Seuraa 
Viestejä1918

BibBrother 2009

”Big Brother on tosi-TV-formaatti, jossa yleensä 12 kilpailijaa kerrallaan asuu 14 viikon ajan muulta maailmalta eristetyssä talossa. Viikoittain yksi tai useampi kilpailija häädetään talosta, viimeiseksi taloon jäänyt voittaa rahapalkinnon. Formaatin on luonut alankomaalainen John de Mol ja sitä on kehittänyt edelleen hänen omistamansa tuotantoyhtiö Endemol. Ohjelma on toteutettu paikallisina versioina lähes 70:ssä eri maassa. ”

Karkeana aasinsiltana reaalimaailmaan Mielenkiintoista on että länsimaisia arvoja arvostavien naisten unelmakohteissa, luvatuissa maissa mm. Iranissa ja Afghanistanissa ei ole koskaan Wikipedian kartan mukaan näytetty vielä yhtään BB-jaksoa. Siellä taitaa olla käynnissä koko ajan oma shownsa pervessien kaapuveijarien toimesta.

Ei liene haitallista että vapaammassa melko demokraattisessa Suomessa on jotakuinkin hieman Big Brother yhteiskuntaa muistuttavia piirteitä kuten Facebookin Poliisiyhteisö.

Tässä ketjussa voidaan keskustella siitä minkälaisia BB-käytäntöjä on voimassa ns. vapaissa demokraattisissa länsimaissa?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Big_Brother

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat