Seuraa 
Viestejä45973

Aurinko-generaattori järjestelmä on aurinkosähkö vaikutus, joka muuttaa auringonvalon säteilyn energian suoraan sähköenergiaksi, lähinnä lukien aurinkoenergia on-verkkoon sähköjärjestelmän ja aurinko off-grid sähköjärjestelmän.
Solar off-grid sähköjärjestelmän
Solar off-grid Power koostuu aurinkopaneelien, mikroprosessori ohjain, akku ja invertteri. Se on eniten käytetty pois sähköllä alueella, joka pois julkisen vallan verkosto ja joissakin erityisissä paikoissa, kuten syrjäisten maa, laiduntaminen alue, saari, Plateau ja kala mies autiomaassa alueella. Se tarjoaa elämän Electric näistä paikoista, kuten valaistus, katsella tv, radio, yms. Ja tuo tehoa viestintään väliasemana, navigointi merkki rannikon ja sisämaan, sää voimalaitoksen rajalla puolustus vartiomies, hydrografiset valvonnan jne. .
Järjestelmään kuuluu:
1. PV Array: useita PV paneeleja kytketään sarjaan ja / tai rinnakkain antaa DC-lähtö pois tapahtuman irradianssin. Ja kallistus nämä levyt ovat tärkeitä suunnittelun parametrit, sekä varjostusta ympäröivistä esteistä.
2. PV controller: valvonta akun pankin maksu-ja vastuuvapauden kohtuullinen ja turvallisuutta.
3. Invertteri: tehonmuokkaimia että "kääntää" tasavirtansa paneelien tulee verkkovirtaa. Ominaisuudet lähtösignaalin tulee vastata jännitteen, taajuuden ja tehon laadun rajat jakeluverkkoa.
4. Akun Pankki: voi olla yhdellä paristolla tai useita akkuja liittyvät yhteen muodostaen pääasiassa yhden suuren akun tarvittavan jännitteen ja vahvistimen tuntia kapasiteettia. Jollain tapaa akun asetukset ja kapasiteetti ovat tärkein sähköenergia päätöstä tehdä, ja viisas valinta voi auttaa taata vakaan sähkötehoa sekä järjestelmä, joka on helppo käyttää ja ylläpitää.
5. Kuormat: Tarkoittaa verkkoon liittyvät laitteet rakennuksessa, jotka syötetään invertteri, tai vaihtoehtoisesti verkosta

Solar Internet-verkkoon sähköjärjestelmän
Solar Internet-verkkoon Power koostuu aurinkopaneelien, järjestelmän valvoja ja invertteri. Aurinkopaneeli tuottaa DC (Direct Current) sähköä, ja sähkö tulee suorittaa, vaikka muuntimen ja invertteri tuottaa AC (vaihtovirta) sähköä. Tämä energia on joutunut verkkovirralla paneelin takaisin sähköyhtiöiltä "sähköverkkoon. Kuin-verkkoon aurinkoenergiaa järjestelmä nauttii edut akun vapaan ja edullisia, tämä voi tehdä järjestelmän toiminnan pidempään. Se voi myös kaukovalvonta käyttövaiheen aikana. Se on tullut tärkein virta auringon sähköntuotannossa. Järjestelmä tuo etuja saastumisen vähentämiseksi, energiansäästön ja ympäristönsuojelu, jotka kaikki tekevät merkittäviä yhteiskunnallisia arvoja.
Kytketty verkkoon PV järjestelmä
Verkkoyhteydessä PV järjestelmän suunnittelu on seuraavat osat:

1. PV Array tai Generator: useita PV paneeleja kytketään sarjaan ja / tai rinnakkain antaa DC-lähtö pois tapahtuman irradianssin. Ja kallistus nämä levyt ovat tärkeitä suunnittelun parametrit, sekä varjostusta ympäröivistä esteistä.
2. Invertteri: tehonmuokkaimia että "kääntää" tasavirtansa paneelien tulee verkkovirtaa. Ominaisuudet lähtösignaalin tulee vastata jännitteen, taajuuden ja tehon laadun rajat jakeluverkkoa.
3. Kuormat: Tarkoittaa verkkoon liittyvät laitteet rakennuksessa, jotka syötetään invertteri, tai vaihtoehtoisesti verkosta.
4. Mittarit: Niiden osuus energiasta on peräisin tai syötetään sitten paikallista jakeluverkosta.
5. Paikallista Supply Network: yksi-tai kolmivaiheisen verkon hallinnoi julkinen sähkön toimittajaa. Jakeluverkosta toimii sekä pesuallas energian ylijäämä rakennuksen tai varmuuskopiointi alhaisen paikallisen sukupolven aikana.

[url][url] HUANGYA Energy Technology Inc.
Osoite: Jinan City North Park vedenkorkeusasemalta 22,
Shandongin maakunnassa Kiinassa
E-mail: info@hywindgenerator.com
Website: http://www.hywindgenerator.com

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Kah, botti, joka osaa suomalaisia sanoja. Kyllä ne vaan kehittyy. [size=50:180f3a9v]Bannit ansaittu ja annettu.[/size:180f3a9v]

Mutta kun tässä nyt ollaan, niin kuinka kauan kestää, ennen kuin saadaan aikaan botti, joka pystyy kääntämään kielestä toiseen edes säällisesti. Suomi lienee yksi vaikeimmista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
R4D4
Seuraa 
Viestejä1566
Phony
Mutta kun tässä nyt ollaan, niin kuinka kauan kestää, ennen kuin saadaan aikaan botti, joka pystyy kääntämään kielestä toiseen edes säällisesti. Suomi lienee yksi vaikeimmista?Luulisi siihen aikaa kuluvan. Nettihän on pullollaan vuosimiljoonien pituisen evoluution kehittämiä ihmisiä, jotka eivät pysty tuon parempaan, edes äidinkielellään.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Phony

Mutta kun tässä nyt ollaan, niin kuinka kauan kestää, ennen kuin saadaan aikaan botti, joka pystyy kääntämään kielestä toiseen edes säällisesti. Suomi lienee yksi vaikeimmista?

Tulee kestämään niin kauan kuin käännöskoneiden (etenkin noiden mainoskääntäjien) kehittäjät osaavat lähinnä englantia. Suomen kielen kielioppi on sen verran englannista ja muista vastaavista poikkeava juurikin taivutuksen takia, että korrekti kielen"taju" vaatii ihan omanlaisiaan algoritmeja. Kääntäjänä olen seikkaillut useammankin käännöskoneen ihmeellisessä maailmassa, ja pohtinut, miten vaikeaa olisi opetella jotain ohjelmointikieltä ja oikeasti kokeilla itse tehdä joku sellainen systeemi joka ottaisi kielen ominaispiirteet huomioon. Onneksi Suomessakin on ainakin pari puljaa jotka tutkivat asiaa, ja ainakin yhtä suhttoimivaa kokeiluversiota olen jo käyttänytkin.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Mitäs mieltä olette tästä sivustosta:

http://www.supermagnete.de/

18 kieliversiota ja ainakin suomen kieli on lähes virheetöntä, mutta joitain hassuja sanontoja joukossa.

Onko kyseessä käännöskone vai orjatyövoima vai molemmat?

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Electric shadow
Mitäs mieltä olette tästä sivustosta:

http://www.supermagnete.de/

18 kieliversiota ja ainakin suomen kieli on lähes virheetöntä, mutta joitain hassuja sanontoja joukossa.

Onko kyseessä käännöskone vai orjatyövoima vai molemmat?
minun käsittääkseni mukana työstämisessä ovat olleet asiakkaat ja sivuston käyttäjät kuten monissa muissakin sivustoissa. samanlainen ulkomaalainen sivusto (palvelimet suomessa) on http://www.eurobilltracker.com ja suomalaista osaamista lyötyy mm. http://www.kuvaton.com

tosin botteja on aika helppo naruuttaa sillä ne eivät vieläkään tunnista kuvaa. jos kysytään mitä kuva esittää ei botti tiedä että kyseessä on esim. toyota prius. jne. tietokoneet ovat vieläkin niin tyhmiä että tekevät vain sen minkä niiden käsketään tehdä ne eivät osaa soveltaa.

toisen polven pilkkuvirhe

Hermes Birkin bags are black hermes bag a highly sought after status symbol, even with celebrities like Victoria Beckham, who has a collection of them. birkin hermes togo leather The Birkin bags from Hermes are available in many different colors, such as pink, tone blue, orange, white, and black.Hermes has always been all about the excellence and luxury of its products. As stated before, Hermes handbags will birkin hermes tan bag take weeks to be manufactured, and the final product is truly something no woman can take her eyes off. The high price of Hermes handbags are largely due to the fine materials that are used, such as crocodile, ostrich, lizard and calf. Birkin handbags are also made of top quality leather, which helps to impart it with a classic touch. The bag is named after the famous British birkin hermes sale actor and singer Jane Birkin, which is also one of the main reasons behind the success of this brand. Hermes Birkin bags are possibly one of the few items existing in the fashion industry birkin hermes handbag replica that has no depreciating value. The price of these bags birkin hermes for sale can actually sell for more than its original value, depending upon the rarity of the bag model. As a result, buying one of these bags is more than a fashion statement; it is also an investment since it birkin hermes bag can increase in value over the years to come.To learn everything you need to know about AM FM best quality replica hermes headphones then take a look at this page about Peltor Worktunes to find out more about radio headphones of all kinds, including wireless headsets.

Kah, botti, joka osaa linkittää. Kyllä ne vaan kehittyy. [size=50:31kyu40u]Bannit ansaittu ja annettu.[/size:31kyu40u]

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
Phony
Kah, botti, joka osaa suomalaisia sanoja. Kyllä ne vaan kehittyy. [size=50:cst16enq]Bannit ansaittu ja annettu.[/size:cst16enq]

Mutta kun tässä nyt ollaan, niin kuinka kauan kestää, ennen kuin saadaan aikaan botti, joka pystyy kääntämään kielestä toiseen edes säällisesti. Suomi lienee yksi vaikeimmista?
Tässä olisi tilaus ihmisliittymälle. Moni kielihurahtanut korjailisi mielellään noita tekstejä. Kun hurahtaneita olisi tuhansia maailmanlaajuisesti, tulisi hienoa kieltä luettavaksi koko ajan. Hurahtaneet kilpailisivat kuka saa ensimmäisenä raakatekstiä korjattavaksi. Myös tuo voitaisiin liittää koulujärjestelmiin. Kielituntien aikana pakotettaisiin pelaamaan "kielipelejä". Eli korjaamaan surkeita käännöksiä.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat