Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

miksi tramali piristää niin perkeleesti...
ihan piri vieteri olo... taas... ... ... ...

Kommentit (8)

kummallista että dexedrinestä
ei moisia unettomuus kohtauksia tule...

3pilleriä 4 kertaa päivässä....
unu tullee...
pari tramalia niin ei toivookaan unesta...

omena
kummallista että dexedrinestä
ei moisia unettomuus kohtauksia tule...

3pilleriä 4 kertaa päivässä....
unu tullee...
pari tramalia niin ei toivookaan unesta...
Aika outoa, koska tramal on opioidi jonka pitäisi siis rentouttaa ja väsyttää, ja dexedrine on piriste.
Sinulla on vaikutukset toisinpäin. Oletko sekoittanut purkit.

Deksamfetamiinia käytetään ADHD lääkkeenä, eli se normalisoi oloasi, jos olet adhd.

Joo, tramal on tuote joka laukaisee kehon oman endorfiini tuotannon yli kierroksille vapauttaen kehon omaa kipuhormoonia. Aine siis toimii stimulanttina toisin kuin perinteiset opioidit, laittaa mielihyvä hormonin kahlitsemaan kipua. Monilla ihmisillä seuraa unettomuus ja ylivilkkaus tila, myös ihon kihelmöinti sivuoireena on yleistä. Tramalin sivuvaikutus joka ei ole kai kovin yleisessä tiedossa on verensokerin lasku. Kun tramal kohottaa hieman ruumiin lämpöä ja lisää nesteen kulutusta, nestehukka suun kuivumisineen on käyttäjillä yleistä. Toisaalta kipulääkkeenä mielestäni hyvä, kun on stimu eikä varsinaista narkoosia aiheuttava, vaikutus tosin yksilökohtaista. Itselläni aikanaan liikaa epämiellyttäviä sivuvaikutuksia aiheutti, tosin annostus oli aika suuri. Aika lähellä toiminnaltaan temgesic ja subutex lääkitystä vaikutuksen mekaniikalta, joten väärinkäyttäjillä suosittu tuote jota määrätään koviin kipuihin. Jos käyttää ilman valvontaa suurina annoksina, verensokerin lasku kannattaa ottaa huomioon, jos vielä alkoholia sekoittaa joukkoon, tullaan vaaralliseen tilanteeseen jossa alkoholi estää maksan glugoosi varannon hätä laukeamisen aiheuttaen insuliini shokin perus terveellä ihmisellä. Tila on hengenvaarallinen, jo lyhyt aikainenkin shokki saattaa aiheuttaa aivovaurion, pidempi johtaa vihannekseksi tai kuolemaan. Väärinkäyttö on taidetta jossa ei ole varaa mokata kun pelleilee vahvojen särkylääkkeiden kanssa. Liian moni on kuollut varsinkin sotkettuaan alkoholia kipulääkkeiden kanssa!

kabus

Deksamfetamiinia käytetään ADHD lääkkeenä, eli se normalisoi oloasi, jos olet adhd.olen adHD..
12 pilsua päivässä...
lääkärin suositus...

omena
kabus

Deksamfetamiinia käytetään ADHD lääkkeenä, eli se normalisoi oloasi, jos olet adhd.olen adHD..
12 pilsua päivässä...
lääkärin suositus...Sen takia se ei piristä sinua, vaikka onkin stimulantti.

omena
miksi tramali piristää niin perkeleesti...
ihan piri vieteri olo... taas... ... ... ...tramali vaikuttaa opiaattiosaston lisäksi noradrenaliinin takaisinottoon, kuten amfetamiinikin ja vapauttaa lisäksi serotoniinia synapseissa.
ADHD johtuu varmaankin noradrenaliinin liian alhaisesta määrästä, pienillä annoksilla dekstroamfetamiinia tai metyylifenidaattia tilanne saadaan normalisoitua, pää alkaa toimimaan paremmin.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

tramal oli kyllä yksi parhaimmista kipulääkkeistä mitä olen popsinut. voltaren 50mg ja tramal 100mg kahdesti päivässä ja unta palloon 22 tuntia vuorakaudessa. silti kuitenkin pervaon leikkaus tuntui mutta lääkitys vei häiritsevän kivun ja pystyi istumaan jotenkuten.

yksi päivä menin leikkauksen jälkeen kaljoille ja vaikka olin ollut popsimatta särkylääkkeitä toista vuorokautta tuli hirveä pilleri/kalja humala yhdestä että tuttuni kävelytti/kantoi kotiin.

toisen polven pilkkuvirhe

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat