Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tarot-korttien kulttuuria pidetään yleisesti huuhaa-bisneksenä. Tarot on naisten peli. Näin lienee, ainakin jos kaikkinainen ennusmerkkien tarkkailu ja oman sisimmän pohdiskelu mielletään naisten jutuksi.

Ota Tarot-korttipakka mukaan ravintolaan ja ennusta mieleisellesi naiselle hänen menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus, niin loppuillan flaksi on aivan taattu.

Korteilla on vallan mieletön voima.

Sivut

Kommentit (33)

Veikkaan, ettet ole nainen... veikkaan myös, että logosi kehitti korttipakan... voi olla, että joudut vielä kohtaamaan naisen miehessä, se ei tee sinusta homoa... mutta todistaa sen että, korteilla voi ennustaa.

Niin onko siinä nyt eroa sitten minkä iskurepliikin ottaa jos naista baarista lähtee hakemaan... jos homma toimii, eikä karvastoa kutita... anna palaa. Yleensä toimivat isku repliikit pidetään visusti salassa, mutta aivan kuten kalassa, jos saalista tulee runsaasti yli omien tarpeiden... salaisuudesta tulee julkinen.

T:joker

Tuomas_Akvinolainen
Ota Tarot-korttipakka mukaan ravintolaan ja ennusta mieleisellesi naiselle hänen menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus, niin loppuillan flaksi on aivan taattu.

Ei toimi mieleiseeni naiseen.

Muuten saattaa toimiakin, ainakin jos määrä ratkaisee laadun kustannuksella.

Nuorempana tuli enempi Tarot-korttien kanssa touhuttua, mutten ikinä kokenut omaavani erikoisemmin mitään sellaista lahjaa että ne olisivat kertoneet kovin järisyttäviä juttuja. Mitä nyt kerran kysyin että onnistuuko yksi suhde ja kortit sanoivat EI ja eihän se onnistunut.

Humoristisia kortit kyllä osasivat olla (siis sattuman kauppa osaa olla, kun Tiede-foorumi on kyseessä...) Tai vaarallisia tietyssä mielessä: tapasin erään ulkomaalaisen miehen kotonani ja aloin plärätä niitä kortteja. En muista mitä kysyttiin vai ihanko vain napsaistiin summahutikassa yksi kortti pakasta ja sehän oli tietysti tämä:

Eikö siitä vieras herennyt jotain ehdottelemaan, mikä oli minulle kyllä mahdoton ajatuskin koska tyyppi ei kiinnostanut mitenkään siinä mielessä. Onneksi hän ei sitten keksinyt mitään oman käden(?) oikeutta käyttää, vaikka ihmettelikin miten voin päästää ventovieraan miehen kotiini (ja kuvitella ettei mies halua seksiä, voisi jatkaa, mutta tätä hän ei sanonut ääneen). En kyllä päästele enää.

Noh, sorgen että taas pilasin aiheen. Mutta pitäkää nyt vaikka opetuksena että pläiskitte niitä kortteja ehdottomasti vain sellaisen kanssa jota oikeasti haluatte höylätä. Kyllähän minäkin sitten yhden toisen kanssa toisella reissulla ja olisikohan tuo sama kortti silloin tullut esille...

Olen hieman pelaillut Tarottia, tosin ei minulla kortteja ole... ainoastaan kaikuluotain... enkä harrasta irtosuhteita... lähinnä kai olen kulkenut narrina naurattaen kuninkaita...

Väitetään, että Tarot korteista löytyvät ne elämän valttikortit... ja eput laulaa...

Omien motiiviensa tarkastelu... siitä kai pelissä on ainakin osittain kysymys... peli on jo kuitenkin tässä vaiheessa loppunut, sillä kuoleman kortti tulee jo puolivälissä. Kutsutaanko peliä tässä vaiheessa sitten näytelmäksi?

T:Jumalainen näytelmä

Muistaakseni Kuolema-kortti edustaa ulkoista muutosta. Ei sen pelottavampaa siis, vähän kuten puista tippuu lehdet syksyisin. Sisäistä muutosta kuvastaa Torni.

Mutta itse pelkään eniten korttia Miekkojen 10 eli "Tuho". Vaan eiköhän senkin liene jotkut saaneet ja silti henkiin jääneet, hulluiksi tulematta...

Electric shadow
Tuomas_Akvinolainen
Ota Tarot-korttipakka mukaan ravintolaan ja ennusta mieleisellesi naiselle hänen menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus, niin loppuillan flaksi on aivan taattu.

Ei toimi mieleiseeni naiseen.

Muuten saattaa toimiakin, ainakin jos määrä ratkaisee laadun kustannuksella.
Juu.. siinähän "miehet" pokaatte ne pöhlimmät böönät ja itkette sitten loppuikänne netissä, ties missä kun naiset on aivottoma kanoja, huijareita, omituisia, jne..

Markalla saa markan napin.

Emotion Science
Seuraa 
Viestejä451
Liittynyt18.3.2008

Naiset harrastavat tällaista hömppää, koska he ovat perinteisesti olleet kotirouvia tai työskennelleet avustavissa tehtävissä. Se sijaan miehet ovat ansainneet elantonsa töissä, joissa tiedon on täytynyt olla luotettavaa ja siksi miehet ovat oppineet arvostamaan tiedettä ja todistettua tietoa.

Varmaan jollakin tavalla tarot-kortit tekevät vaikutuksen naisiin ravintolassa, mutta ne voivat herättää myös naisissa epäilyjä siitä, että mies ei ole miehekäs.

Vähän samalla tapaa, kuin naiset alkavat epäillä miehen miehekkyyttä, jos mies oikeasti pitää romanttisista komedioista, tanssimisesta ym. eikä vain väitä pitävänsä niistä naista miellyttääkseen.

Emotion Science
Naiset harrastavat tällaista hömppää, koska he ovat perinteisesti olleet kotirouvia tai työskennelleet avustavissa tehtävissä. Se sijaan miehet ovat ansainneet elantonsa töissä, joissa tiedon on täytynyt olla luotettavaa ja siksi miehet ovat oppineet arvostamaan tiedettä ja todistettua tietoa.Hah ha ha ha ha.. *uuh*

Tuomas_Akvinolainen

Ota Tarot-korttipakka mukaan ravintolaan ja ennusta mieleisellesi naiselle hänen menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus, niin loppuillan flaksi on aivan taattu.

Korteilla on vallan mieletön voima.
Joo olis kyllä, sellanen voima että joko se jätkä lähtis lätkimään niine pahvinpaloineen tai sitten itse poistuisin pöydästä.

Pahasti on miehessä pielessä jos pitää tuollaisia lisävarusteita olla naisten iskemiseen

Akateemisesta joskus ostin Crowleyn tarotit (joo terveisiä vaan aloittajalle). Niillä sitten pelasin mielettömän hidasta pasianssia, jokaista korttia piti miettiä.

Se "seksuaalinen voima" nyt on tietenkin hömppää. Toi ketjun aiempi kuva tietysti esittää kyrpää mut jos ei siitä sen enempää.

Tarot-kortit ovat aina olleet minusta 100% huuhaata. Tavalllisilla pelikorteilla on jotain viihdearvoa, mutta en harrasta korttipelejä. Jos haluaa tehdä naisiin vaikutuksen, on syytä lyödä pöytään luottokortteja! Mitä jalompia metalleja niistä löytyy sitä parempi. Platina on kai aika flaksi.

Emotion Science
Naiset harrastavat tällaista hömppää, koska he ovat perinteisesti olleet kotirouvia tai työskennelleet avustavissa tehtävissä. Se sijaan miehet ovat ansainneet elantonsa töissä, joissa tiedon on täytynyt olla luotettavaa ja siksi miehet ovat oppineet arvostamaan tiedettä ja todistettua tietoa.Jos sanotaan että "naiset" niin ilmeisesti tarkoitetaan "kaikki naiset". Kotirouvan rooli on lopulta varsin myöhäsyntyinen ja harvain hallussa oleva etuoikeutetun rooli jos katsellaan asiaa taaksepäin vuosisatojen varrelta. Ja tarotkorttien ilmeisenä synty- tai kehittelyaikana tällaisia etuoikeutettuja taisivat olla vain aateliset. Avustavissa tehtävissä työskentelevät kuten piiat ja sen sellaiset tuskin ehtivät pahemmin korttien kanssa touhuamaan, mutta saattoihan heillekin joku romani toki käydä aina välillä povaamassa.

Kuitenkin hivenen suiviinnuin tuosta yleistyksestä että naiset ne ovat vaan kotirouvia joilla on aikaa ja varaa haahuilla hömpän parissa. Että mukamas miehet ovat (aina?!) ansainneet elantonsa luotettavaan tietoon liittyvissä töissä? Jos sanotaan "miehet" tarkoitetaan tietenkin kaikkia miehiä.

Mitähän erinomaisen luotettavaa "tietoa" uskonnossa on ollut? Kuitenkin eräässä vaiheessa pappien ja munkkien armeija näperteli päivät pääksytysten kaikenlaisen uskonhömpän parissa, siihen asti että Luther paukutti teesinsä oveen ja osa Euroopan maista lopulta vähensi tuntuvasti kirkon asioiden askarteluun varattua miestyövoimaansa.

Kaikkien miesten oletetusta erinomaisesta rationaalisuudesta tuskin kertonee myöskään se että tarotkortitkin ovat mitä todennäköisimmin miesten keksintö. Aleister Crowley harjoittaessaan sodomiaa miesten kanssa saadakseen aikaan mystisiä kokemuksia lieneekin luotettavan tietotyön huipentuma... Saati sitten nämä 60-luvun pilvenhuuruissa elostelleet hipit joilla tottavieköön kaikki mahdolliset kapistukset otettiin avuksi että saisi osansa e-pillerin vapauttamista naisen genitaaleista. Lisää asiasta esim. kirjassa Tajunnan alkemistit.

Sitä en tiedä minkä vuoksi miehet keksivät kaikenlaisia kotkotuksia ja naiset niitä sitten tyytyväisenä hyödyntävät ja harrastavat, vielä siinäkin vaiheessa kun seuraavaan asiaan listallaan siirtyneet miehet jo nauravat heille päin naamaa (jos ei ole reikää tarvis) tai nurkan takana (jos on reikää tarvis ja voi halutessaan esittää vaikka millaista pillipiiparia jotta sitä reikää saa).

Kuitenkin minulla olisi tarotkortteihin henkevämpikin näkökulma, mutta luulen että tälle foorumille halutaan ja kaivataan enemmän skeptis-ivallista asennetta kuin hörhöjen höpötyksiä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat