Seuraa 
Viestejä979

Kaikista EU:n laeista ja säädöksistä tämä uusin vireillä oleva hulluus lienee tuhoisin:

EU haluaa levittää Etelä-Eurooppaan ja muille ongelma-alueille saapuneet laittomat maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat muihin EU-maihin!

http://www.euractiv.com/en/justice/euro ... cle-173980
http://www.euractiv.com/en/socialeurope ... cle-184983

Tämä lienee ministeri Thorsin päiväuni tulevaisuudesta kun EU:n lipulla maahan rahdataan useita kymmeniätuhansia Euroopan ulkopuolisista maista tulevia henkilöitä vuosittain, ja samalla tuhotaan suomalainen hyvinvointijärjestelmä ja kulttuuri!

tämänlainen tuhosuunnitelma saa monen vasemmistoduunarin hyppäämään Perussuomalaisten leiriin!

Median ja meidän kaikkien tulee huolehtia siittä, ettei Vanhanen mene allekirjoittamaan tuota petos-sopimusta "kaikessa hiljaisuudessa"! Jos tuo kansallisen-suomen-hävitys-sopimus hyväksytään, niin kyse on maanpetoksesta!

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (17)

Mitä helvettiä?!

Siis solidaarisuuden nimissä pitäisi ottaa vastaan laittomia maahanmuuttajia Italiasta, Kreikasta, Maltalta, Espanjasta, ..., sen takia etteivät nuo kyseiset takapajulat osa pitää kunnon rajavalvontaa tai yksinkertaisesti käännytä näitä laittomia (=rikollisia) tulijoita!

Mitä perkeleen hyötyä on Suomen rajavartiostosta, jos tänne saa tulla noin vain?!

Ei mikään ihme että Perussuomalaiset saavat lisää kannatusta kun EU on kansallisen Suomen tuhon manifestaatio! Mutta saadaan ihan tosissamme pelätä, että miten nytkin käy sillä eihän kukaan eduskunnassa lukenut Lissabonin sopimustakaan, joka on noin 3000 sivua, liitteet päälle ja sadat viittaukset muihin sopimusteksteihin!

Cargo
Jos tuo kansallisen-suomen-hävitys-sopimus hyväksytään, niin kyse on maanpetoksesta!SAATANA!!!

Ne kansanedustajat jotka tuota lakiesitystä tulevat kannattamaan saavat tuta Suomen Kansan vihan!

On se kumma, kun länsimaalaiset eivät saa rauhassa käyttää kaikkia maapallon luonnonvaroja ilman, että jotkut kehitysmaalaiset tulee sotkemaan kaiken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Cubemon
On se kumma, kun länsimaalaiset eivät saa rauhassa käyttää kaikkia maapallon luonnonvaroja ilman, että jotkut kehitysmaalaiset tulee sotkemaan kaiken.Mutta nuo "jotkut kehitysmaalaisethan" tulevat tänne nimenomaan ottaakseen osaa "kaikkien maapallon luonnovarojen" käyttämiseen, ei suinkaan häiritäkseen sitä.

Sen kummemmin tätä asiaa painottamatta yhdyn mielipiteeseen EU:n yleisestä mielipuolisuudesta. Olen jankuttanut sitä koko ajan.

EU on ottanut Suomen lainsäädännön haltuunsa.
EU on ottanut Suomen valuuttamarkkinat haltuunsa.
EU ja sen lobbarit ovat kahmaiseet Suomen demokraattisesta päätöksenteosta leijonanosan. Nyt saadaan 4v välein päättää vielä vähemmän asioita, kuin aikaisemmin.
EU:n tuomioistuin jyrää Suomen omat oikeuslaitokset.
EU:n tehtävä on luoda imperiumi työtä tekeviä direktiivein ja säädöksin ohjailtuja kuluttajia omistavan luokan eduksi. Jenkkilän jatke.

Vaikka rasismissa ei sinänsä ole mitään hienoa, onneksi se kohdistuu tällä kertaa edes todellisiin syyllisiin (kummalla verukkeella tosin). Phuk eeuu!

Suomalaiset sitten vois osallistua rajavartiointiin siellä tai sen kustannuksiin jos pakolaiset ei kelpaa. Noilla mailla on todellinen ongelma, kun joka puolella on loikkarimaita. Meidän tarvii katella lähinnä vaan yhden helpon rajan perään. Jos jaetaan edut niin jaetaan haitat kans. Se kai oli EU:n alkuperänen tarkotuskin.

Edut jaetaan EU-maiden eliitin kesken, ongelmat ja maksut sosialisoidaan yhä suuremmalle ihmisjoukolle - saadaan siis tehokkaampia ja suurempia operaatioita eliitin eduksi toteutettua - ja siinä se EU:n idea taisi ollakin.
Ihmisiä harvoin koitetaan hallita hallittavien eduksi.

Kyllä meijän lähiöihin mahtuu muidenkin maiden ongelmaiset, kun asioista päättävät asuvat sähköaitojen takana kartanoissa.

D'oh
Seuraa 
Viestejä281

Vielä vuosi sitten näin ihmiskunnan tulevaisuuden valoisana, halusin osallistua rakentamaan tätä yhteiskuntaa ja elää kestävän kehityksen ehdoilla jättäen jälkeeni jotain pieniä korsia yhteiseen kekoon.
Nyt ei enää jaksa edes vituttaa. Se on korkeammalla taholla päätetty että kaikki hyvä pistetään päreiksi. Parempi vaan alkaa itsekin viskoa paskaa seinille ja nyhtää mikä irti lähtee huomisesta välittämättä, se on sentään hauskaa.

Alennuskoodi ensitilaajille @ iherb.com: RIX283

Epic
Seuraa 
Viestejä2174
Carcara
EU on ottanut Suomen lainsäädännön haltuunsa.
EU on ottanut Suomen valuuttamarkkinat haltuunsa.
EU ja sen lobbarit ovat kahmaiseet Suomen demokraattisesta päätöksenteosta leijonanosan. Nyt saadaan 4v välein päättää vielä vähemmän asioita, kuin aikaisemmin.
EU:n tuomioistuin jyrää Suomen omat oikeuslaitokset.
EU:n tehtävä on luoda imperiumi työtä tekeviä direktiivein ja säädöksin ohjailtuja kuluttajia omistavan luokan eduksi. Jenkkilän jatke.Harvinaisen samaa mieltä. Ainoat jotka uskalsi pistää vastaan on Irlantilaiset. Ne on varmaan niin kännissä koko porukka

Irlannissa on oikesti vaivauduttu lukemaan se Lissabonin sopimus. Lienee ainoa maa jossa näin tehtiin. Tässä linkkiä siitä mihin mekin ollaan sitouduttu Matti Vanhasen allekirjoituksella. Siitä voi lyödä vaikka pääni vetoa, että Mattihan ei sopimusta lukenut ennenkuin allekirjoitti.

http://www.sovereignindependent.org/downloads.php

Mua kiinnostaisi tietää, että miksi vitussa meidän isoisät taisteli kun nyt annettiin kaikki pois yhdellä allekirjoituksella?

Nyt kävi näin.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2385

EU:ta vastaan ja toisenlaisen Euroopan puolesta
STP:n EU-vaaliohjelma

...

Suomi ei ole EU:n laillinen (de jure) jäsen, vaikka todellisuudessa (de facto) se sitä onkin. Suomi liitettiin EU:n rikkomalla sen aikaista perustuslakia, joka vasta 1999 muutettiin vastaamaan sitä menettelyä, jolla liittymis-sopimus hyväksyttiin. Tästä johtuen STP europarlamentissa vaatii EU:n hajottamista, Suomen irrottamista EU:n valejäsenyydestä, ylimmän lainsäädäntö-, tuomio- ja budjettivallan palauttamista takaisin Suomen eduskunnalle.

STP vaatii, että Suomen tasavallan on oltava itsenäinen, suvereeni tasavalta, jossa valta kuuluu kansalle!

http://www.tyovaenpuolue.org/EU-vaaliohjelma.html

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Tvomas

STP vaatii, että Suomen tasavallan on oltava itsenäinen, suvereeni tasavalta, jossa valta kuuluu kansalle!Vaadit siis valtaa porukalle, joka ei sitä ole koskaan osannut käyttää? Onko tuossa mitään järkeä?

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2385
Dark Shade
Tvomas

STP vaatii, että Suomen tasavallan on oltava itsenäinen, suvereeni tasavalta, jossa valta kuuluu kansalle!

Vaadit siis valtaa porukalle, joka ei sitä ole koskaan osannut käyttää? Onko tuossa mitään järkeä?

STP ei ole minä. Porvaristo tarvitsi saksalaisia sotilaita vuonna 1918 ettei vaan kansa pääse käyttämään valtaan. Ei tuossa sinun jutussa ollut mitään järkeä.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Tvomas

STP ei ole minä. Porvaristo tarvitsi saksalaisia sotilaita vuonna 1918 ettei vaan kansa pääse käyttämään valtaan. Ei tuossa sinun jutussa ollut mitään järkeä.Sinun puheissasi ei ole järkeä. Kansa=massat, ja massat ovat

a. ahneita

b. lyhytjänteisiä

c. ohjailtavissa.

Eli kaikkea muuta kuin luotettavia hallitsijoita. Nytkin vain valitetaan, eikä tehdä yhtään mitään tilanteen muuttamiseksi.

Vai että tällä linjalla (EU). Pitäisikö tässä nyt ajatella että koska joku jossakin on hoksannut että tulijoiden tulvaa ei kuitenkaan pystytä pysäyttämään, niin jaetaan ne sitten edes tasapuolisesti kaikkien maiden kesken... Vai pitäisikö ajatella että jos joku Euroopan alueelle onnistuu salaa tulemaan, hänen pitää olla sen verran älykäs ja ovela että saamme olla kiitollisia että näitä älykkäitä ja ovelia tyyppejä otetaan tänne Suomeenkin geenipooliin polskuttelemaan?

Mikäli rajojen kyttääminen etelä-Euroopassa on leväperäisellä tasolla, silloin tänne tietenkin pääsee kuka vain kehtaa tulla.

Mutta näistä tulijoistahan voidaankin palkata lisää väkeä vahtimaan rajoja. Nimittäin näin taannoin jonkun dokumentin, olisiko ollut joku Morgan Spurlock -pläjäys, jossa aikoinaan Kuubasta USA:han muuttanut latino vänkytti että missään nimessä meksikolaiset eivät saa tulla rajan yli ja nämä laittomat maahanmuuttajat pitää heittää armaasta Amerikasta hevon veen kuuseen. Eli siis kun oma nahka oli turvattu ja oma perhe päässyt läskipatojen äärelle, niin viis muista latinoista.

Usein innokkaimpia isänmaan puolustajia ovatkin ne joilla ei ole ollut varsinaisesti mitään tekemistä koko maan kanssa ennenkuin 1 - 2 viimeisimmän sukupolven ajan. Tehkäämme siis Suomessa kaikkemme että täälläkin on entistä haluttavampaa olla ja tulla jotta tänne tulevat puolustavat maata muilta tänne tulijoilta.

Jostain syystä kumminkin äänestän EI.

eskimo
Seuraa 
Viestejä1521

Äänestin eitä. Suomen tulisi tehdä vähän vaihtokauppaa. Ei vain maksuja, vaan myös hyötyjä. Kun Itä-Saksa yhdistyi Länsi-Saksaan, ei liitos ollut täysin yksipuolinen.

Miten olisi Suomi laajennettuna Sudanilla? Siinä sopivaa kehitysapua ja pakolaispolitiikkaa. Jos kehitysmaa liittoutuisi jonkun sopivan länsimaan kanssa, voisi sinne eteläänkin tulla jotain kehitystä. Eikö kannattaisi meidän näkökulmasta? Päästäisiin luonnonvaroihin ja tilaan ja he taas vähän tähän hyvinvointiin ja koulutukseen.

Juha Myllärinen, Lappeenranta

Johan Suomi ja Somalia jo käytännössä makaavat samassa pedissä. Ainakin mediasta saa sellaisen käsityksen ettei somaleja kiinnosta mennä mihinkään muualle kuin Suomeen (miksi???)

eskimo
Seuraa 
Viestejä1521
Qadesha
Johan Suomi ja Somalia jo käytännössä makaavat samassa pedissä.Silti Suomelta jää hyödyt saamatta. Jo se olisi hyvä, että päästäisiin tekemään väestöpolitiikkaa paremmin. Jos jokainen rikas länsimaa "adoptoisi" jonkun köyhemmän maan, voisi mm väestöpommin taltuttaminen oikeasti jopa onnistua.

Juha Myllärinen, Lappeenranta

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat