Seuraa 
Viestejä45973

Maailma.. siis tavat ja käytännöt muuttuu, ihminen paljon hitaammin. Mikään ei ole mullistanut ihmisten laumaolemusta. Ei toki sitäkään että on henkisesti sairaita paranoidisia, jopa ihmisvihaajia, ties mitä poikkeavasti kipeitä, jotka ei voi luottaa muihin, silti yhteisöllisyys on ja pysyy ja sen varassa vaan ihmiset pärjää ja keksii kaikenlaisia tapoja ja konsteja selviytyä tilanteista, jos toisistakin.

Juu! Aina jossakin takuulla on joku sala liitto! *iiks*
Aina joku äshooli on kaikkiin nin *ttuuntunu että tappais vaikka kaikki ja taskuvarkaita, rumia, pahoja, väärinajattelijota ja ainakin äitin mielestä ihan hulluja riittää mutta se mikä on, se on solidaarisuus ja luottamus.

No nääs, mää tänäin menin nyssellä rautatieasemalle viemään pakettia. Oli käynyt nin että oli se meidän miitti, el6 oli ostanut Vatkaimelle alennuskirjakaupasta upean rockhistoriikkikirjan lahjaksi. Sitten Vatkain yöpyi mun luona. Kirja unohtui tänne. Hitsi. Kamalan kallista postittaa ja yhtä kallista laittaa vaikka onnikkaan tai junaan. Hm..
Facebook. Siis kertakaikkiaan sosiaalisen olemisen riemuvoitto.
Vaihtorinkejä, kimppakyytejä, yhteisöllisyyttä ja täysin ilman voitonpyyntiä.. tai.. ehkä isoja voittoja ilman rahaa! Ha haa..

Kirjoitin FB:n kimppakyytigroupin seinälle onko joku menossa paikkakunnalle *piip* ja oli tullut posti!
Ka.. minä viemään pakettia r-assale ja siellä oli se kukkahametyttö, paketti reissukassiin ja sin män. Vatkain saa hakee sen kun kerkii joltain veljeltä.

Sarjamurhaaja iskee jälleen tai viejä pöllii sen, ihan mitä vaan kauheeta. Sosiaalisuudesta on tehty MÖRKÖ HIRVEÄ! Jota se ei ole. Jos yks kymmenestä tai vaikka vaikka ½ meniks fiduiks niin se toinen ½ menee hyvin!
Toki.. Kukaan ei kiellä ketään ostamasta takuuvarmaa, tehokkaampaa, kiireisen ihmisen paremmin luotettavaa olemista ja elämää mutta sille vaan nyt ei mahda mitään että se on fiftyfifty että elämä sujuu vaikka ei olis hirveen epäluuloinen kitupiikki, joka laskee kaiken "varman päälle".

Talkoilla elämästä voi tulla taideteos. *hih*

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat