Lördagskorv

Seuraa 
Viestejä1517
Liittynyt13.12.2006

Ennen vanhaan lihajalostamossa aina työviikon jälkeen lakaistiin lattiat ja tehtiin Lauantaimakkaraa.

Nyt Atria on broileri-linjallaan uudelleen lämmittänyt vanhan konstin:

Barbeque-pintamaustettu Broilerin Murea Leike -hienonnetusta lihasta

http://www.atria.fi/asp/empty.asp?P=130 ... =3&C=47938

Eukko loukkaantui kun kaupasta tullessaan kertoi tuoneensa edullista grillattavaa ja kehotin häntä itse nauttimaan tuomansa teurasjätteet.

Maistettuaan tuotetta tuli onneksi taas järkiinsä.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Kommentit (6)

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
Liittynyt13.12.2006
Lepakko
Outo ja eriskummainen väite. Tuoko "hienonnetusta lihasta" saa sinut takajaloillesi?



Ei, vaan Atrian palveluksessa oleva sukulaislikka.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Vierailija

Kartan tuotteita, joissa on "siipikarjan lihaa" sotkettu mukaan. Lihajalosteissa kaikki "light" on hanurista. Ainoan poikkeuksen tekee kevytmeetvursti.

Uusimmat

Suosituimmat