Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kuvassa veljeni kuvaama kohde. Liikkui kuulemma melko rauhallisesti.

http://img89.imageshack.us/img89/3892/792009010x.jpg

Kommentit (11)

-:)lauri
Seuraa 
Viestejä27660
Liittynyt13.5.2005

Hah, tuote ei enää selitetä pelkällä Amerikkalaisella salaisella sotateknologialla. Tuo kosmisuuksellinen teknologinen edistyksellisyys vaatii olettamaa ailieneistä, jotta se olisi mahdollista käsittää reaaliavaruuden antigravitationalliseksi ilmentymäksi.

Riittoisampi keskustelukumppani.

Vierailija
konsta
Frisbee?Oikein. Frisbeehän se on. Laurin oletus alieneista siis meni aika pahasti pieleen. No se kasvattaa kriittisyyttä, ettei ihan kaikkea purematta niele.

Kerran sattui muuta kuvatessa mieleen kokeilla miten Ufo-kuvan saisi frisbeestä. No en jaksanut heittää kuin 2 kertaa ja tuo on se onnistuneempi otos. Ehkä olisi tarvinnut hieman vähemmän megapikseleitä ja mieluummin hämärämmässä kuvattuna, niin olisi ollut uskottavampi. Ja vaikka jotkut heijasteet frisbeen reunoille. Hämärässähän voisi yrittää videotakin, jos kaveri heittää poikki kuvan.

Vierailija
ted the mechanic
Mun mielestä toi näyttää ihan leikkimökiltä.Se se vasta rauhallisesti liikkuukin. Routa ehkä muutaman millin/sentin liikutellut vuosien aikana.

Vierailija
el6
Varmasti Urantia-kirjasta löytyy selitys tällekin.
Sivu 1805 kappale35 tai jotain.Mihinkään kirjaan tutustuminen, ei tee pahaa.
Ei edes sellaisiin, joihin ei usko tai ennalta tunne.
Eriasia jos on pelkää asioita..

-:)lauri
Seuraa 
Viestejä27660
Liittynyt13.5.2005
agent082
konsta
Frisbee?Oikein. Frisbeehän se on. Laurin oletus alieneista siis meni aika pahasti pieleen. No se kasvattaa kriittisyyttä, ettei ihan kaikkea purematta niele.Toi frisbee-selitys on jo hei tosi kulunut.

Riittoisampi keskustelukumppani.

Vierailija
-:)lauri
agent082
konsta
Frisbee?Oikein. Frisbeehän se on. Laurin oletus alieneista siis meni aika pahasti pieleen. No se kasvattaa kriittisyyttä, ettei ihan kaikkea purematta niele.Toi frisbee-selitys on jo hei tosi kulunut.Saattaa olla, mutta kyseessä onkin salaliitto, jossa minä ja muut näytämme ihmisille kuvia oikeista alieneiden aluksista ja sitten muka paljastamme, että "heh, heh, kyseessä oli heittämäni frisbee". Sen jälkeen ihmiset assosioivat kaikki aidot UFO-kokemuksensa frisbeiksi, eivätkä saa selville totuutta. Ovelaa, eikö totta?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat