Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tervehdys. Viime yönä tuli melkein jo pieni riita kaverin kanssa siitä miten tatuoinnin voi tehdä itse ja tyhmyyksissäni löin vetoa, että tatuoin tänään itselleni kaverini piirtämän pienen kuvan, itseltäni löytyy jo pari tatuointia. Ei siinä mitään kaveri piirsi hienon kuvan, ja se tulee nilkkaan. Mutta ongelmana on se, että millä ihoon olisi paras pistellä ja mitä sinne kannattaa laittaa sisälle, ei viitsisi mitään myrkky musteita rueta laittamaan. En todellakaan tiedä tietääkä joku tähän vastausta, mutta esim. Suomi24 yms. ei löytynyt järkeviä vastauksia, kaikki olivat tyyliin "hanki mielummin liikkeestä"

Sivut

Kommentit (16)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Myrkyttömän musteen hankinta ei ole ongelma. Kotitatskoissa jälki on se ongelma. Kotitatuoija harvoin omaa niin paljon skilliä että tatuointi tulee kauttaaltaan samaan syvyyteen. Tuo tatuointisyvyys taas vaikuttaa värin näkyvyytee, pysyvyyteen ja ennen kaikkea värin leviämiseen, josta aina tunnistaa kotona tehdyn täpin. Suosittelen vierailua liikkeeseen, ei siksi etteikö tatskaa voisi kotonakin tehdä vaikka parsinneulalla, vaan siksi että kotitatskan jälki on ihan kamala!

Musteet voi tilata vaikka tuolta -> http://www.tat2king.com/product/pitch-black

Hämmentää.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Mustekynän muste ei ole sopivaa. Sitä en ole saanut pysymään ihossa neulalla tökittyäni.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005

Kuka urvelo tökkii nahkaansa mustekynän mustetta?
(Näin kirjoittaa hän, joka pikkulikkana koristi silmänsä tussikynin, koska varas vei oikeat ehosteet eikä äidiltä herunut killinkejä uusiin meikkeihin.)

Minä olen pitemmän aikaa jo suunnitellut itsetekemää tatuointia. Puukolla viillan logon jalkaan ja sitten hieron haavaan hiilipölyä. En kyllä tiedä miten hyvin tarttuu.

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007

Kunnon sininen vankilatatuointi tehdään sulattamalla kumia tai kynttilää ja sotkemalla mössö veteen. Tämä tietysti piikataan ihoon ilman konetta.

Ei kannata koittaa, mutta vankilaolosuhteissa tätä käytetään, vähemmän varmaan Suomessa koska täällä pääsee myös lomille.

Polttotatuoinnit on paljon rankempia.

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Mitä urpoilua? En kyllä lähtisi tekemään tatuointia itse jos siihen täytyy täältä kysellä vinkkejä.

Parhaassa tapauksessa saat vain helvetin ruman tatuoinnin mutta huonommalla tuurilla allergisia oireita, ihovaurioita, verenmyrkytyksen tms.

Sori jos ei oo järkevä vastaus mutta mieluummin turvautuisin ammattilaiseen tässä asiassa.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Tiedänpä erään henkilön, joka oli nuorena poikana yläasteella hankkinu tatuointivehkeet postimyynnistä vissiin ihan itele. Sillä sitte (päissään tietenki) tatuointia omaan käsivarteen taiteilemaan. Tuli "hieno" risti väärinpäin tyylikäällä "3d" efektillä. Siis itelle väärinpäin, mutta muitten vinkkelistä katottuna ihan tavallisesti Sillain niinku kouluvihkoon tuherteli hienot kantit esineisiin. Toiseen käsivarteen omat nimikirjaimet keppareilla. Kuulemma vähän hävettää käyä uimarannalla

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Suolanaksu
Tervehdys. Viime yönä tuli melkein jo pieni riita kaverin kanssa siitä miten tatuoinnin voi tehdä itse ja tyhmyyksissäni löin vetoa, että tatuoin tänään itselleni kaverini piirtämän pienen kuvan,

Näin äkkiseltään kehottaisin oppimaan nöyrtymistä. Niele sanasi, vaikka suussa ne maistuvatkin pahalta, mutta vatsassa tuntuu jo hyvältä.

Viinankylväjä
Seuraa 
Viestejä476
Liittynyt15.1.2009

Eräät tutut polttivat kännissä kuumalla makkaratikulla X kuvion ihoonsa. Kaksi piti kaverista kiinni, ja yksi painoi raudan ihoo vasten. Siitä piti tulla "hienon" näköinen arpi, kunhan se paranee. Tikku ei vain kännisillä pysynyt suorassa, ja kohdekin heilu sen verran, että X arpi on hyvin epämääräisen näköinen.

Epic
Seuraa 
Viestejä2174
Liittynyt16.5.2009
Saw
Mustekynän muste ei ole sopivaa. Sitä en ole saanut pysymään ihossa neulalla tökittyäni.Kaveri joskus neulalla ja mustekynän musteella kirjoitti toisen kaverin olkapäähän "WANTED". En muista enään mikä siinä oli ideana. Kyllä se pysyi sillä ainakin sen suunnilleen viisi vuotta kuunnes päätti mennä peittämään sen ihan oikealla tatuoinnilla.

Nyt kävi näin.

MaKo71
Seuraa 
Viestejä1479
Liittynyt15.11.2006

Riemuidiootin ja mensaanin kanssa samalla kannalla. Jos täältä pitää ohjeita kysyä, niin saat todennäköisesti nilkkaasi aivan jotain muuta kuin tatskan - todennäköisesti tahattomia naurunpurskahduksia tuntemattomilta ja syvää myötähäpeää tutuilta

Jos nyt kuitenkin ajattelit koettaa, niin itse kyllä valitsisin vaihtoehdoista sen tatskauskoneen hankkimisen. En usko, että aloittelija saa sillä kovin kaunista jälkeä aikaiseksi, mutta verrattuna "manuaalisiin" vaihtoehtoihin se voisi olla edes joten kuten järjen rajoissa... No, ehkä vielä järjen rajoissa... Toivottavasti osaat piirtää?

---

EDIT: Mutta joka tapauksessa ajatus ei ole mielestäni ollenkaan hyvä. Tosin jostainhan sitä jokainen tatskaaja joutuu aloittamaan ja oppirahansa maksamaan... Parempi se varmaan on oma iho turmella tikku-ukoilla ja keppikirjaimilla kuin kaverin iho, siitä voi tulla enemmänkin sanomista

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005

Mullapa on kädessä tatuointi, joka on tehty omakätisesti ja tyystin tahattomasti sysimustalla mopon pakoputken öljymöhnällä. Rassasin mopopoikana tukkeutunutta mopon pakoputkea ja tapaturmaisesti onnistuin lävistämään käteni työkaluna käyttämääni jarruvaijeriin, jonka säikeet oli hapsotettu käteväksi nuohousrassiksi. Öljymöhnä jäi ihon alle tatuoinniksi, ja on kestänyt hyvin ainakin 17 vuotta. Näin ollen suosittelen lämpimästi jäteöljyn kaltaisen substanssin kokeilemista tatuointimusteena.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat