Seuraa 
Viestejä519

[size=150:3j14cfj6]Vaihtoehtoista polttoainetta menopeleihin[/size:3j14cfj6]

Tehkää ihmisistä polttoainetta, jotta pääsette kätevästi tulevaisuudessakin pistäytymään huviloillanne ja kakkos- sekä kolmosasunnoillanne.

Idan toteuttajaksi sopii viisas ja kaukokatseinen Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen, joka haluaa, näin aluksi, vain ne köyhimmät ja sairaimmat pois Helsingistä ja tehdä kaupungista itsensä näköisen eli varallisuuden ja rehtiyden perikuvan.

Ollaan kuitenkin hieman varuillaan 'näiden kaikenmaailman pajusten' ideioiden suhteen. Ne alkavat usein kohdistuen pieneen ryhmään, mutta tuppaavat ajan myötä koskemaan myös muita ja seuraavia ihmisryhmiä, kunnes jäljellä on enää ... niin mitä, eliittiä? Siitä sakista sitten jalostuukin sellaista huippurotua, jota ei ole ennen nähty. Siihen ei basillit pure, eikä sitä rotua elämän murheet paina. Luvassa on vaan pitkää ikää ja pikaluistelua.

Ihmislihasta ja -luista syntyy helposti ja halvalla erinomaista polttoainetta menopeleihin. Hankalasti varastoitavaa ihmisjätettä ei käsittelyn jälkeen jää lähes lainkaan. Sitten ei kun vaan tehokkaasti kauppaamaan ideaa muullekin maailmalle ja Pajuselle kunniamerkkejä rintaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat