Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mitähän rutiineja pitäisi noudattaa että mahdollisesti eläisi siihen asti että kuolemasta päästään eroon ja tietoisuus voidaan esimerkiksi kopioida virtuaalimaailmaan hardwaren päälle? Itseä ei kuolema sinäänsä pelota, mutta harmi olisi kuolla juuri niillä vaiheilla kun olisi ikuinen elämä haluamissaan virtuaalimaailmoissa mahdollinen.

Aivojen maatuminen pääkoppaan lienee iso ongelma ainakin vielä nykyisin. Taisivat jostain levästä löytää ainesosan jolla hiiret saatiin elämään huomattavasti pitempään, sen syntetisointiin ei luulisi menevän kauaa. Voisi kuvitella että pienikin pidennys elinaikaan lisää tieteen tuomia mahdollisuuksia huimasti.

Mietiskelin että jos söisi vaan about 1500kcal/vrk toimistotyössä (tai mikä kulutus ikinä olisikaan säästöliekillä)

Täältä ja muualta lukenut myös että näitä tulisi popsia:

E vitamiini
D vitamiini
puoli annosta alkoholia
1/2 disperin
mustikkaa tms antioksidantteja
hedelmiä
omegat
thc sillointällöin?

Nettisivulta kopsittua:
-------------
52. Stay slim
53. Avoid trauma
54. Snub out the cigs
55. Multivitamin, multimineral supplementation
56. Antioxidants
57. An aspirin a day keeps death away
58. Say No to Alzheimers with NSAIDs
59. Water quality
60. The brain is a muscle
61. Moderate, responsible drinking
62. Wear sunscreen
63. Cut Your Cellphone Use
64. Laugh through life
65. Live life at a leisurely pace
66. Maintain social connections
67. Banish stress
68. Get a good night of sleep every night
--------

http://www.worldhealth.net/pages/101_anti-aging_tips
http://www.worldhealth.net/pages/preventing_disease
http://www.worldhealth.net/news/thc_initiates_brain_cancer_cells_to_dest

Sivut

Kommentit (39)

Ideana siiskö eleskennellä mahdollisimman helposti mahdollisimman pitkään ehtiäkseen ikuiseen elämään räätälöimäänsä virtuaalimaailmaan supertietokoneen kovalevyllä?

Tästä voi kehkeytyä värikäs uskonnollisfilosofinen keskustelu...

Lepakko
Ideana siiskö eleskennellä mahdollisimman helposti mahdollisimman pitkään ehtiäkseen ikuiseen elämään räätälöimäänsä virtuaalimaailmaan supertietokoneen kovalevyllä?

Tästä voi kehkeytyä värikäs uskonnollisfilosofinen keskustelu...


Kovalevyllä? ei ei ei. Nyt pitää päästä elämään flash-muisteilla ja tehdä maailmanloikkia usb-tikuilla

Vanhenemisen estämiseen liittyviä linkkejä:

Voisiko biologisen kuolemattomuuden saavuttaa bioteknologialla?
http://www.hytti.uku.fi/~hronkko/Tiedek ... tomuus.htm

TED: Aubrey de Grey says we can avoid aging (video)
http://www.ted.com/talks/lang/eng/aubre ... aging.html

Dr. Aubrey D.N.J. de Grey: A True Cure for Human Aging (video)
http://www.european-futurists.org/wEngl ... o_Grey.php

Fight Aging!
http://www.fightaging.org/

SENS Foundation
http://www.sens.org/

The Metusaleh Foundation
http://www.methuselahfoundation.org/

Immortality institute
http://www.imminst.org/

Wikipedia: Aubrey de Grey
http://en.wikipedia.org/wiki/Aubrey_de_Grey

Kuolemattomuus FAQ
http://mutantti.blogspot.com/2004/09/ku ... s-faq.html

Suosittelen ainakin videoiden vilkaisemista!

Tärkeintä olisi kerätä tarpeeksi rahaa, jotta saat ostettua eksperimentaaliset ikuisuushoidot sitten kun ne valmistuvat. Köyhät jäävät ilman. Rahan keruuseen on muutamia vaihtoehtoja:

1) Peri tai voita lotossa. Paras vaihtoehto, lähinnä joudut miettimään miten estät aivojen taantumisen liian joutilaisuuden seurauksena.
2) Tee työtä. Pitkä ura aiheuttaa stressiä ja kulumaa, jotka vähentävät muilla keinoilla saavutettua elinaikaa.
3) Varasta. Nopea tapa, mutta riski ennenaikaiseen väkivaltaiseen kuolemaan kasvaa. Lisää myös stressiä, joka aiheuttaa soluvaurioita.

Nyt kun olet kerännyt rahat ja ikuisuushoitojen prototyyppi numero 1 on valmistunut, joudut pelaamaan uhkapeliä sillä, miten luotettaviksi hoitojen pitää tulla ennenkuin uskaltaudut itse kokeilemaan. Lisäksi pitää miettiä miten piisirulle implementoitu digitaalinen persoonasi hankkii rahaa digitaaliminän ylläpitämiseen vaadittaviin energiakustannuksiin(määräämättömäksi ajaksi) ja millaisia varajärjestelmiä olet valmis hankkimaan sähkökatkon varalle.

Pitää vielä mainita että jos olisi 100% varmaa ettei oma minä kerkeisi vielä tuohon junaan, en keksi paljoa syitä elää nytkään ja vanheta.

Perheen perustaminen ja lapset eivät vaikuta ainakaan vielä miltään levolliselta elämäntehtävältä, joka ohittaisi suuret teot joita voisi itselleen (tietämättään) simuloida/oikeasti toteuttaa.

eukko
Seuraa 
Viestejä102
Liittynyt12.11.2007
magic device
...suuret teot joita voisi itselleen (tietämättään) simuloida/oikeasti toteuttaa.

Nämä suuret teot on siis se, mitä elämältä haluat. Noh, miksi et sitten totuttaisi niitä jo nyt?

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5000
Liittynyt21.6.2009
eukko
magic device
...suuret teot joita voisi itselleen (tietämättään) simuloida/oikeasti toteuttaa.

Nämä suuret teot on siis se, mitä elämältä haluat. Noh, miksi et sitten totuttaisi niitä jo nyt?Paradoksaalista kyllä, elämän tarkoitus on nimenomaan elää mahdollisimman pitkään ja välttää kuolemaa, mikä yritys on jo lähtiessä tuhoontuomittu. Melko masentavaa...

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Itse olen vähän samoilla linjoilla. 80v kestävä elämä tuntuu aika laimealta ajatukselta, tuhansia vuosia kestävään elämään verrattuna. Ymmärrän kyllä, että kaikkia elämän pidennys ei tule kiinnostamaan, mutta varmasti monia.

Yritän ainakin elää mahdollisimman terveellisesti ja turvallisesti mahdollisimman pitkään, lisätäkseni mahdollisuuksiani olla vielä elossa, kun vanheneminen pystytään korjaamaan.

Jos sitten käykin niin ettei vanhenemista ole pystytty korjaamaan niin olempahan ainakin yrittänyt. =)

Mutta luulisin, että 2050-vuoteen mennessä nykyisenkaltainen vanheneminen on pystytty estämään, tai ainakin radikaalisti hidastamaan.

Paitsi jos ihmiskunta onnistuu toteuttamaan jonkun Mad Max -skenaarion. -.-

Eukko: Toteutan niitä realiteettien alaisuudessa sitämukaa kun viitsin =) Tiede luo mahdollisuuden onnellisempaa ja ymmärtäväisempään elämään. Tämä on ehkä se odote jota on kiva seurata.

Lapsen teko olisi minusta itsekästä. Ihminen kun ei voi valita syntyäkkö vai ei. Voisin kyllä kasvattaa valmiiksi tehtyä lasta mielelläni. Hyvä silti ettei kaikki ajattele kuten minä. On paljon mukavampi niin.

Kuivan linkistä:
"To a scientist, there is nothing impossible about it. Something is impossible if it violates a physical law. If it doesn't, it's possible."

Linkki: Juu, varmasti iso rahatukku helpottaisi, mutta teknologian kehityksen myötä ei kauaa tarvitsisi varmaan odottaa että huipputekniikka siirtyy tavis kuluttajien saataville. Tuohan miljoonat ihmiset enemmän rahaa firmoille kuin muutamat rikkaat. Sitäpaitsi tavisten pitkä+terveellinen elinajan odote heijastuu positiivisesti koko yhteiskuntaan.

Vanheneminen on aineenvaihdunnan/elämisen sivuvaikutus. Ihminen on kone, minkä osat kuluvat käytössä. Hyvin monimutkainen kone, mutta kone jokatapauksessa. Ja kuten yleensä kaikkien muidenkin koneiden vauriot voidaan korjata - voidaan myös ihmiskoneen käytössä, solutasolle, aiheutuneet vauriot korjata.

Vanhenemisessa ei ole mitään maagista, kuten ei tässä maailmassa missään muuaallakaan. Vanhenemisen estämisessä/korjaamisessakaan ei ole mitään maagista, vaikkakin vaikeaa se aluksi tulee olemaan.

Tällä hetkellä tutkijoilla on selvillä seitsemän eri rappeumatekijää solutasolla, mitkä aiheuttavat kehon vanehemista. Nämä tekijät aiheuttavat ulospäin näkymättömät ja näkyvät vanhenemisen seuraukset kuten lihasten, luiden, aivojen, ihon ja muiden elinten rappeuman.

Jos nämä seitsämän vanhenemisrappeumaa aiheuttavaa mekanismia onnistutaan estämään, tai todennäköisemmin korjaamaan väliajoin, ei ainoastaan pidennetä ihmisen elämää vaan pidennetään ihmisen tervettä, hyväkuntoista elämää.

Ihmisen toimintaa solutasolla ei vielä täysin ymmärretä, mutta tähän mennessä tutkijat eivät ole törmänneet mihinkään reaktioon/seuraukseen, mitä ei teoriassa pystyttäisi korjaamaan. Toki uusia vanhenemismekanismeja voi tulla vastaan tutkimuksen edetessä. Mutta jos pelkästään nykyisellään tunnetut seitsemän vanhenemismekanismia estätään/korjaataan, terve elinikä tulee todennäköisesti pitenemään useilla kymmenillä, ellei sadoilla vuosilla, jonka aikana on mahdollista ratkaista ilmenneet uudet vanhenemismekanismit.

magic device

Lapsen teko olisi minusta itsekästä. Ihminen kun ei voi valita syntyäkkö vai ei. Voisin kyllä kasvattaa valmiiksi tehtyä lasta mielelläni. Hyvä silti ettei kaikki ajattele kuten minä. On paljon mukavampi niin.

Jos itse pidät elämää niin arvokkaana, että haluat pidentää sitä määräämättömästi, eikö looginen johtopäätös olisi olettaa lapsesikin tekevän samoin?

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875
Liittynyt20.9.2005
magic device
52. Stay slim

Kalorien rajoittaminen on ainakin mato- ja hiirikokeissa pidentänyt koe-eläinten elinikää. Mutta se johtunee "säästöliekille" menemisestä joten elämä tuntuukin aika nuivalta.

Korkea insuliini ja tulehdukset lyhentävät myös elinikää. Paleo / primal -tyylinen vähähiilihydraattinen ruokavalio taitaa toimia ihan yhtä hyvin kuin kalorien rajoittaminen, lisäetuna vielä viljatuotteiden ja liian hiilarin aiheuttaman tulehduksen, turvotuksen ja verisuonien vaurioitumisen väheneminen. Syöpärisikikin alenee, sillä syöpäsolut käyttävät ravinnokseen mieluiten glukoosia (useimmissa syöpäsoluissa on runsaasti insuliinireseptoreita).

57. An aspirin a day keeps death away
58. Say No to Alzheimers with NSAIDs

NSAID = Non-Steroid Anti Inflammatory Drug, eli aspiriini voitaneen niputtaa tuohon. Vaan mihin tämä perustuu? Sen tiedän että sydäntauteja pelkäävät napsivat aspiriinia sillä se ohentaa verta ja pienentää veritulpan riskiä. Mutta että alzheimerin ehkäisy?

62. Wear sunscreen

D3-vitamiinin tuotanto on kuitenkin huomioitava. Sen verran aurinkoa että saa riittävästi D3:mosta, tai sitten syö D3-valmistetta 4000 - 10 000 IU vuorokaudessa.

63. Cut Your Cellphone Use

Kännykkäsäteilyn vaaroista tai vaarattomuudesta ei olla vieläkään päästy yhteisymmärrykseen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat