Seuraa 
Viestejä1647
Liittynyt16.11.2005

http://www.amazon.com/Hydrogen-Peroxide ... 1885236077

Netistä löytyy lukemattomasti suosituksia ja positiivisia kokemuksia peroksidin käytöstä sisäisesti. Onkos tämä nyt ihan faktaa ja fiksua?

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Kommentit (6)

Huuhaapuuhaa, ei vetyperoksidia kannata niellä, vaikka se hajoaakin nopeasti ruoansulatuskanavassa, mitään hyötyä siitä ei tietenkään ole. Pienistä määristä laimeaa HOHO:a ei ole nieltynä haittaa, kuitenkin pitkäaikaisessa käytössä suuvetenä se aiheuttaa kielen papillojen liikakasvua, eli "karvakielen"
Otsonin injektoiminen suoneen on sairasta toimintaa, en tiedä mikä siinä on puoskareiden mielestä ideana, enkä viitsi ottaa selvää.

Ideahan on siinä että saadaan vietyä hörhöiltä loputkin rahat. Se on piikki suoneen ja 500 taalaa, ki-toos!

Vetyperoksidi tuntuu ikävältä jo käsillekin joutuessaan. Vähän varhaisempina aikoina sitä käytettiin desinfiointiaineena, se tuhoaa hapettavalla vaikutuksellaan vähän kaikki bakteerit. Lyhyesti en itse osaa sanoa ainoatakaan hyötyä jonka H2O2:sta litkimällä saisi, haittoja ja suoranaisia vaaroja sitten enemmänkin.

omena
saakos puoskari laittaa
ruiskulla suoneen yhtään mitään...
luulis että tässä rikotaan jotain lakia...Ruiskutusoikeuteen vaaditaan kai nykyään vähintään lähihoitajan koulutus, joka on käynyt ruiskutuskurssin.

o
Seuraa 
Viestejä1647
Liittynyt16.11.2005

Mitäs noi tyypit sitten luulee, että pitäis tapahtua, kun kerta ovat aiheesta useamman kirjan jaksaneet kirjoittaa, niin luulis et siel jotain perusteluja löytyis? Tosin onhan kyl joka puoskarointi aiheella kirjoja jotka eivät kerro mitään faktoja..

Tuosta otsonihoidosta lukaisin jonkun lehdykäisen joskus. Taisivat luvata sellaista, että veren voi streriloida, kun pistetään kiertämään otsonilaitteen läpi, joilloin verestä saatais putsattu kaikki ylimäiräinen pois niillä vapailla hapilla.

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat