Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

Modet eivät tule pitämään tällaisesta "peniksenjatkeen" esittelystä ja siirtävät tämän hetikohta arvattavasti joko "vapaaseen sanaan" tai "ponin piinapenkin" roskikseen, vaikka vakuutankin, että tässä on kysymyksessä uusi tekniikka ja sen esittely omalla koeajolla Floridassa.

Siis, kaiken uhallakin , testipäiväkirjaa Corvette ZHZ:n koeajosta Miami-Atlanta , 1300 km 29.8. - 3.9.2009:

Ensin kuvat ratsustani (ZHZ, 436 hp ( 6 hp enemmän kuin
standartiversiossa, neljän pakoputken keskelle sijoitettu "urkupillistö" avaa jälkeenjääville miehekkään äänimaailman):

http://yfrog.com/58p3008091557j

http://yfrog.com/58p30080915571j

http://yfrog.com/03p30080915561j

http://yfrog.com/58p3008091556j

Jatkan "päiväkirjalla" ja erikoisuuksien kertomisella tästä avaimettomasta autosta, jossa kaikki sähköistettyä, ei edes mekaanista ovenkahvaa sisäpuolella, led-napin painallus ja sähkölukko avaa oven. Entäs jos virta katkeaa ... ?

Jos tämä ei kuitenkaan herätä mielenkiintoa tai herättää vain kateutta, lopetan heti alkuunsa ! Kuvat ovat siis aitoja, paikan päällä tällä viikolla kännykkäkameralla otettuja, eivät mainoskuvia ! Auto oli rekisteröity North-Carolina´an.

Sivut

Kommentit (285)

Hannu Tanskanen

"urkupillistö" avaa jälkeenjääville miehekkään äänimaailman):Jälkeenjääneille piti varmaan kirjoittaa.

Armitage
Hannu Tanskanen

"urkupillistö" avaa jälkeenjääville miehekkään äänimaailman):Jälkeenjääneille piti varmaan kirjoittaa.Onko Tanskanen ajanut ohitsesi?

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30885
Liittynyt16.3.2005

Kyllähän tuollaista mielellään testaisi, ei sitä käy kieltäminen. Pahoin vain pelkään, että Suomessa tuollaisen vuokraaminen päiväksi maksaa puolet siitä kuin omaksi ostaminen jenkeissä. Mutta kirjoita ihmeessä kokemuksia, vaikka vapaaseen sanaan jos ei muualle kelpaa.

bena
Komia peli. Tuolla voi surutta ajella kameroihin kun näyttää puuttuvan edestä rekisterikilpi.Noita taitaa olla niin vähän, että Suomen poliisi ratkaisisi ongelman lähettämällä sakkolapun jokaiselle kyseisen värisen Corveten omistajalle.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

Jep, oikein arvasin, moden kateuskytkin toimi ennätysajassa, alle 60 sekuntia tekniikasta vapaaseen sanaan ! Mikä on arvon moden mielestä tekniikkaa ? Ei ainakaan amerikkalainen auto, right ? Oliko se se Belarus oman lantalan nurkalla, josta maailmaa tarkastelee ja "peniksiä" vihaa ? No, nämä
saivat jo päätoimittajalta varoituksen sorsimisestani:

VS: Keskustelupalstanne taso
Thursday, September 3, 2009 11:17 AM
From:
"Ruukki Jukka"
Add sender to Contacts
To:
"Hannu Tanskanen"
Hei Hannu,

Kiitos viestistä.

En tunne yksityiskohtaisesti mainitsemaasi tapausta, mutta juridinen vastuu kesksutelusivuston kirjoituksista on niiden tekijällä. Ymmärtääkseni kyseinen otsikko on poistettu.

Mukavaa syksyn jatkoa

yt

Jukka Ruukki

Niitä ...tuttaa, kun eivät saa bänniä ja siksi sabotoivat minkä voivat, kas päätoimittaja on ystäväni ja konsernin johtaja kiinnostunut ehdotuksestani lopettaa tämä lehti

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009
bena
Komia peli. Tuolla voi surutta ajella kameroihin kun näyttää puuttuvan edestä rekisterikilpi.Kyllä, jenkeissä autoissa ei ole rekkaria edessä, vain takana. Ei siellä myöskään ole nopeusvalvontakameroita, niitä on vain tällaisissa sosialistisissa hoivavaltioissa.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009
Neutroni
Kyllähän tuollaista mielellään testaisi, ei sitä käy kieltäminen. Pahoin vain pelkään, että Suomessa tuollaisen vuokraaminen päiväksi maksaa puolet siitä kuin omaksi ostaminen jenkeissä. Mutta kirjoita ihmeessä kokemuksia, vaikka vapaaseen sanaan jos ei muualle kelpaa.

bena
Komia peli. Tuolla voi surutta ajella kameroihin kun näyttää puuttuvan edestä rekisterikilpi.Noita taitaa olla niin vähän, että Suomen poliisi ratkaisisi ongelman lähettämällä sakkolapun jokaiselle kyseisen värisen Corveten omistajalle.Yleensä näiden erikoisautojen vuokraaminen on kallista jenkeissäkin, monta kertaa vuosien varrella haaveilin ottavani Ferrarin Los Angelesin lentokentän (LAX) erikoisautovuokraamosta, mutta kun päivävuokrat liikkuivat 1000 euron paremmalla puolella Ferrareilla ja Lamborgineilla yms., pakko oli köyhän luopua leikistä.

Tämä viime vuonna Hertzille tullut Mustang GT Shelbyn ( 315 hp, sillä olen ajanut siellä neljä kertaa, mm. Losista Las Vegasiin ja takaisin ja Denveristä New Mexicon Santa Fe´n (800 km) ja seuraavana päivänä sama toisinpäin talvikelillä, eli lunta ja jäätä oli 2h Denveristä etelään ja taas uudelleen tuossa 2 km:n korkeudella sijaitsevassa Coloradon ja Uuden Meksikon rajakaupungissa, Corazone de Trinidat´issa, mutta
hienosti matka silti sujui "Mussella") korvaaja on suorastaan edullinen, vain 250 taalaa eli tuskin 200 euroa/pv ja meillä kultakorttiasiakkailla siihen sisältyy myös "taviksen" erikseen maksama kolari- ja varkausvakuutus (LDW) ja miljoonan taalan vastuuvakuutus (LIS), joka käytännössä on pakollinen, muuten voi aiheuttaessaan kolarin joutua miljoonavelkoihin,
miljoona taalaahan siellä on yksikkö, josta keskustelu aloitetaan jos mustelma tulee, mutta se riittää takuuksi, että pääsee häkistä ulos ja maasta karkuun Meksikon kautta !

Harvinainen tämä versio vielä on sielläkin, vaikka GM näitä viime vuonna valmisti 500 kpl erikoistilauksena Hertzille suurimpien kaupunkien vuokraamoihin. En nähnyt yhtään toista matkallani ja moni autoilija meinasi nyrjäyttää niskansa kääntyessään katsomaan

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009
Dredex
Vaatimattomien ihmisten auto. Kun painaa tallan pohjaan, ego jää liikennevaloihin.Moni ego jäikin, mm. eräs Porsche Carrera, en edes painanut tallaa pohjaan, siinä tulee helposti edellä ajava perä edellä liian lujaa vastaan !

R4D4
Seuraa 
Viestejä1566
Liittynyt25.3.2009
Hannu Tanskanen

Kyllä, jenkeissä autoissa ei ole rekkaria edessä, vain takana. Ei siellä myöskään ole nopeusvalvontakameroita, niitä on vain tällaisissa sosialistisissa hoivavaltioissa.Jenkkilä on tosiaan tunnettu siitä, että niitä ei kiinnosta oman tai muiden maiden kansalaisten valvonta.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

Tässä nyt mielenkiinnolla odottelen Tuukkaa kertomaan, että Smartilla tekee tuon kaiken halvemmalla. Eh...no, ei pidä elvistellä, kun itsellä täällä on vain AYGO !

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009
Moukale
Hannu Tanskanen

Kyllä, jenkeissä autoissa ei ole rekkaria edessä, vain takana. Ei siellä myöskään ole nopeusvalvontakameroita, niitä on vain tällaisissa sosialistisissa hoivavaltioissa.Jenkkilä on tosiaan tunnettu siitä, että niitä ei kiinnosta oman tai muiden maiden kansalaisten valvonta.Heh .. no, ymmärrän sarkasmin, mutta noin vain liikenteen kohdalla on, myöskään ylinopeussakot eivät riipu tuloista, ainoastaan ylinopeudesta. Sain kerran Friskossa, nopeutta oli 30-40 km/h yli rajoituksen, sakko oli n. 40 euroa.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Kun Tanskasen mieltymykset on selvillä niin ilmastonäkökannan syitä ei pahemmin tarvitse arvailla.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Epic
Seuraa 
Viestejä2174
Liittynyt16.5.2009

Mielestäni jokaisen urheiluauton omistavan, sellaisen joskus omistaneen tai sellaisella joskus ajaneen tulisi avata aiheesta ketju. Mielummin useampia per auto.

Modeilta kysyn, että tekniikka ja energia alueelta löytyy ketjuja autoista esim. tämä. Miksi riippuu aiheen aloittajasta mikä ketju "ansaitsee" olla kyseisellä alueella ja mikä ei?

Nyt kävi näin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat