Seuraa 
Viestejä45973

"Kädet ylös, tämä on ryöstö ! Rahat tai henki !"

Tuskinpa kukaan ryöstäjä turvautuu noihin kliseisiin, mutta mitä jos siinä tilanteessa antaisin lompakon oikeasta povitaskustani, enkä vasemmasta ?

Siellä olisi jotain hömppäkortteja ja värikopiokoneella kopioitua rahaa. Ehkä hieman ulkomailta jääneitä turhia kolikoita.

Kun menee ostamaan jotain seteleillä, niin jää kiinni.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Antaa sille vain suoraan lompakon näköiseksi tehdyn pommin. Joku turvamekanismi siihen siltä varalta, että ryöstäjä vaatii uhria avaamaan sen ensin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teoriassa mahdollista, että joku halusi tehdä reppuvarkaille yllärin.

Ajatteli ehkä että varas avaa sen vasta syrjäkujilla tai kotonaan.

En muista tapausta tarkemmin enää. Oliko sillä joku itsemurhaviesti tms ?

Väripanos voisi olla hyvä ylläri kassivarkaille. Kannat mukanasi kassia, jota ei ole tarkoituskaan avata.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Käsittääkseni hän oli viemässä sitä pommiansa jonnekin, mutta se sitten jostain syystä räjähti kaupaahallissa käydessä. En tiedä kuinka järjevää on ottaa pommi kauppaan mukaan, mutta kyllähän siinä vähän alkaa ihan kenellä vain jöpöttämään, kun on sellainen jytky repussa.

Vain amatöörivaras varastaa umpimähkäisesti ja vailla tietoa varastettavan varallisuudesta. Ammattimainen varas kartoittaa uhrinsa ennen iskemistä tai vähintäänkin perustaa kohteensa johonkin järkevään oletukseen.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Eipä tuo ryöstön varalle suunniteltu kakkoslompakko ihan älyttömän uusi keksintö ole. Itse olen ainakin Roomassa ja parissa muussakin kaupungissa pitänyt takataskussa jotain ikivanhaa lompsaa, jonne olen huvikseni pannut pari vanhaa ruplaa ja jonkun napin, jos joku sattuisi viemään. Toistaiseksei ei kukaan ole.

Jos on vakavasti otettava taskuvarkaiden pelko, oikeat rahat ja muu arvokas ovat rahavyössä housujen sisällä. Tuo toimii tietysti vain taskuvarkaita vastaan.

Jos aseen kanssa uhataan ja tarkastetaan joka tasku ja ruumiin aukko, ei taida olla mitään keinoa kätkeä käypää valuuttaa. Ehkä ihon alle leikattu timantti voi toimia, mutta nykyään varkaat kuulemma hurjimmissa paikoissa tutkivat leikkausarvetkin noiden takia.

Pitihän tuo "kakkoslompakko" juttu testata ed. käynnillä Pietarissa. Taino, siinä mielessä ykköslompakko, jotta se oli ainut lompakko matkassa kun omaisuus oli hajautettu taskuihin. Testin tarkoitus oli jotta katoaako se tyrkkylompakko kadulla taikka metron ruuhkassa, vaan kun ei sitä jaksa loputtomiin kävellä, niin neljäntenä päivänä juuri ennen paluu junaan loikkaamista lompakko katosi (edelleen tyrkyllä) taskusta kun hetkeksi jäi takki yksin baarin tuolille..

Sai siinä joku jonkun verran piirustuspaperia kotia vietäväksi..

Lompakkoon vaan sellainen pieni hiirenloukkumekanismilla toimiva kytkin, detonaattori ja muovailuräjähdettä valettuna lompakon takapohjaan 5-10 grammaa. Kun varas avaa lompakon, detonoi se käsistä kaiken ranteita myöten irti. Kun jostakin taka-alalta tai baarin ulkopuolelta kuuluu räjähdys, voi alkaa juosta paikallaan ympäri ja huutaa hysteerisesti "iik terroristeja!!1" ja lesota kavereilleen miten urheasti selvisi aivan vieressä tapahtuneesta pommi-iskusta..

Jurpula
Seuraa 
Viestejä725

Ite pidän lompakkoa housujen etutaskussa, saa olla melko ninja että sen sieltä saa vietyä ilman että huomaan mitään.

You just made the list, buddy.

Jurpula
Ite pidän lompakkoa housujen etutaskussa, saa olla melko ninja että sen sieltä saa vietyä ilman että huomaan mitään.Lavastetulla tönäisyllä ne viedään kaikista taskuista.

Jurpula
Ite pidän lompakkoa housujen etutaskussa, saa olla melko ninja että sen sieltä saa vietyä ilman että huomaan mitään.Ei tuota minkäänlaista ongelmaa asiansa osaavalle taskuvarkaalle.

Aah..
Mikäpä köyhänä ollessa kun ei tarvii sitä II-lompakkoa..

Mistäköhän sais II-hengen kun I-nen on alituiseen uhattuna? Se "luonnonvalinta" nääs, siinä primitiivisessä liskoaivosysteemissä vahvat syö heikot ja nopeet hitaat.. vai miten se meni..

Pönni
Aah..
Mikäpä köyhänä ollessa kun ei tarvii sitä II-lompakkoa..Luulisi nimenoman köyhää enemmän korpeavan jos joku vie ne vähätkin rahat?

Itselläni on 16 huijauslompsaa ja yksi aito. Kerran jouduin Epsanjassa putkaan kun kaivelin aluksi 7 tyhjää lompsaa esille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat