Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

[size=150:s6y4wst1]Lihavuus on puolustusmekanismi[/size:s6y4wst1]

Milloin valtion johdossa ja muissa päättävissä elimissä tajutaan se, että kansan lihavoituminen on puolustusmekanismi esimerkiksi työelämän järjettömälle politiikalle (erityiskiitos EK:lle!)?

Nyt kansa haukkuu toisiaan läskeiksi. Siitä seuraa vihaa, riitoja, väkivaltaa, monenlaisia syömiseen, liikuntaan ja elämiseen liittyviä häiriöitä sekä terveyden eri puolien moninaisia ongelmia.

Kansa tulee aina löytämään ja keksimään jotain päänmenonsa estämiseksi, se on varmaa. Masennus voi johtaa kuolemaan, mutta sekin on yksi puolustusmekanismi politiikalla luotuihin yhteiskuntamme järjettömyyksiin.

Onko järjellisen politiikan tekeminen mahdotonta? Järjettömän politiikan hinta on korkea ja se hinta tulee yhä vain nousemaan. Milloin tulee järjellisen yhteiskuntapolitiikan aika?

Kommentit (1)

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28076
Liittynyt13.5.2005
Pirta
Milloin valtion johdossa ja muissa päättävissä elimissä tajutaan se, että kansan lihavoituminen on puolustusmekanismi esimerkiksi työelämän järjettömälle politiikalle (erityiskiitos EK:lle!)?Aika väkevä väittämä, joka kaipaisi hieman tutkittua dataa pohjalle. En tosin mututuntumalla näkisi paikkansapitävyyden olevan välttämättä mahdoton. Muistikuvani mukaan Jenkeissä havaittiin otaksuttu positiivinen korrelaatio lihavuuden ja sterssin välillä erään urheilulajin naisurheilijoita seuraamalla, joskus 90-luvulla. Muistaakseni miehillä vastaavaa havaintoa ei tehty.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat