Seuraa 
Viestejä45973

Tiesittekö, että vuonna 1962 Vatikaani antoi salaisen ohjeen nimeltään Crimen Sollicitationis. Kirje on tarkoitettu kaikille katolisen kirkon piispoille ja papeille ohjeeksi miten tulee käsitellä tapaukset jossa katolisen kirkon pappia syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Salainen dokumentti tuli julkisuuteen 2000-luvun alussa ja se on nykyään luettavissa esim: http://news.bbc.co.uk/2/shared/bsp/hi/p ... nglish.pdf

Miten Vatikaani katsoo, että lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä on tutkittava ja rikoksiin puututtava?

"Because, however, what is treated in these cases has to have a greater degree of care and observance so that those same matters be pursued in a most secretive way, and, after they have been defined and given over to execution, they are to be restrained by a perpetual silence (Instruction of the Holy Office, February 20, 1867, n. 14), each and everyone pertaining to the tribunal in any way or admitted to knowledge of the matters because of their office, is to observe the strictest secret, which is commonly regarded as a secret of the Holy Office, in all matters and with all persons, under the penalty of excommunication latae sententiae"

Toisin sanoen, lapsen raiskaamisesta tulee vaieta, sekä uhrin, että syytetyn tulee pitää suunsa kiinni ikuisesti, helvettiin joutumisen uhalla.

Nykyinen paavi, Joseph Alois Ratzinger vuonna 2002 ennen paaviuttaan ohjeisti katolisen kirkon piispoja pitämään suunsa kiinni lasten raiskaamisista! Suut pitää hra. Ratzingerin mukaan pitää kiinni vähintään 10 vuotta siitä kunnes raiskattu lapsi täyttää 18 vuotta. Rangaistuksena kaikille jotka rikkovat tätä käskyä on palaminen helvetissä. (Lähde: http://thepope.blogs.nytimes.com/2008/0 ... -on-abuse/)

Mutta hyvänen aika, tämähän kuullostaa aika rikolliselta? Eikö katolinen kirkko tässä juuri käske kollektiivisesti rikkomaan lakia, eli toisin sanoen koko katolista kirkkoa voisi pitää rikollisjärjestönä? USA:ssa esimerkiksi on erittäin tehokas lainsäädäntö rikollisjärjestöjä vastaan, esimerkiksi jos joku organisaatio katsotaan toimivan esimerkiksi salaliitossa rikkoakseen lakia se voidaan katsoa rikollisjärjestöksi ja sen johtajaa syyttää kaikesta mitä koko järjestö on koskaan tehnyt. Loistavaa, joten paavi oikeuteen USA:ssa jossa on paljastunut eniten katolisten pappien harjoittamia lasten raiskauksia!

Ei mutta hetkinen... Vuonna 2005 paaville myönnettiin hänen omasta pyynnöstään vapaus USA:ssa kaikkiin lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvistä mahdollisista rikoksista ja niiden salaamisesta. Vastuuvapauden myönsi George W. Bush, Yhdysvaltain presidentti. (Lähde: http://www.foxnews.com/story/0,2933,169909,00.html)

Että se siitä... Tarinan moraalinen opetus: mikäli pidät lapsien raiskaamisesta ja auktoriteeteista, ryhdy katoliseksi papiksi.

"Oksettava", "Inhottava", "Saastainen" ja "Alhainen" ovat adjektiiveja joita minulle tulee mieleen koko tästä asiasta. Sairasta, niin käsittämättömän sairasta...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Vetää hiljaiseksi..

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

mitä koko idea on...
jumala.. jeesus... ja luominen...

joten eipähän tämä järkytä...

hymyilyttää nuo sanktiot...
onneksi maallinen tuomioistuin ei ihan
noin "julmaksi" ole heittäytynyt...

"mauno monimurhaaja... olet tuomittu
helvettiin... kas... noin.. ja seuraava tapaus.."

"voinks.. mää lähtee murh...tap...kuris......ulos... "

mites sitten lisä tuomiot...
kaksinkertainen helvettiin heitto...

eikös kaikki pala helvetissä...
vaiko vain pahimmat...
kummallista että joku vasikka olisi
yhtä paha ku hitleri...
noh
"tutkimattomat on paavin tiet"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mielenkiintoista sikäli että kun/jos kuoripoikienhiplaajat itse aidosti ovat uskossaan, niin eikös ne nyt ole pedanneet itselleen paikan helvettiin?
Hetken hurmio - ikuinen turmio

Tai kenenkäs hommissa ne oikeastaan ovatkaan

Reiska
Seuraa 
Viestejä6845

Eipä tuo sinänsä yllätä, kun tuota historiaa vähän katsoo.. Jos herrat on sotaan halunnu ja syyn tarvinu, nii eikun paavin juttusille, kyllä se oikeuttaa mitä vain! Puhumattakaan vatikaanin omista italianvalloituksista..

Per se

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat