Seuraa 
Viestejä45973

Osaako joku mikrobiologisesti perustella miksi useimmat ruoka-alan ammattilaiset ja vanha kansa suosittelevat kuuman ruoan jäähdyttämistä ennen pakastamista?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

itse olen ymmärtänyt, että tuo on sen vuoksi jottei muut safkat sula siellä pakkasessa ja tai jääkaappi/pakastin mene sulatukselle kun isket ne sen kiehuvan hernarin sinne pakkaseen.

sähköä toki menee aikalailla jos kompuralla tuon 10 litraa hernekeittoa jäähdyttää kun sen voisi käyttää vaikka kylmien sormien lämmittämiseen jotka voi sinne dumpata kun tulee ulkoa pakkasesta?

Kai se syy on juuri tuo että ei pääse esim. jääkapissa jo olevat ruuat lämpenemään. Toinen hyvä puoli ruuan jäähdyttämisessä ennen säilömistä on ylimääräisen nesteen poistuminen höyrynä, ei tule sitten säilötystä ruuasta niin vetistä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aih taas vatsalihakset kovilla..hauskoja hyviä vastauksia Six-pack hernarin jäähdyttäminen saattaa tosiaan hieman näkyä energiakulutuksessa sellaisena piikkinä, mutta myös jääkaapissa asustavien mikrobien lisääntymisolojen hetkittäisenä parantumisena.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat