Seuraa 
Viestejä45973

Suomenpa ulkoministeri julisti, että sairaalan pommittaminen maan tasalle ei ollut sen kummosempaa kuin mummon kännykän varastaminen.

Oletko koskaan itse laukonut yhtä järkevästi?

Voisitko sanoa vaikkapa kotinsa tuhopoltossa menettäneelle, että ei tuo nyt paha juttu ole lainkaan; sehän on samaa kuin kännykän varastaminen?

Kun itse ajattelet mielessäsi, voisitko sinä ihan oikeesti koskaan ajatella mitään vastaavaa kuin Alexander Stubb -- jos voit, niin onnittelen; Olet urheiluhullu ja siten sinä olet valmis poliitikoksi, jolla ei ole enää hajuakaan kansan oikeustajusta.

Olisit silloin aivan samanlainen kuin vaikkapa Berlusconi, joka sano maanjäristyksessä talonsa menettäneillä, että eihän teillä mitään hätää, nythän voitte telttailla....

http://sinenmaa.blogspot.com/2009/08/ul ... askaa.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Tottakai olen laukonut vaikka mitä. En tosin ole koskaan ollut ulkoministeri. Ihminen on ihminen. Onko siinä jotain väärää, eriskummallista tai kyseenalaistettavaa?

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2385

author="<a href="http://tommilievemaa.blogspot.com/2009/08/vetoan-suomen-hallitukseen-erottakaa.html">http://tommilievemaa.blogspot.com/2009/08/vetoan-suomen-hallitukseen-ero...</a>" kirjoitti:
[size=150:2153wdy3]Vetoan Suomen hallitukseen: Erottakaa Alexander Stubb![/size:2153wdy3]

Kävelevä katastrofi, Suomen ulkoministeri Alexander Stubb on tyrinyt jälleen. Stubb tölväisi erittäin loukkaavasti Kirkon Ulkomaanapua ruotsinkielisen Ylen haastattelussa - Stubbin sanat tallentuivat nauhalle, vaikka haastattelu ei ollut vielä varsinaisesti alkanut.

Stubb sanoi, että ei aio enää ottaa esiin Israelin taannoisessa Gazan sodassa ("vahingossa" - uskoo ken haluaa) maan tasalle pommittamaa Kirkon Ulkomaanavun ylläpitämää klinikkaa. Kummallisella ruotsin ja englannin kielen sekoituksella Stubb vertasi asiaa siihen, että joku pyytäisi häntä mainitsemaan puheissaan Nokian kännykät. Stubbin mielestä Kirkon Ulkomaanapu yrittää vain kohottaa omaa brändiään, kun se yhä jatkaa keskustelua Israelin tuhoamasta klinikasta.

Vetoan Suomen hallitukseen: Vapauttakaa nyt hyvän sään aikana tuo sammakkoja suustaan päästelevä helppoheikki ulkoministerin tehtävistä ennen kuin pääsee syntymään enempiä tuhoja. Stubb on jo vaarantanut Suomen ja Venäjän suhteet, vienyt kaikin keinoin maatamme yhä lähemmäs Natoa sekä loukannut erittäin arvokasta työtä tekevää Kirkon Ulkomaanapua.

Tommi Lievemaa 14. elokuuta 2009

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat