Seuraa 
Viestejä45973

Kuvassa veljeni kuvaama kohde. Liikkui kuulemma melko rauhallisesti.

http://img89.imageshack.us/img89/3892/792009010x.jpg

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Hah, tuote ei enää selitetä pelkällä Amerikkalaisella salaisella sotateknologialla. Tuo kosmisuuksellinen teknologinen edistyksellisyys vaatii olettamaa ailieneistä, jotta se olisi mahdollista käsittää reaaliavaruuden antigravitationalliseksi ilmentymäksi.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

petsku
Seuraa 
Viestejä1473

Kyllä se UFO on, jos et varmuudella tiedä, mikä härpäke on kyseessä. Tulee pilvenriekaleen lisäksi vähän ilmalaiva mieleen.

konsta
Frisbee?Oikein. Frisbeehän se on. Laurin oletus alieneista siis meni aika pahasti pieleen. No se kasvattaa kriittisyyttä, ettei ihan kaikkea purematta niele.

Kerran sattui muuta kuvatessa mieleen kokeilla miten Ufo-kuvan saisi frisbeestä. No en jaksanut heittää kuin 2 kertaa ja tuo on se onnistuneempi otos. Ehkä olisi tarvinnut hieman vähemmän megapikseleitä ja mieluummin hämärämmässä kuvattuna, niin olisi ollut uskottavampi. Ja vaikka jotkut heijasteet frisbeen reunoille. Hämärässähän voisi yrittää videotakin, jos kaveri heittää poikki kuvan.

ted the mechanic
Mun mielestä toi näyttää ihan leikkimökiltä.Se se vasta rauhallisesti liikkuukin. Routa ehkä muutaman millin/sentin liikutellut vuosien aikana.

el6
Varmasti Urantia-kirjasta löytyy selitys tällekin.
Sivu 1805 kappale35 tai jotain.Mihinkään kirjaan tutustuminen, ei tee pahaa.
Ei edes sellaisiin, joihin ei usko tai ennalta tunne.
Eriasia jos on pelkää asioita..

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
agent082
konsta
Frisbee?Oikein. Frisbeehän se on. Laurin oletus alieneista siis meni aika pahasti pieleen. No se kasvattaa kriittisyyttä, ettei ihan kaikkea purematta niele.Toi frisbee-selitys on jo hei tosi kulunut.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

-:)lauri
agent082
konsta
Frisbee?Oikein. Frisbeehän se on. Laurin oletus alieneista siis meni aika pahasti pieleen. No se kasvattaa kriittisyyttä, ettei ihan kaikkea purematta niele.Toi frisbee-selitys on jo hei tosi kulunut.Saattaa olla, mutta kyseessä onkin salaliitto, jossa minä ja muut näytämme ihmisille kuvia oikeista alieneiden aluksista ja sitten muka paljastamme, että "heh, heh, kyseessä oli heittämäni frisbee". Sen jälkeen ihmiset assosioivat kaikki aidot UFO-kokemuksensa frisbeiksi, eivätkä saa selville totuutta. Ovelaa, eikö totta?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat