Seuraa 
Viestejä45973

Tässä juuri hiljan äimisteltiin, miten joku voi saada pörssipelistä 150 vuotta istuntoa.
Vertaa sanktiota tuohon:
AamuLehti:
Jayceen sieppaaja sai 50 vuotta vankeutta, mutta istui vain 11 vuotta
http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaa ... tta/154013

USA:ssa tuomarit alkoivat jakaa pidempiä tuomiota, jotta tuomitut pysyisivät edes vähän aikaa lukkojen takana. Täällä kuvitellaan, että Suomessa on löysä oikeuslaitos, kun parhaimmassa tapauksessa tuomittu voi päästä ulos vasta puolet istuttuaan.

Ja samoin kuvitellaan, että USA:ssa pitää olla julmetun ankara tuomiolaitos, kun se jakelee jopa vuosisataisia linnareissuja ja kuolemantuomioita.

Itse asiassa on siis niin, että USA:n oikeuslaitos on käsittämättömän löperö. Ei olisi mikään ihme, että se 150 vuotta saanut vapautuisi hyvän käytöksen takia jo parissa vuodessa (ja tuomarit joutuvat siksi jälleen nostamaan tuomioiden pituutta... -- ja täällä kouhtakaan, kun USAssa on ankara oikeuslaitos )

Nimittäin USA:ssa toimii ehdonalaislautakunnat, joilla on valta päättää, kuka pääsee vapaaksi - vaikka olisi miten pitkä tuomio tahansa. Riittää, että vanki on näytellyt osansa hyvin ja on päässyt luottovangiksi, niin portit aukeavat helposti.

Tuollaisella lipevällä tyypillä kuin se 150 vuotta saanut, ei ole mitään vaikeuksia näytellä siistiä ja kivaa ja päästä luottovangiksi...

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat