Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Housuja käyttäneen naisen rangaistus Sudanissa: 40 ruoskaniskua
Keskiviikko 29.7.2009 klo 11.43

Sudanilainen naistoimittaja käytti housuja. Siitä hyvästä hänelle on langetettu kova rangaistus: 40 ruoskaniskua.

Vasemmistolaiseen Al-Sahafa-lehteen kirjoittava Lubna Ahmed al-Hussein pidätettiin Khartumissa aiemmin tässä kuussa "sopimattomien" vaatteiden käytöstä. Hussein tekee töitä myös YK:lle kotimaassaan.

- He ruoskivat minua 40 kertaa, ja lisäksi minun täytyy maksaa 250 Sudanin punnan (n. 70 euroa) sakko, Hussein kertoo brittiläiselle Daily Telegraph -lehdelle.

Hussein oli ravintolassa heinäkuun alussa, kun poliisit saapuivat paikalle ja käskivät kolmeatoista housuja käyttänyttä naista mukaansa poliisiasemalle. Kymmenen heistä sai jo rangaistuksensa: Pari päivää myöhemmin heidät kutsuttiin poliisiasemalle, missä heitä ruoskittiin kymmenen kertaa.

Poliisi on ottanut kiinni myös toisen naistoimittajan, joka tuomitsi artikkelissaan Husseinin kohtelun. Häntä uhkaavat jopa satojen tuhansien eurojen sakot.

Toisin kuin monissa arabimaissa, naiset ovat näkyvässä asemassa sudanilaisessa yhteiskunnassa. Silti maassa on ihmisoikeusjärjestöjen mukaan useita lakeja, jotka syrjivät naisia.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200907 ... 6_ul.shtml

Sivut

Kommentit (344)

fenomenologi
Sudanilainen naistoimittaja käytti housuja. Siitä hyvästä hänelle on langetettu kova rangaistus: 40 ruoskaniskua.

Melko pervo.
Luulisi toimittajan tuntevan Sudanin lain kirjaimen: "pillusiltaan tai housut jalassa ei mennä asioita toimittamaan".
Hei beibi anna mulle piiskaa..

Äiti ei vienyt tytärtään hoitoon: "Sairaus oli uskon koetus"
Keskiviikko 29.7.2009 klo 16.08

11-vuotias tyttö kuoli diagnosoimattomaan diabetekseen.

lue myös

Lapsi kuoli - vanhemmat vain rukoilivat

Wisconsinilaisen tytön äiti kertoi tiistaina oikeudessa uskovansa, että synti aiheuttaa sairaudet ja Jumala voi parantaa ne.

Leilani Neumann kertoi aviomiehensä oikeudenkäynnissä ajatelleensa, että hänen tyttärensä maaliskuussa 2008 puhjennut sairaus oli koetus hänen uskolleen. Hän ei vienyt lasta lääkärille, sillä se olisi ollut heidän uskonsa vastaista. Avun hakemisen sisään vanhemmat tyytyivät rukoilemaan.

Dale Neumannia, 47, syytetään oikeudessa tyttärensä surmasta. Hänen vaimonsa todettiin aiemmin keväällä syylliseksi, ja häntä odottaa jopa 25 vuoden vankeustuomio. Tuomiosta päätetään lokakuussa.

Piti sairautta "hengellisenä"

Leilani Neumann kuvaili tiistaina lähes viisituntisessa lausunnossaan tapahtumia, jotka johtivat hänen tyttärensä kuolemaan maaliskuussa 2008.

Perhe ei kuulu mihinkään järjestäytyneeseen kirkkokuntaan, ja Neumann kertoi oikeudessa, ettei heillä ole mitään lääkäreitä vastaan. Hän kuitenkin lisäsi uskovansa henkiparannukseen ja piti Madelinen sairautta "hengellisenä".

Neumann kertoi myös, että hän tajusi tyttärensä sairauden vakavuuden vasta päivää ennen tämän kuolemaa. Tyttö oli heikko ja kalpea, eikä kyennyt puhumaan kunnolla.

- Kysyin häneltä uskooko hän Jeesukseen. Hän saattoi sanoa kyllä. Olen varma että hän huomioi kysymykseni. Hän päästi ääniä, mutten muista mitä. Keskityin rukoilemaan.

Tytön vanhemmat ja tuttavat rukoilivat tytön ympärillä viime hetkeen asti. Kun tyttö lakkasi hengittämästä, joku soitti apua.

Tyttö olisi voitu pelastaa

Äiti kertoi, ettei hän missään vaiheessa uskonut tytön kuolevan.

- Ajattelimme, että hän toipuisi jopa elottomuudestaan. Meidän mielestämme kaikki liittyy uskoon. Kaikessa on kyse Jumalaan luottamisesta. Joko uskomme Jumalan sanaan tai emme.

Lääketieteen asiantuntijat kertoivat maanantaina valamiehistölle, että lääkärit olisivat kyenneet pelastamaan tytön hengen jopa juuri ennen kuolinhetkeä, jos hänet vain olisi toimitettu sairaalahoitoon.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200907 ... 5_ul.shtml

Intialaisessa rituaalissa vauvat pudotetaan temppelin katolta
Vauvaa ravistellaan, ennen kuin hänet pudotetaan alas.

Intiassa satoja vauvoja on pudotettu rituaalina temppelin katolta lakanalle. Pudotuksen uskotaan vahvistavan lapsen terveyttä ja tuovan vaurautta perheelle.

Rituaalia on tehty jo lähes 700 vuoden ajan. Vuosittain sadat hindut ja muslimit kerääntyvät paikalle seuraamaan vauvojen rituaalia. Paikallisten viranomaisten mukaan yksikään vauvoista ei loukkaantunut rituaalissa.

Kaikki pudotettavat vauvat olivat alle kahden vuoden ikäisiä. Vauvaa roikotetaan ensiksi temppelin katolta, minkä jälkeen hänet pudotetaan noin 15 metrin matka alhaalla odottavalle lakanalle. Lakanaa kannattelevat yleensä vauvan vanhemmat tai muut uskovaiset.

Televisiokuvassa näkyy, kuinka lapset huutavat, kun heitä ravistellaan ennen pudotusta.

Intiassa on korkea lapsikuolleisuus, minkä takia monet vanhemmat tuovat lapsensa rituaaliin varmistaakseen tämän hyvinvoinnin.

Lasten oikeuksien puolesta taistelevat aktivistit ovat osoittaneet paheksuntaa viranomaisia kohtaan. He ovat järkyttyneitä, että viranomaiset antavat tällaiselle luvan.

Intian lastensuojelujärjestö on antanut paikallishallinnolle huomautuksen asiasta ja aloittanut tutkimukset.
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /07/924302

Iranin viranomaiset varoittavat kauppiaita pitämästä liian paljastavia nukkeja näyteikkunoissaan.
Mallinuketkin joutuvat käyttämään huntuja Iranissa.

Vastaisuudessa kauppiaat saattavat joutua vaikeuksiin, jos heidän näyteikkunoissa olevilla naispuolisilla mallinukeilla ei ole huntuja päässään tai niiden vartalon kaaret paljastuvat liikaa vaatteiden alta.

Solmioiden ja rusettien esittely näyteikkunoissa on Iranin poliisin mukaan myös kiellettyä. Miehet eivät vastaisuudessa saa toimia naisten alusvaatteiden myyjinä.

Poliisin antamat ohjeistukset ovat osa Iranin kampanjaa taistelussa länsimaista kulttuuria ja tapoja vastaan.

Iranilaiset, jotka rikkoja pukeutumiskoodeja saavat ensimmäisellä kerralla vain varoituksen. Toistuviin rikkeisiin syyllistyneitä voi odottaa oikeudenkäynti.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200909 ... 9_ul.shtml

Sairas muslimimaailma.

Kiitos Profeetta Muhammedin "esimerkillisen" elämän, maailmassa on muun muassa yli 65 miljoonaa lapsimorsianta noiden apinoiden käsissä.

Omaisuudeksi luokiteltavien naisten iällä ei ole mitään väliä. Monen suositun imaamin mukaan jopa sylivauvaan saa yhtyä, jos vain Allahin poika itse sen parhaaksi näkee.

Ostamillaan/saamillaan vaimoilla saa tehdä mitä vain.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Iranilaisen kaverin kanssa kateltiin iran-pokea yks kerta. Voittaa härskiydessään saksalaisen menon.

Ei muuten ollut muijalla huntua! Äijillä oli jotain karuja maskeja...

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Keskiviikko 7.10.2009 klo 17.11

Saudiarabialainen mies tuomittiin keskiviikkona viideksi vuodeksi vankilaan, koska hän oli puhunut televisiossa seksielämästään.

Rangaistukseksi määrättiin myös tuhat raipaniskua.

Eronnut perheenisä pidätettiin, kun hän esiintyi libanonilaisessa tv-ohjelmassa heinäkuussa. Mies kertoi ohjelmassa, miten hän yrittää iskeä naisia, ja esitteli seksilelujaan.

Uskonoppineet moittivat ohjelmaa säädyttömäksi ja islamin vastaiseksi. Vanhoillisten ryhmien mielestä tuomittu pääsi vähällä, koska hän vältti kuolemanrangaistuksen.

Tuomioistuin langetti kahden vuoden vankeustuomiot myös miehen kolmelle kaverille, jotka osallistuivat ohjelman tekemiseen. Lisäksi kameramies tuomittiin kahdeksi kuukaudeksi telkien taakse.

Puolustuksen asianajajat aikovat puolestaan haastaa libanonilaisen tv-aseman oikeuteen.

Neandertalilaismiesten älynvälähdyksillä ei ole rajoja,
mitä tulee ihmismielen julmuuteen:

author="<a href="http://www.esaimaa.fi/page.php?page_id=68&amp;news_id=200917803145">ETELÄ-SAIMAA</a>" kirjoitti:
[size=150:myu9fezt]Köyhän muslimitytön ahdistava kohtalo[/size:myu9fezt]
7.10. 04:00

Kiitos Jorma Hernesmaalle hienosta kannanotosta sanan- ja mielipiteenvapauteen maassamme. Profeetta Muhammed otti itselleen lapsivaimon, kun Allah oli hänelle sattumoisin ilmestynyt ja kehottanut niin tekemään. Profeetan kunniaksi sanottakoon, ettei hän hyljännyt lapsivaimoaan tien sivuun kohta kirsikan nautittuaan, vaan salli tämän elää rinnallaan kunniallista elämää.

Toisin on nykyään. Singaporessa asuessani paikallisessa päälehdessä keskusteltiin siitä, miten rikkaat arabit saapuvat kosioretkilleen köyhille muslimialueille Intiaan, ostavat verkostojensa kautta pikkutytön rutiköyhiltä vanhemmiltaan, ottavat vaimokseen ja elävät tämän kanssa viikon verran viiden tähden hotellissa.

Kyllästyttyään, he sitten eroavat ”vaimostaan” lausumalla eronhalunsa kolmeen kertaan, pakkauttavat laukkunsa ja lähtevät kotiin. Tyttö lentää hotellista kadulle kuin leppäkeihäs, kotiin ei ole paluuta, ainoat vaihtoehdot kymmenvuotiaalle (paljon nuorempiakin on) ovat joko itsemurha tai prostituutio.

Tosi kaunista ja monikulttuurista toimintaa, eikö?

Intian hallitukselta tiedusteltiin, josko he voisivat tehdä jotain näitten lasten pelastamiseksi, ja vastaus oli negatiivinen. Islamin laki hallitsee jäseniään täysin, riippumatta sen maan laista, jossa asuvat.

Tällaisesta ei saisi tässä maassa puhua, siitä pitää huolta eduskunnan kanalauma.

KAARINA RISTOLA
Lappeenranta
Islam on ihana asia.

Ei kannata valehdella, et on muka tappanu ihmisiä usa:n murharyhmässä,

Valesotilas oikeuteen USA:ssa kunnian varastamisesta
Tiistai 13.10.2009 klo 11.30

Amerikkalaismies huijasi olleensa Irakissa ja selvinneensä elossa syyskuun terrori-iskuista. Kaikki oli valetta.

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI on nyt pidättänyt 32-vuotiaan Richard Strandlofin, jota syytetään veteraanien "kunnian varastamisesta". Strandlof voi saada jopa vuoden vankeustuomion.

Strandlof valehteli olleensa Irakissa, selvinneensä tienvarsipommi-iskusta, jossa oli muka kuollut neljä hänen sotilastoveriaan. Strandlofin sepitysten mukaan hänelle oli jäänyt tienvarsi-iskusta metallipala aivoihin. Lisäksi Strandlof väitti selvinneensä syyskuun 2001 terrori-iskuista Yhdysvaltain puolustusministeriössä eli Pentagonissa.

Mikään Strandlofin kertomasta ei kuitenkaan ollut totta, mutta monet kuuntelivat pitkään miehen jorinoita. Strandlof auttoi muun muassa Coloradossa poliitikoita hankkimaan ääniä ja puhui veteraanien puolesta kongressissa sekä perusti kaiken lisäksi Coloradon veteraanien yhdistyksen.

Totuus oli kuitenkin se, että Strandlof ei koskaan ollut ollut Pentagonissa, ei merivoimien sotilas eikä koskaan taistellut maansa puolesta.

Strandlof kiistää olevansa patologinen valehtelija. Hän väittää kärsivänsä diagnosoimattomasta psyykkisestä sairaudesta.

Ei v'ttu oo totta ees, voi v'ttu voi oh hoh.
Aika rankkaa elää idioottien kanssa samassa maailmassa. Vittu mitä ääliöitä lähes kaikki, eikös niin.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Nykyihmisiä on ollut vain jotain 100 000 vuotta ja kaupunkeja 10 000 vuotta. Energiaa on osattu muuttaa kohtuullisella hyötysuhteella erilaisiin muotoihin jotain 200 vuotta. Ihmiskunta ottaa vasta ensimmäisiä askeleitaan, toivottavasti. Meidän esi-isät ovat kuitenkin olleet niitä muutamia tuhansia selvityjiä, jotka säilyivät ankarasta jääkaudesta. Täten meidän perimää on jo joskus karkaistu kovaa. Voimme olla siitä ylpeitä. Parannettavaa toki olisi vielä aika paljon.

Tuppu L 2.0
Parannettavaa toki olisi vielä aika paljon.Joo, vähä olis. Jostain syystä kaikki hulluus liittyy uskontoihin, sairaita ovat lähes kaikki he.

Somalian eteläosia hallitseva kovan linjan islamistinen al-Shabaab-kapinallisryhmä on kieltänyt naisilta rintaliivien käytön. Pääkaupunki Mogadishun asukkaiden mukaan liivien käyttäjiä on rangaistuksena ruoskittu julkisesti.

Al-Shabaabin omaksuman ääritulkinnan mukaan rintaliivit ovat hämäystä ja siksi islamin vastaiset.

Ryhmän tulkinnat ovat muutenkin kiisteltyjä Somaliassa, jonka asukkaat ovat perinteisesti noudattaneet maltillista linjaa. Al-Shabaab on muun muassa kieltänyt elokuvat, tanssin ja jopa jalkapallon. Miehiä puolestaan on ruoskittu parrattomuuden takia.

Al-Shabaab hallitsee suuria osia Somalian etelä- ja keskiosista.
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Som ... 5250080443
Miksiköhän ihmiset ei laita sairaita idiootteja kuriin, jotka arvelevat että he voivat kertoa muille mitä he saavat tehdä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat