Siksi toimivan turvalaitesuunnittelun keskeinen edellytys on, että huomiodaan ihmisen luontainen laiskuus ja välinpitämättömyys turvallisuusasioiden suhteen. Tämä pätee erityisesti silloin, kun turvalaite on tarkoitettu tavallisten kuluttajien käyttöön. Siksi se palovaroitin kannattaa asentaa keittiön ulkopuolelle. Kyllä tulipalon tuottama savu kuitenkin leviää sekunneissa muihin huoneisiin.

Mielestäni keittiön lisäksi toinen tärkeä paikka olisi myös huoneiston eteinen, joka avautuu porraskäytävään, siten ehkä voisi saada ensi hälytyksen muistakin asunnoista korkeassa talossa.

Neutroni
sinnipirtti
se lienee omaa tyhmyyttä?Sitä se kiistatta on. Siksi toimivan turvalaitesuunnittelun keskeinen edellytys on, että huomiodaan ihmisen luontainen laiskuus ja välinpitämättömyys turvallisuusasioiden suhteen. Tämä pätee erityisesti silloin, kun turvalaite on tarkoitettu tavallisten kuluttajien käyttöön. Siksi se palovaroitin kannattaa asentaa keittiön ulkopuolelle. Kyllä tulipalon tuottama savu kuitenkin leviää sekunneissa muihin huoneisiin.aamen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat