Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Miksi suuripäisyys on usein monien mielestä negatiivinen piirre? Vaikuttaisi olevan jopa jonkilainen haukkumasanakin. Itse en kuitenkaan ymmärrä mitä negatiivista siinä on, sen kummemmin kuin isorintaisuus tai isopeniksisyys. Luulisi ihan maalaisjärjellä suureen päähän sopivan periaatteessa isommat aivotkin kuin kahvikupin kokoiseen kupoliin. Onko jotenkin evolution kannalta edullisempaa panostaa miesten isoihin sukuelimiin kuin kalloon?

Kommentit (14)

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887
Liittynyt4.3.2007

En minä kyllä ole kuullut ketään haukuttavan suuripäiseksi.

Tää taitaakin olla jotain ylä-aste -ikäisten juttuja?

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Ei nyt ehkä haukuta, mutta ei kuitenkaan mitenkään erityisesti arvostettukaan ominaisuus. Evolutiossa on kuitenkin kallon koko kasvanut koko ihmisen kehityksen ajan, joten on kumma kun sama ei heijastu sukupuolivalinnoissa.

ylä-asteella eräällä kaverilla oli isopää välillä auottiin sille asiasta päätä mutta se ei todellakaan ollut viisaampi..

Ei ole olemassa isoja päitä. On vain olemattomia hartioita. Painukaa salille/menkää fyysistä kuntoa vaativiin töihin niin kupoli pienenee suhteessa loppuruumiiseen.

Tuppu L 2.0
Miksi suuripäisyys on usein monien mielestä negatiivinen piirre?

Tämä on vanhaa perua. Juontaa juurensa 1600-luvulle tai jotain. Kuitenkin ajalle, jolloin ostokset maksettiin oravannahoilla. Nyt, jos perheeseen syntyi isopäinen poika, niin sille piti ostaa oravannahkainen karvalakki talveksi. Se vaati enemmän oravannahkaa kahdella tasolla. Ensiksi tarvitsi tehdä enempi työtä eli piti metsästää enempi oravia, joista saatiin oravannahkoja. Tämä verotti vähiä kyläyhteisön energiavaroja. Toinen taso on se että tarvittiin entistä enempi oravannahkoja joista saatiin teetettyä isopäisen vetävä oravannahka-karvahattu. Tällainen ei onnistunut kuin hyvänä käpyvuotena, jolloin inflaatio alkoi loikkimaan Suomen metsissä. Oltiin siis oravanpyörässä. Nyt, jos sellainen onnettomuus kävi että isopäinen poika isopääoravahatussaan meni ja tarkasti varomattomasti oravanloukkua, niin henki pois ja tulet tunkiolle. Perinnöksi jäi naheva oravanahka-karvahattu. Sehän tietenkään kellekään sopimaan. Sitä Fredriksonille viemään ja halkomaan kahtia. Se taas vaati oravannahkoja maksuksi...

Isopäinen poika on koko kyläyhteisön turma, jollei synny hyvänä käpyvuotena.

Tuppu L 2.0
Miksi suuripäisyys on usein monien mielestä negatiivinen piirre? Vaikuttaisi olevan jopa jonkilainen haukkumasanakin. Itse en kuitenkaan ymmärrä mitä negatiivista siinä on, sen kummemmin kuin isorintaisuus tai isopeniksisyys. Luulisi ihan maalaisjärjellä suureen päähän sopivan periaatteessa isommat aivotkin kuin kahvikupin kokoiseen kupoliin. Onko jotenkin evolution kannalta edullisempaa panostaa miesten isoihin sukuelimiin kuin kalloon?Mulla oli teininä tyttöystävän tapanen, ihan mukava likka, mutta en siihen vissiin juuri syttyny tuon isopäisyyden takia. Ei sitä noin muutoin huomannu, mutta kun makuuasennossa silitteli niin oli kourat täynnä pyöreetä kaalia. Isompi pää sillä oli ku mulla vaikka muuten oli paljo pienempi.

Mitä siitä sitten jatkossakaan tulee jos lisääntymään alkaa. Isopäisyy periytyy ja repii revan. Parin mukulan jälkeen ei sinne sitte ole enää isillä asiaa.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009
Rasputin
Isopäisyy periytyy ja repii revan. Parin mukulan jälkeen ei sinne sitte ole enää isillä asiaa.Hienoa kun tuli selvyys tähänkin, ei olisi ihan heti tiennyt olevan näinkin yksinkertainen syy, vaikka yhteiskunnallisesti ei mitenkään merkityksetön vaikutus ollutkaan. Tästä voisi vielä vetää johtopäätöksen, että pienipäisillä yksinhuoltajaäideillä olisi vielä haluttua käyttökuntoista kalustoa jäljellä.

Tietysti se näyttää koomiselle, jos pää on suhteettoman suuri ruumiiseen verrattuna. Aina siitä tehdään pilkkaa joka on erikoisen näköinen. Ei se pieni pääkään kaunista ole

kabus
Tietysti se näyttää koomiselle, jos pää on suhteettoman suuri ruumiiseen verrattuna. Aina siitä tehdään pilkkaa joka on erikoisen näköinen. Ei se pieni pääkään kaunista ole

Oiva Lohtander isona.

Oippa nuorena.

Tuppu L 2.0
Rasputin
Isopäisyy periytyy ja repii revan. Parin mukulan jälkeen ei sinne sitte ole enää isillä asiaa.Hienoa kun tuli selvyys tähänkin, ei olisi ihan heti tiennyt olevan näinkin yksinkertainen syy, vaikka yhteiskunnallisesti ei mitenkään merkityksetön vaikutus ollutkaan. Tästä voisi vielä vetää johtopäätöksen, että pienipäisillä yksinhuoltajaäideillä olisi vielä haluttua käyttökuntoista kalustoa jäljellä.Juu, kyllä pikkupäisisillä yksinhuoltajilla kysyntää on.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat