Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hieno alumiinen 3 * 3 m kokoontaittuva paviljonki näytti tänään kuin kuolleelta lepakolta romahdettuaan sateen vesikuorman alla. Kangas on niin harvaa että tihkusade tulee miltei suoraan läpi, mutta sen harva tukikehikko salli pussien muodostumisen, joihin kymmenien kilojen vesikuorma muodostui ja kun asian tarkkailu ja veden poisto unohtui, niin se romahti. Se ei valunut ilman kosketusta niistä pusseista vettä yhtään.
Oma hölmöys etten estänyt niiden pussien ilmestymistä vaikka reijittämällä kangasta. Olisikohan valmistajan pitänyt ilmoittaa ettei se kestä sadetta?

Kommentit (2)

Itsellä kans ollu aikoinaan samanmoinen, kesti yhden kesän.

Nyt kun naapurissa tuttava hommas samantyyppisen ja kun siihen myös kertyy katolle pusseihin vettä tuli mieleen myös tuo sama, että jos tekis pienet siistit reiät samoihin kohtiin eri osioissa siihen kattoon niin vois pelastaa rakennelman.
Kun rei´istä mainitsin kyseiselle miespuoliselle henkilölle niin se herätti vain närkästystä ja edelleen kiroillen päivittäin tyhjentelee niitä pussejaan katossa ja antaa kankaan venyä.
Naapurin katosviritys on "laadukkaampi" kuin mitä minulla joskus oli, kasatessakin siinä meni päivä...jykevää tekoa ne sivut/tukipilarit eli kannattais tehdä jotain sille.

Suurin syy taitaa olla vaan se, että kun nainen meni sanomaan niin antaapahan olla tekemättä

Pisin pystyssäoloaika bilteman huvipaviljongille on 6 tuntia. Vaikka se sidottiin pihavalopylvääseen yhdestä nurkasta, ja naulattiin 2x4 puihin jaloistaan. 30 egee roskiin aivan suoraan. Prkl.

Kuvittelin, jotta se olisi pysynyt 2 päivää pydessä. Mutta ei. yksikin päivä olisi riittänyt, koska katosta oli tarkoitus käyttää äänimiehen miksauskatoksena. Mutta ei.

kaikenlaista pas*aa sitä ihmisille myydäänkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat