Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Hauskan näköinen eläin, mutta miksei sitä enempää ole suomessa.

Suomen mufloni kanta on aika suppee. Varmaan aika sisäsiittoinenkin.

Mitä pahaa Mufloni tekee jos sitä vähän istuttaisi suomeenkin.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... rewery.jpg

Kommentit (5)

Niin, sanokaapa se. Itseäni kiinnostavat nuo muflonit myös. Lähinnä metsästysmielessä, mutta myös ihan katselemisenkin puolesta; komeita ovat. Uusimmassa Metsästäjä-lehdessäkin oli mufloneista juttua...

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005

Mufloni mainittiin myös täkäläisessä paikallisessa sanomalehdessä, artikkelissa joka koski hirviökärpäsiä. Outo nimi pisti heti silmään, mikä ihmeen mufloni? Samoaako noita otuksia oikeasti Suomen saloissa?

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
tiäremiäs

Mitä pahaa Mufloni tekee jos sitä vähän istuttaisi suomeenkin.Et voi olla tosissasi! Mufflonihan on ylivoimaisesti Suomen vaarallisin metsästettävä eläin! Niitä on kovin vähän, mutta kuolemantapauskin on sattunut, kun metsästäjä liukastui rantakivikossa mufflonin kiilto silmissään. Tilastollisesti mufflonin metsästys on todella vaarallista.

tiäremiäs
Linkissä on kuva mistä löytyy wikipedian sivulta linkitetty mufloni.Etsin tuon mainitsemani Metsästäjä-lehden ja täytyy sanoa, että siinä olleet kuvat esittävät muflonin, jos mahdollista, vieläkin uljaampana eläimenä. Oikein oli kanteen päässyt... Eli jos kiinnostusta löytyy, niin kannattaa lukea se juttu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat