Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015
SDP:n kansanedustaja, entinen valtiovarainministeri Antti Kalliomäki rakentaisi seuraavan hallituksen SDP:n varaan mutta jättäisi kokoomuksen ja keskustan ulos sen kokoonpanosta.

Uutispäivä Demarin haastattelema Kalliomäki on vakuuttunut siitä, että tulevasta eduskunnasta löytyy riittävä enemmistö tällaisen koalition muodostamiseksi.

Kalliomäki sanoo, että SDP:n tavoitteet edellyttävät riittävää hajurakoa sekä keskustaan että kokoomukseen. Hänen mukaansa kumpikaan puolue ei tule muuttamaan verolinjauksiaan sellaisiksi, että SDP voisi ne hyväksyä.

Kalliomäki toteaa, että puolueen uskottavuuden takia asia tulee tehdä kansalaisille täysin selväksi hyvissä ajoin ennen vuoden 2011 eduskuntavaaleja.
http://www.yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2009/08/kalliomaki_haluaa...

Kalliomäen aikanakin veroja alennettiin miljarditolkulla ja Anttikin oli tyytyväisenä kehumassa päätöksiä. Oppositiossa mieli on "yllättäin" muuttunut ja sosialistihallitus siintää Antinkin mielessä. Antti on vain myöhässä, kun Katainenkin on jo ehtinyt julistaa verotuksen kiristyvän vuodesta 2011 alkaen.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat