Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://mmsadvisor.com/

Mitäs mieltä ollaan?

Tutustu tähänkin ennen kuin muodostat mielipiteen asiasta:
http://www.projectavalon.net/forum/showthread.php?t=12130

Sivut

Kommentit (22)

Kerro lyhyesti mistä on kysymys, ei viitsi etsiä tekstistä, missä kerrotaan 10 kertaa että jos on jotain kysyttävää niin tee niin tai näin. Mikään lääke ei ole kyseessä vaan myrkyllinen aine.

While it is true that when Miracle Mineral Solution is activated, the chemical compound chlorine dioxide is produced, MMS is NOT chlorine dioxideMitä lie suomeksi?...
Paljon on hyviä kokemuksia ainakin kerrottu. Ei mikään myrkky.

Tässä vähän lisää:

What is Chlorine Dioxide?

Chlorine dioxide is a chemical compound with the formula ClO2. Prominent uses include water purification, oral hygiene, and more recently, oral supplementation. According to third party sources:
Chlorine dioxide is used in many industrial water treatment applications as a biocide including cooling towers, process water and food processing.
Chlorine dioxide was the principal agent used in the decontamination of buildings in the United States after the 2001 anthrax attacks.
Chlorine dioxide was also used after Hurricane Katrina (2005) to eradicate dangerous mold from houses inundated by water from massive flooding.
Chlorine dioxide is less corrosive than chlorine and superior for the control of legionella bacteria.
Chlorine dioxide may be more effective than chlorine against viruses, bacteria and protozoa including the cysts of Giardia and the oocysts of Cryptosporidium (parasites).
Chlorine dioxide is the topic of author, scientist, chemist and humanitarian, Jim Humble's book entitled, "Breakthrough, The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century". In Breakthrough, Humble describes how he discovered the use of chlorine dioxide as an alternative treatment for Malaria, which has since led to over 75,000 documented successful treatments of the disease in Africa. Humble's research aims to establish chlorine dioxide as a powerful alternative treatment to many pathogen-borne diseases.
Chlorine dioxide may be used to against "disease-bearing bacteria, yeasts, molds, fungi and algae", including MRSA and other deadly pathogens.

justjoo
While it is true that when Miracle Mineral Solution is activated, the chemical compound chlorine dioxide is produced, MMS is NOT chlorine dioxideMitä lie suomeksi?...
Paljon on hyviä kokemuksia ainakin kerrottu. Ei mikään myrkky.Justjoo, aine hajoaa helposti klooriksi ja hapeksi.

Tep
Seuraa 
Viestejä827
Liittynyt16.3.2005

Klooridioksidilla voi desinfioida vettä. Se ei ole niin voimakas hapetin kuin kloori, mutta myrkyllinen kuitenkin, vaikka tekstissä muuta väitetään. Tappaa viruksia, bakteereja jne.
En kyllä nauttisi sisäisesti. Hajotessaan välivaiheena syntyy kloriittia ja kloraattia, jotka sitten hajoavat lopulta vaarattomaksi kloridiksi.
Hohoijaa, on keksitty hyvä bisnis. Auttaa muka tautiin kuin tautiin. Jo on ihme desinfiointiaine!

CLO2 on lääke kaikkeen? No onkos tämä nyt taas näitä vähän yliampuvia juttuja. Varmasti saattaa desinfioida hieman sisäisesti siinä missä tuhota tervettä kroppaa samalla.. Niin paljon kun haluaisinkin että tällainen ihmelääke löytyisi niin on sanottava että on usko vähissä tämän suhteen. Tämä on ilmeisesti jo 2 vuotta sitten tullut julkisuuteen pienelle yleisölle eikä näyttöä aivan älyttömästi ole joten vakuuttavuus hieman kärsii. Tietysti jos tähän ei kuole tai ei muuten aiheuta harmia kropalle niin mikä ettei kokeilemaan ja kertomaan sitten tuloksia. Itsehän en koekaniiniksi hevillä suostuisi.

o
Seuraa 
Viestejä1647
Liittynyt16.11.2005

Annostelu vahvuus taisi olla tislatunveden luokkaa. Joten placebosta taitaa olla kyse. Mikä ei sinänsä ole mitenkään huono lääke. Noinkin laajasti kohdennettuna varmasti auttaa jotakuta, jolla uskoa riittää tarpeeksi.

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

On kyllä kerrottava yksi tarina elävästä elämästä miten lääkeyhtiöt eivät lähtisi mainostamaan tai myymään tällaista lääkettä. Tuttavani kärsi kivuliaasta jalka tai kynsi? -sienestä pitkään johon eivät lääkkeet meinanneet tehota sitten millään kunnes hän löysi netistä ohjeen käyttää booriliuoshaudetta sienen päällä. Kalliit ja maksalle haitalliset lääkekuurit eivät olleet tehonneet sieneen mutta booriliuos tuhosi sienen hetkessä. Silti lääkeyhtiöt eivät myy booriliuoksia vaan kalliita voiteitaan ja pillereitään.. Eihän "ei kaupallisten" lääkkeiden tuotanto, markkinointi tai myynti ole lääkeyhtiöiden vastuulla vaan ne tekevät lähinnä haittaa heidän liiketoiminnalleen.

Tähän päivään mennessä en ole kuullut ihmisten kailottavan booriliuoksen nimeen sienten hoidossa joten jos tällaisia lääkkeitä keksittäisiin niin ne saattavat todella elää alakulttuureissa pitkään ennen esille tuloaan ja tästä saamme kiittää tämän hetkistä markkinatalouttamme. Kenelläkään ei ole varsinaisesti vastuuta näistä ellei siihen liity ansaintamahdollisuuksia.

Painotan etten edelleenkään jaksa uskoa tähän "ihmelääkkeeseen". Booriliuos on ilmeisesti myös hieman myrkyllistä joten en lähtisi tuosta vaan kokeilemaan sienen hoitoon.

Vaikuttaa itseasiassa lääkkeen sijaan erittäin vaaralliselta aineelta. Mitä tutustuin foorumeilla niin ihmiset näyttävät luulevan näitä selkeitä myrkytys oireita parantumisprosessiksi ja vielä hehkuttavat niitä. Mitään parantumis tarinoita ei sen sijaan näy missään. Huh, älkää nyt hyvät hölöt menkö ainakaan kokeilemaan tätä.

Vaikuttaa itseasiassa lääkkeen sijaan erittäin vaaralliselta aineelta. Mitä tutustuin foorumeilla niin ihmiset näyttävät luulevan näitä selkeitä myrkytys oireita parantumisprosessiksi ja vielä hehkuttavat niitä. Mitään parantumis tarinoita ei sen sijaan näy missään.Lue itse paranemistarinoita tai kato niitä juutuubista.

Siis tämä aine hapettaa elimistöä ja toimii näin tuhoten anaerobiset bakteerit ja virukset? Miksi tupakka ei tee sitten samaa?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat