Seuraa 
Viestejä45973

Palstalla ja eritoten avaruus/kosmologia osiossa on kyselty missä on Snaut. No, tässä vastaukseni jonka sinne alas jo laitoin:

"Arvoisille palstalaisillemme kerron täten, että kunnioitettu ystäväni ja kolleegani emeritius Doktor Nauk Snaut, mm. tunnettu Neuvostoliiton Pulkovon ja Tartun observatorioiden "tulisieluna", on siirtynyt "Im Memorian".

Kunnioittavasti,
nimim. Landau

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (47)

Kiitos tiedosta.

Kaikillehan tämä joskus käy.

Snaut oli minulle, kuten varmaan kaikille kirjoittajille, vanhimmille varsinkin, Tärkeä kirjoittaja ja yksi innoittaja ylipäänsä olla ja kirjoittaa palstalle.

Minulle silloin, joskus kymmenen vuotta sitten, oli tärkeää saada vastaus kysymykseen kuin kysymykseen ja useinmiten vastauksen antamiseen Snaut oli jollain lailla osallinen.

Jään kaipaamaan ja otan osaa omaisten suruun.

En voi tämän paremmin ilmaista itseäni tällä hetkellä.

Jos tässä nyt tarkoitetaan sitä, että Snaut on siirtynyt ajasta ikuisuuteen, niin eikö se ole In Memoriam.

RIP, vaikka en ehkä ihan kymmenen vuoden takaa häntä muistakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1326

Oli kyllä niin läpällä pistetty tuo alkuperäinen viesti, että mieleen tulee ennemminkin elinikäinen banni kuin hengenlähtö.

Pahoillani olen jos näin on kuitenkin päässyt käymään että hiippakunta on vaihtunut.

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Ei kai tässä hirveästi sanottavaa ole, ikävä juttu.

Snaut oli kyllä yksi kaikkien aikojen parhaista kirjoittelijoista. Lentotaidottoman, GradStudentin, Mr.Spockin ja muutaman muun kanssa kirjoittelija, jonka kommentit oli täyttä asiaa, parhaalla maulla ja ammattitaidolla ilmaistuna.

R.I.P

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Ikävää.

Olen tiennyt tästä kun ensimmäisen kerran sen mainitsit. Nämä suru-uutiset ovat aina vaikeita kirjoittaa.

Pidin hänen kirjoituksistaan kovasti kuten varmasti kaikki muutkin täällä ja arvostan tätä kovasti. Mukavia keskusteluita jää kaipaamaan ja olisin mielelläni tahtonut tätä tavata livenäkin. Tämän palstan suuri ajattelija.

Voimia ja osaanottoja kaikille jotka kokivat hänet läheiseksi.

HSTal
Seuraa 
Viestejä736

Snaut oli suuri purjehtija ja monipuolisesti sivistynyt ihminen.

Tuoreessa muistissa on moni keskustelu hänen kanssa.

Hän on nyt lähtenyt purjehtimaan tuntemattomille valtamerille, jotka olivat hänen kiinnostuksen kohteena täälläkin.

Toope
Seuraa 
Viestejä31641

Ikävä uutinen. Hyvä ja asiallinen kirjoittaja. Osanottoni omaisille.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

JW
Jos tässä nyt tarkoitetaan sitä, että Snaut on siirtynyt ajasta ikuisuuteen, niin eikö se ole In Memoriam.

RIP, vaikka en ehkä ihan kymmenen vuoden takaa häntä muistakaan.
Aga, Eesti keelel ja "IM MEMORIAN". Siis lause kyseisen henkiön omalla äidinkielellään!

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19804

Lämmin osanotto läheisille ja ystäville.

Kaipauksella muistaen

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Niin, vanhoilla ihmisllä on tapana suorittaa vainajoituminen. Oma arvioitu kuolemani on siellä 2050-2070. Olen syntynyt 1977 ja tähän laskelmaan oli otettu huomioon perimä (pitkäikäisiä) sekä käytännön vittumaisuuslisä (aika huonoja viestejä olen kirjotellut, mukavimmat kuolee ensin!).

Yleensä luen tätä foorumia selvinpäin vain kosmologia/avaruustutkimus -osin. Snautin kontribuutio juuri näihin aiheisiin oli merkittävä ja myös hyvä.

Ei, en tahdo olla makaaberi mutta KUKA meistä lähtee seuraavaksi? Äkilliset sydäntaudit on todennäköisimpiä äkkikuoleman aiheuttaua. Suvussani on tätä, esim isäni, kohta 70, popsii sydänlääkkeitä.... Ei kirjoita tänne, toivottavasti, vielä vähemmän toivon että lukisi näitä! Uskon kuitenkin, että meillä on näitä yli 50v kirjoittajia täällä joille voin ulkoistaa pelkoni

Hyvät kirjoittajat, rouskuttajaa betasalpaajia, älkää lähtekö senion-painimatseihin, syökää terveellisesti ja ennenkaikkea: Muistakaa ryypyttää itsenne etanolilla!

EDIT: tietenkin olen harmissani

Vierailija
nuubi
nuubi
Landau... sinä olet Snaut..Meinaan.. onko Snaut kuollut? Miten hän kuoli?Ei kai vain FSB ja polonium?
Joka tapauksessa palstalaiset jäävät kaipaamaan hänen kirjoituksiaan.

totinen
Seuraa 
Viestejä4887

Jään kaipaamaan.

Laitanpa vielä Hänen viimeiset viisaat sanansa:

Snaut
Toope
Snaut
'Edelleenkin toistan, että Stasi oli "normiossien " arjessa läsnä aivan yhtä paljon (tai vähän) mitä sinunkin arjessa meikäläinen suojelupoliisi.

Tottakai Stasin merkitys DDR:n valtapolitiikassa ja suhteissa ulkovaltioihin oli erittäin merkittävä, mutta mitään sen kummempaa Stasin pelkoa en kyllä kansan keskuudessa ikinä havainnut - pikemmiten organisaatio oli paikallisissa oluttuvissa jatkuvana leikin laskun aiheena, mitä tuli sen yliampuvan mahtavaan byrokratiaan ja muuhun pilkun viilaamiseen.


Minusta tuo on jälkikäteistä hyväksyntää saksalaiselle fasistiselle järjestelmälle, jonka suora seuraaja DDR oli. Kyseinen järjestelmä pilasi monen ihmisen elämän ja mahdollisuuden ilmaista itseään länsimaiseen tapaan. Ei DDR:n järjestelmä minusta ansaitse tuollaista puolustusta.Jälkijättöistä tai ei, niin kuitenkin omakohtaisesti kokemaa. On aina helppoa olla jälkiviisas, etenkin jos itsellä ei ole asiasta muuta kuin toisen käden tietoa! Ei tässä ole kyseessä mistään tietyn järjestelmän puolustelusta, sen enempää kuin joiden ylistämisestäkään.

Mutta varmasti DDR:n totalitarismi pilasi yhden sun toisenkin nuoren elämän, mutta aivan samoin käy edelleenkin länsimaisissa hyvinvointivaltioissamme. Toisaalta, pitkään DDR:ssä asuneena ja vaikuttaneenakin tunnen myös monia, jotka silloin ja nyt jälkeenkin päin ovat elämässään päässeet hyvinkin pitkälle.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Todella harmillinen asia. Snaut kuului ehdottomasti niihin kirjoittajiin, joiden tiedot sekä ulosanti mm. fysiikasta/tähtitieteestä herätivät vilpitöntä kunnioitusta. Iso lovi palstan laadukkuuteen. Osanottoni omaisille ja muille tuttaville.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat