Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

mistä johtuu että nokian huollossa puhelin päivitetään vaikka se kiellettäisiin? päivitys johti siihen että verkonvalintaa ei saanut enää manuaaliseksi ja muutenkin softa oli perseestä. ei muuta kuin takaisin huoltoon. noh nyt puhelin tuli sitten huollosta oli sitten taas softa päivitetty kuulema toimivaan mutta samalla revitty sitten iskusuoja näytön päältä osaksi irti (hintaa 10 euroa) ja kauheita lommoja kuorissa. suoja eniten vituttaa sillä liimat ovat nyt kuoressa ja estävät osaksi puhelimen käytön.

mikä v-itun tuhoamisvimma nokian huollossa on? vai voidaanko syyttää yli-innokkaita ja uteliaita kesätyöntekijöitä?

aina kun siellä puhelimen käyttää niin jotain on aina räpelletty sellaista mistä ei ole kuin haittaa. jos sitä ei kiellä kun ei osaa edes ajatella että joku sellaista tekisi niin sehän kyllä tehdään.

toisen polven pilkkuvirhe

Kommentit (2)

Vaikea tietää kun ei noksun huollossa töissä. Jos jonkun myymälän kautta vie huoltoon, välikäsikin voi tehdä omia räpellyksiään.

Mikä luuri sulla on kun ohjelmistopäivitys on mennyt huonompaan päin?

Mulla on kaks huoltoreissua tehtynä, toisella tuli kokonaan uusi puhelin, toisella kertaa softapäivitys + lian ja nöyhtän putsaus. Takuuhuoltona kumpikin.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

kaikissa nokialaisissa softapäivitys on saanut puhelimen huonompaan suuntaan ja huomattavasti hitaammaksi. nykyisissä s60 kolmannenosapuolen softat eivät enää tahdo käynnistyä tai alkavat ilmoittelemaan varoituksia jne. muuta hauskaa.

nyt puhelimen tultua huollosta huomasin myös sellaisen mielenkiintoisen asian että avaa itsenäisesti asetukset, mp3 soittimen ja radion syömään jo muutenkin minimaalista puhelimen muistia (n73). vaikka ne sammuttaa avautuvat ne uudelleen parissa minuutissa. vaikeuttaa mm. kännykän kameran käyttöä, mms viestien lähettämistä sekä käsittelyä ja myös muistin loppumisen vuoksi nokian oman selaimen käyttö on mahdotonta sillä muisti loppuu ennen kuin 150kt sivu on saatu ladattua ja kaataa koko sovelluksen sammuttaen sen. tämä johtuu vain täysin näistä automaagisista ohjelmien käynnistymisistä. niitä ei saa mistään pois.

poikkeuksena 7110 jonka päivittäminen läpän uusinan yhteydessä poisti viestien kirjoittamisessa tapahtuneen viiveen. merkki tulostui näytölle ennen päivitystä n. sekunnin viiveellä. se on ollut yksi parhaista puhelimista 2110 ja siemenssin luurien jälkeen.

toisen polven pilkkuvirhe

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat