Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Niin. Miten käy Bonnin kanssa? Onnistuuko paremmin kuin Kioton sopimus? http://www.yle.fi/uutiset/luonto_ja_ymp ... 15611.html

Hämmentää.

Kommentit (3)

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009
Vatkain
Niin. Miten käy Bonnin kanssa? Onnistuuko paremmin kuin Kioton sopimus? http://www.yle.fi/uutiset/luonto_ja_ymp ... 15611.htmlSaahan siinä taas tuhti virkamiesjoukko mukavaa matkailua, seuraava kokous oli muistaakseni Bangkokissa. Suomen edustaja myönsikin hiilijalanjälkensä lentojen takia olevan "hirveän" tänään hesarissa, mutta säästelee kuulemma mökillä . Monet maat luistavat jo sopimuksesta ja kun Kiina ja
vastaavat eivät tosissaan tule mukaan, myös Yhdysvallat tinkii tavoitteestaan, mutta onhan suun mauksi puhuttava. Kiina on nyt Yhdysvaltojakin suurempi hiilidioksidin tuottaja, pelkästään kolme Kiinan suurta teollisuuskompleksia tuottaa hiilidioksidia enemmän kuin koko Britannia.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Onko saattuttamisen rajoittaminen samaa kuin talouskasvun rajoittaminen? Meinaan, ketä me ollaan kieltämään afrikkalaisia että elekää saastuttako ja saavuttako samaa elintasoa kun mitä meillä on kun me ollaan jo paskottu tää pallo piloille, ei mahu enempää paskoa?

Hämmentää.

Vatkain
Meinaan, ketä me ollaan kieltämään afrikkalaisia että elekää saastuttako ja saavuttako samaa elintasoa kun mitä meillä on kun me ollaan jo paskottu tää pallo piloille, ei mahu enempää paskoa?Niinpä, eikä kehittyvät maat, kuten Kiina, edes välitä mistään saastuttamisesta. Voi vain kuvitella, mikä vaikutus Kiinan Kolmen rotkon pato-hankkeella on alueen luontoon, kun jokien virtauksia käännetään, miljoonat ihmiset pakotetaan muuttamaan kotoaan jne.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat