Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ennen vanhaan kyläyhteisöissä ihmiset oli keskenään samanlaisempia kuin nyt. Individualismi ei kukoistanut kuin ehkä oman kodin sisällä, käsitöitä soveltaessa.

Nykyään tiedetään että jokaisella on omanlaisensa mielipiteet ja tavat ymmärttää maailmaa ja ihmistä. Poikkeavaa ei ole, ja jokainen mielipide on yhtä arvokas. Jos haluat asua tätisi kanssa seksisuhteessa, niin ok. Jos naapurin Villen ja Heinon kanssa, niin sekin on ok, ainakin asianomaisten mielestä.

Mitä jos joku kokee, että kaupasta varastelu on vähemmän väärin kuin piereskely tai työmatkavähennyksen liioittelu ?

Entä voiko naisen tavara olla tavallaan yhteistä ? Onhan hänet ruokittu ja vaatetettu verorahoilla. Raiskaus on kuin vero; pakolla otettu väkivaltainen voimannäyttö.

Ylinopeus on ok, jos on kiire ja hyvä keli. Ja saat rakentaa 19.9MW hiilivoimalaitoksia Suomen täyteen, koska päästökauppa koskee vain yli 20MW yksiköitä.

("EU:n direktiivin mukaan järjestelmään kuuluvat polttoaineteholtaan yli 20 MW:n energiantuotantolaitokset, öljynjalostamot, koksaamot, rauta- ja terästehtaat, sementtitehtaat sekä paperi- ja kartonkitehtaat.")

Vanhuksen eutanasia on rahan säästöä ja abortti on äidin oikeus. Valtiolla on oikeus ottaa velkaa. Aseiden kanto on kiellettyä mutta autolla ajamista kännissä ei estetä teknisin vempelein.

Eikö rikollisen jahtaaminen ole mielipiteenvapauden rikkomista?

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat