Seuraa 
Viestejä45973

Punk o anarkiaa, mikä ei varmaankaan tarkoita mitään kaaosta, mä oon punkkari, tässä seuraavalle sukupolvelle jotain,
http://www.youtube.com/watch?v=Zc9KDNn7aSk&NR=1
Pelle Miljoona , tämä sukupolvi..

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (28)

Toi hyypiö oli punkkia aiemmin. Siis rutkasti aiemmin. Todella kauan sitten.. Pellen veli opetti minua ala-asteella 80-luvulla. Noita yhdisti lähinnä toi kirveellä konffattu pärstä.

Oliko tää nyt joku rölliavaus vai mitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
re

Oliko tää nyt joku rölliavaus vai mitä?Tedimeininki?, ollaa suvaitsemattomia ja ei tuu teille turpaan skineiltä ku ootte samaa mieltä tummaihosista. ajellaa avojenkkiautolla kävelyvauhtia (ei oo varaa ostaa pensaa) ja huudellaa neekereille, niin ja oikeassa olitte. paitsi et pitäis silti katsella mitä tapahtuu, ehkä ..

Starman
Mitä on PUNK?Suvaitsevaisuutta muita ihmisiä kohtaan. Joskus aikoinaan oli (yksinkertaisia ihmisiä olivat he) teddymeininkiä (oikeassa olivat kai kuitenkin) niin ja punkkareita, tietysti muutakin meininkiä, en tiiä, en oikeesti tiädä. Sen tiädän, et nyt laitan hyvän biisin, enkä ota kantaa mihinkää enää.

PhonyVoisko laittaa jotain kommenttii, joku, ainaki Hannu T voi luuulla et siäl tulee viruksiiki., röyhkis. ookkos muuten koskaa ollu hannu? ed, Jaa, sori, mul o hyvä meininki, harva valitettavasti tiätää missä mennää, vääriä käsityksiä tulee helposti kai.
Edit, Just huomasin et en minäkää oo laittanu, pelkkää fiilistelyä täälä, hyvää popitusta täysillä, onneks ei oo naapureita. Nyt mä paljastan sen verran että Phonyn hartioiden leveys on sentteinä yhtä paljo ku erään toisen äo.

Toope
Seuraa 
Viestejä31641
Echi
Punk on asenne, ei genre.

Punk on myös lapsellinen, epä-älyllinen ja sivistymätön asenne. Se on anarkistinen vaihe, jonka monet nuoret käyvät läpi, luuserit jäävät siihen pysyvästi.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Toope
Echi
Punk on asenne, ei genre.

Punk on myös lapsellinen, epä-älyllinen ja sivistymätön asenne. Se on anarkistinen vaihe, jonka monet nuoret käyvät läpi, luuserit jäävät siihen pysyvästi.Eikös se ole aika yksilöllistä miten ihmiset asiat kokee teininä, kuten sekin, ettei idiootit tätä tajua?Ootsä Tedielvis?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat