Seuraa 
Viestejä45973

Taustaa: Phillip Garrido pidätettiin viime viikolla, kun paljastui, että hän piti 11-vuotiaana bussipysäkiltä siepattua Jaycee Lee Dugardia vankinaan takapihallaan 18 vuoden ajan. Dugard synnytti vankeusaikanaan Garridolle kaksi lasta, jotka jäivät myös miehen vangeiksi.

Iltalehden toimittaja Katriina Mäkelä löytää naapureiden, tuttavan ja "asiantuntijan" avulla tapahtumien primus motorin, sen oikean takapirun.

"Sieppauksen todellinen hirviö?" -otsikon alla kerrotaan, että:

1.Nancy Garrido teki kaiken, mitä hänen miehensä pyysi.

2. Naapurit luonnehtivat Nancy Garridoa sulkeutuneeksi ja miestään oudommaksi.

3. "Jollain tavalla hän on minusta se todellinen hirviö. Hän on nainen eikä hänen olisi pitänyt antaa tällaisen tapahtua", Garridojen tuttava Cheyvonne Molino sanoi.

4. Brittiläisen Daily Mailin haastatteleman neurologin mukaan ei ole epätavallista, että ääritapauksissa vaimot ovat miestensä seksuaalirikosten takana.

Psykoottinen narkkari, raiskaaja, ehkä murhaajakin on täten todistetusti vain naisen manipuloima reppana, oikeastaan jopa uhri itsekin. Jutussa tosin jäi mainitsematta, että P. Garrido istui aiemman seksuaalirikoksen (ihmiskaappaus, raiskaus) takia vankilassa 50-vuoden tuomiota tutustuessaan vaimoonsa.

Naisvihaa pidetään yllä monin keinoin. "Toinen sukupuoli" lie tuomittu ikuiseen toiseuteen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Et sattunut myöskään huomaamaan, että rouva oli hyvinkin tietoinen miehensä 50 vuoden tuomiosta ja mistä se on tullut. Mikäli mies on jo valmiiksi vankilassa istumassa noinkin pitkää tuomiota seksuaalirikoksista, niin voisi äkkiseltään kuvitella että nainen joka hänestä kiinnostuu ja haluaa naimisiin jakanee kiinnostuksen tämän harrastuksiin.

Suora lainaus jutusta jota referoit. Kannattaa lukea uutimet loppuun asti ennekuin reagoi:

"Garrido tapasi tulevan vaimonsa istuessaan raiskaustuomiotaan Leavenworthissa Kansasissa 1976. Pari kirjoitteli toisilleen ja meni naimisiin vankilan muurin sisäpuolella.

Garrido kärsi 11 vuotta 50 vuoden tuomiostaan ja pääsi vapaaksi 1988. Garridon nopeaa vapautumista onkin ihmetelty. Yleensä tällaisissa tapauksissa vanki pääsee ehdonalaiseen kärsittyään tuomiostaan kaksi kolmasosaa. Näin olleen Garrido olisi vapautunut vasta 2006."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200909 ... 9_ul.shtml

Kaksi raakaa konnaa piti yhtä vankinaan ja hyväksikäytti häntä. Mitään muuta tulkintaa on turha tuputtaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat