Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

[size=150:211vsflx]EK vastuuseen teoistaan[/size:211vsflx]

Elinkeinoelämän Keskusliitto on sulkeutunut ja salamyhkäinen järjestö, joka on vastuussa monesta ongelmasta maassamme.

Huippukorkea nuorisotyöttömyys on lähtöisin EK:n seinien sisältä, missä keksittiin aloittaa nuorten ja vanhenevan työväestön vastakkainasettelu.

EK haluaa työpaikoille täydellisiä ihmisiä, jotka poltetaan nopeasti loppuun. Täydellisiä ihmisiä eivät ole maahanmuuttajat, vammaiset, jollain lailla sairaat tai muuten vajaat ja muun kuin oikeistolaisen arvomaailman fanit. Tähänkö Suomella on varaa ja halua?

EK:n toimintatavat ovat usein lopulta yhteiskuntaa ja ihmisiä hajottavia ja tuhoavia. Mistä EK saa rahat toimintaansa? Ketkä kustantavat tätä tuhoavaa järjestöä? Ketkä siellä ylipäätään hääräävät? Miksi mediat eivät halua tehdä näitä ihmisiä tekoineen tunnetuksi kansalle kasvoineen päivineen? EK:lla ei ole kasvoja ulospäin. Se ei vastaa teoistaan koskaan, eikä kumma kyllä myöskään joudu niistä vastuuseen.

Pientä toivoa antoi nuorten mielenosoitus keväällä 2009 EK:n toimiton edustalla Helsingin Etelärannassa. Ehkä tämä järjestö ja siellä toimivat henkilöt saadaan vielä jonain päivänä vastaamaan ja vastuuseen tekemistään raskaista ja pahoista virheistä yhteiskunnassamme.

Kommentit (1)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat