Seuraa 
Viestejä45973

http://pilottrainingmalmi.fi/evo/fin_in ... id=38#alku

Siitä vain sitten haaveilemaan lentäjän urasta. Voi vittu et osaa olla kallista. Mitä tollanen saa työstään, tuskin kymppiä kuussa sentään? Jos saisikin niin siitä menee veroja puolet ja lopusta maksettava asuntolainat, koulutuslainat ja eläminen...todella hienoa!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Hah, isihän nuo kulut aina maksaa. Kuten sen asunnonkin.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47388
hi3
Siitä vain sitten haaveilemaan lentäjän urasta. Voi ***** et osaa olla kallista. Mitä tollanen saa työstään, tuskin kymppiä kuussa sentään? Jos saisikin niin siitä menee veroja puolet ja lopusta maksettava asuntolainat, koulutuslainat ja eläminen...todella hienoa!Kyllä liikennelentäjien palkat lienevät hyvinkin viisinumeroisia. Sellaisella palkalla maksaa sadan tonnin lainan aika pian pois, jos ei ala suuremmin leveillä. Nykyään ökytulojen verotuskaan ei ole enää niin tökeröä kuin menneillä vuosikymmenillä. Sitä en sitten tiedä, miten lentäjillä riittää pitemmän päälle töitä maailmassa, jossa useimmat lentoyhtiöt sinnittelevät valtioiden tuella ja energian hinta kohoaa raketin lailla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mun opiskelukaveri, joka valmistu tradenomiksi, teki opinnäytetyönään rahoitussuunnitelman omille lentäjänopinnoilleen. Valmistu keväällä 200x ja aloitti lentskariopin seuraavan syksynä. Kas siinä mies, joka osaa tehdä töitä päämääränsä eteen!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat