Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Niin miks? Erityisesti arabit sun muut huivipäät. Liittyykö esim. niitten ruoan maustamiseen?

Kommentit (15)

Hyvä kysymys, sama huomattu ja nuuhkastu. En tunne sen tarkemmin heidän kulttuuria. Eikö muslimimaissa ole käytetty kuitenkin kaikenmaailman suitsukkeita iät ja ajat vai kieltääkö uskonto hajusteiden käytön/länsimäiset parfymoidut pesuaineet tai onko hygieniassa eroja?

Kyllä suomalaisetkin haisevat. Pari päivää sitten olin kaupan kassajonossa, ja takanani seisoi kaljalastinsa kanssa vahvasti vanhalle viinalle löyhkäävä mies. Oli helpotus päästä jonosta pois.

Tämäkin on taas yksi näistä kuolleena syntyneistä keskustelunaiheista. Ei ehkä ole aiheellista tai asiallista keskustella jonkin väestöryhmän tai jonkin henkilön haisemisesta. Vähän sama kuin aloittaisi ketjun ”miksi lesbot haisee”, on väite sitten kuinka todeksi havaittu tahansa.

Miksi ”ulkomaalaisten” haiseminen on jotenkin olennainen aihe? Ehkä ”ulkomaalainen” haisee juuri siksi, että suomalainen ei ole tottunut kaukaa tulevien hajuihin. Samalla tavalla kuin monien eläinlajien poikaset tuntevat oman emonsa hajun perusteella, mutta osaavat vältellä vieraita.

Olen huomannut itsekin saman, tosin ulkomaalaiset kyllä lähinnä tuoksuvat, eivät haise.

Länsimaalaiset useimmiten parfyymeille tai deodoranteille. Itämaiset ihmiset tuoksuvat taas suitsukkeille, tuoksuöljyille, tms.

Suomi-juntit sen sijaan haisee. Hielle, paskalle ja vanhalle viinalle.

Riemuidiootti
Suomi-juntit sen sijaan haisee. Hielle, paskalle ja vanhalle viinalle.

Kyllä Suomi-juntit yleensä haisevat sille samalle naurettavalle Puma-merkkiselle partavedelle/hajuvedelle/deodorantille ja pukeutuvat Jack&Jones-merkkisiin lastenvaatteisiin.

Vanhemmassa ikäpolvessa taas haisee mainitsemasi vanha viina (usein väliaikaisesti) tai sitten Mennen.

Muita tuoksuvivahteita ovat vanhojen miesten eltaantuneet perinnehajuvedet, Axe-deodorantit, Tabac Sport ja eilinen kebab, joista viimeksi mainitun käyttöä ei mielestäni tarvitse rajoittaa lainsäädännöllä.

Onko muut huomanneet semmoista kotoutumisen indikaattoria, että arabin ja afrikkalaisen näköiset miehet ostavat Lidlin olutta ja mäyräkoiria ?

Olen huomannut kesällä monta kertaa. Siinäpä on heidän vaimoilleen yksi ongelma entisten lisäksi, ainakin taloudellinen jos ei muuta. Mutta ilmiö on sinänsä yhtä positiivinen kuin että irakilaiset innostuisivat paistamaan HK:n sinistä ja saunoisivat.

Vai onko luvatut 70 lisämiljoonaa jo alettu käyttämään etuajassa ? Otettu lainaa ja odotetaan että se maksetaan sitten tällä rahalla ?

Kotoutuminen tarkoittaa myös negatiivisia asioita. Se on arvovapaa termi. Jos ajaa perheen pakkaseen kirves kädessä, niin se on kotoutumista Suomeen. Myös piereskely ja työmiehen lian haju.

Lektu-Elli
Jos ajaa perheen pakkaseen kirves kädessä, niin se on kotoutumista Suomeen.

Ei kaikkia ulkomaalaisia tarvitse asuttaa Pohjanmaalle.

Viinankylväjä
Seuraa 
Viestejä476
Liittynyt15.1.2009

Jotta sokeatkin voisivat vihata heitä.

Sokeista ja hajusta tuli mieleen David Chappellen sketsi, missä hän on sokea KKK-liikkeen vetäjä. Hän luulee olevansa valkoihoinen, ja vihaa neekereitä yli kaiken, koska ne haisevat ja syövät kaikki kanat. Kun totuus paljastui(että hän on musta), niin ensimmäisenä hän erosi vaimostaan koska vaimo oli nigger lover =D

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat