Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

11.9.2001 tapahtumia on käytetty tekosyyksi Yhdysvaltojen hirmuteoille tähänkin päivään asti. Itse aiheutetun vihan palautuminen lähtöpisteeseen ei ole syy laukaista lisää sotia, vallankaappausyrityksiä ja poliitikkojen lahjontaa ja lobbaamista. Suuryhtiöiden ja eliitin etua ajetaan käyttämällä itse aiheutettua pelkoa ja turvattomuutta ajamaan läpi kansalaisten oikeuksia vähentäviä lakeja. Tätä on tapahtunut räikeästi jo 8 vuotta Yhdysvalloissa, mutta nyt EU tasolla ja Lissabonin sopimuksen myötä näitä samoja aseita ollaan kääntämässä myös Euroopan kansalaisia vastaan.

Kokoontukaa osoittamaan mieltä länsimaiden eliitin valheellisin perustein tapahtuvia imperialistisia siirtoja vastaan. Emme halua sotaa - Suomi pois NATO:n itsekeskeisistä operaatioista (Afganistan)!
Emme halua myöskään luovuttaa omaa päätäntävaltaamme emmekä oikeudellisia hallintoelimiä EU:lle!
Haluamme omavaraisen, kansainvälisestä riistosta irtisanoutuvan ja omien kansalaistensa tarpeita palvelevan Suomen! Niitä varten isoisämme ovat kärsineet taistellessaan yhtä aikaisempaa hirmuvaltaa vastaan. Nyt on meidän aikamme pitää Suomi hyvinvoivana ja itsenäisenä seuraaville sukupolville!

Kokoontuminen 11.9.2009 Helsingissä, Finlandia-talon takana, vanhan makasiinin viereisessä puistossa kello 14.00. Ihmisiä on paikalla jo aikaisemminkin, joten asioista voi tulla keskustelemaan tai kysymään jo tunteja aikaisemmin. Haluamme pyyteettömästi edistää Suomen kansanvaltaa ja sen rauhanomaisia ja maailman kansalaisten tasa-arvoa edistäviä tavoitteita.

Sivut

Kommentit (16)

jesper
Seuraa 
Viestejä681
Liittynyt4.3.2009

Ehdotan, että samalla vastustetaan tuota fasistista venus-projektia. On nimittäin hyvä aloittaa tuonkin liikeen vastustus hyvissä ajoin, ennen kuin on myöhäistä.

Heed not my earthly lot, for it hath little of earth in it.
- Edgar Allan Poe

jesper
Ehdotan, että samalla vastustetaan tuota fasistista venus-projektia. On nimittäin hyvä aloittaa tuonkin liikeen vastustus hyvissä ajoin, ennen kuin on myöhäistä.

jesper
Ehdotan, että samalla vastustetaan tuota fasistista venus-projektia. On nimittäin hyvä aloittaa tuonkin liikeen vastustus hyvissä ajoin, ennen kuin on myöhäistä.Skeptikko kannattaa!

jesper
Seuraa 
Viestejä681
Liittynyt4.3.2009

Kommenttini ei ollut vitsi, tuosta venus-projektista voi tulla vielä ongelmia. Tietenkin myös uusia vastaavia liikkeitä voi tulla, jos tuo venus-projekti ei saakaan kannatusta.

Heed not my earthly lot, for it hath little of earth in it.
- Edgar Allan Poe

Kehitysmaiden (ja nyt jo länsimaidenkin) velkavankeuttamisen ja niitä edesauttavien sotien vastustaminen liittyy Venus-projektiin miten..?
Suomi ottaa ~30 miljardia lisälainaa seuraavan kahden vuoden aikana (korkotaakka Suomen veronmaksajilta EUSA:n pankkiliskoille, jotka meidänkin pääpoliitikkojamme lahjovat) http://www.talouselama.fi/uutiset/talouskriisi/article249189.ece

Jos joku Yhdysvalloissa tekniikkaa ja sosiologiaa tutkiva porukka on suunnittelemassa luonnon kanssa tasapainoon pyrkivää ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa yhteisöä, en tajua miksi me emme voisi puolustaa omia oikeuksiamme Suomessa?
Mitä ihmettä oikeasti..? Ei liity Venus-projektit mitenkään Suomen politiikkaan, kuin ehkä esimerkkinä toimien vaihtoehtoja punnitessa.

Kyynisyytenne ja huono huumorinne eivät ainakaan auta vakavissa asioissa, saattavat tosin defensiivisesti siirtää ikävät (vaikkakin tarpeelliset) ajatukset pois mielestä..

Epic
Seuraa 
Viestejä2174
Liittynyt16.5.2009
Carcara

Suomi ottaa ~30 miljardia lisälainaa seuraavan kahden vuoden aikana (korkotaakka Suomen veronmaksajilta asioita sumpliville pankkiliskoille, jotka ovat meidänkin pääpoliitikkomme lahjoneet) http://www.talouselama.fi/uutiset/talouskriisi/article249189.ece[/quote]


Mitä sitten jos ei vaan makseta takaisin kuin kaikki muutkin tekee. Se on meillä ihan hieno piirre, että velat pitäisi maksaa. Mutta voisiko joku kertoa mikse ne muka pitää maksaa? Ei muutkaan maksa miksi meidän pitää? Otetaan niin paljon lisää vaan, systeemi tulee tiensäpäähän meistä riippumatta ennenmin tai myöhemmin.

Nyt kävi näin.

jesper
Seuraa 
Viestejä681
Liittynyt4.3.2009
Carcara
Kehitysmaiden (ja nyt jo länsimaidenkin) velkavankeuttamisen ja niitä edesauttavien sotien vastustaminen liittyy Venus-projektiin miten..?Puhun ihan vakavissani, vaikka voi kuulostaa vainoharhaiselta:

Jos on olemassa suuri salaliitto, joka on ajanut maailmaa velkavankeuteen jo vuosisatojen ajan, voisin kuvitella että venus-projektin mukainen yhteiskunta olisi täsmälleen tämän salaliiton haluama yhteiskunta. Venus-projekti olisi siis juuri se kaun pelätty NWO, uusi maailmanjärjestys. Nythän venus-projektia on kaupattu salaliittoihin uskoville voimakkaasti noiden zeitgeist-elokuvien kautta. Väkisinkin tulee mieleen, että tässä huijataan ihmisiä mukaan liikkeeseen, josta kukaan ei edes tiedä mitään.

Baijerin valaistuneet eli illuminati on aina ollut salaliittoihin uskovien mielessä. Tuo järjestö ajoi valistuksen ihanteita oudosti salaseuran avulla. Seuran nykyisestä olemassaolosta ei ole tietoja, mikä ei liene ihme salaseuran ollessa kyseessä.
Järjestön ihanteita olivat ateismi ja tieteellinen maailmankatsomus, mitkä ovat ihanteina myös venus-projektissa.
Järjestö kuulemma kehittyi mystisempään suuntaan, toisaalta zeitgeist-addendum-elokuvan lopussa näkyi selvästi venus-projektin "ateistisen mystiikan" painotus, puhuttiin maailman ykseydestä ym.

Lisäksi

Jäseniksi haluttiin "jaloja, ylhäisiä, oppineita ja tärkeitä miehiä".Voi hyvin kuvitella, että tuollaisessa herrakerhossa on levinnyt jonkinlainen yli-ihmis-oppi, joka tähtää maailman valloittamiseen. Tavallisten ihmisten tehtävänä on olla eliitin palvelijoita uljaassa tulevaisuuden tieteellisessä yhteiskunnassa, eli täsmälleen kuten venus-projektissa.

Lisäksi illuminatin vaikutusalueelta Etelä-Saksasta on lähtöisin pankkiirisukuja, joiden nimet pyörivät salaliittopiireissä. Esimerkiksi Goldman-Sachs-pankin perustajat taisivat olla 1800-luvun alussa Baijerista USAan muuttaneita. Goldman-Sachsiahan monet pitävät jopa nykyisen talouskriisin aikaansaajana.

Huom!!!: Vaikka monet pankkiirisuvut ovatkin juutalaisia, tuomitsen jyrkästi antisemitismin, jota on paljon salaliittopiireissä.

Heed not my earthly lot, for it hath little of earth in it.
- Edgar Allan Poe

jesper
Seuraa 
Viestejä681
Liittynyt4.3.2009

Laitoin tuon edellisen viestin tuonne venus-project-ketjuun. Ylläpito voi poistaa halutessaan viestini tästä ketjusta. Oli ehkä virhe tulla sotkemaan tätä ketjua, sori.

Heed not my earthly lot, for it hath little of earth in it.
- Edgar Allan Poe

Omia viestejään voi muokata.
Ehdin tämän jo tuohduksissa kirjoittaa, niin laitetaan nyt. Tuskin hyvässä hengessä keskustelu koskaan pahasta on.

Surullista että ihmiset pumppaa päänsä täyteen vainoharhaa ja salaliittoja, kun maailmassa olisi oikeitakin ongelmia selvitettävänä...
Maailman pankkijärjestelmä on tällä hetkellä yksi suuri vedätys globaalin eliitin eduksi, siitä olemme ilmeisesti samaa mieltä?
Miten näiden itseään muita tärkeämpinä pitävien kusipäiden vastustaminen liittyy hevosen vulvan verran Venus projektiin?! Tai siihen että tämä toistaiseksi utopistinen yhteiskuntamalli liittyisi mitenkään itse aiheeseen?

Kaikki maailman ongelmat eivät ole Illuminatien ja Vapaamuurareiden tai edes muidenkaan olemassa olevien salajärjestöjen organisoimia huijauksia (vaikka raharikkaiden ja täysin moraalittomien herrasmiesliigojen panosta ei parane myöskään vähätellä). Todellinen ongelma on se, että jo huonompiosaistenkin arvoiksi on saatu tuputettua henkilökohtaisen ahneuden ja "kilpailukyvyn" maksimointi, rahan tekeminen hinnalla millä hyvänsä ja epätasa-arvon hyväksyminen.
Ahneus ajaa ahneen ihmisen suunnittelemaan itselleen edullisia tekoja, mutta tarvitsee taakseen ihmisiä, jotka jakavat samat lyhytnäköiset ja itsekeskeiset arvot. Se että siedämme valtioiden, korporaatioiden ja pankkien vehkeilyt ja edelleen tuemme näitä instituutioita rahallisesti, hyväksymällä äänestämällä valehtelevien loisten sirkuksen ja maksamalla vapaaehtoisesti korkoja tyhjästä maailman rikkaimmille kertoo siitä, että me kaikki olemme aktiivisessa osassa pitämässä yllä maailman epätasa-arvoa, resurssien hukkakäyttöä ja ennen kaikkea kolmannen maailman ihmisten törkeää hyväksikäyttöä.
Mutta totuus on liian radikaali ajatus, kun oma mukavuus muka kärsii.

http://www.youtube.com/watch?v=wnw7FYeXjqE&feature=PlayList&p=0540E7B999...
Watch some fkn-news and cheer up!

Tätä on tapahtunut räikeästi jo 8 vuotta Yhdysvalloissa, mutta nyt EU tasolla ja Lissabonin sopimuksen myötä näitä samoja aseita ollaan kääntämässä myös Euroopan kansalaisia vastaan.Pistäkää flyereitä jakoon ja plagaatteja Lissabonin sopimuksen mielettömyydestä ja laittomuudesta, sillä EU:ssa ei saa edes kansalaiset äänestää asiasta. Toiseksi, tietääkseni ainakin osassa Euroopan maista perustuslakia ei voi kumota, koska perustuslaki ei luovuta koskaan omaa valtaansa uusille sopimuksille, niin kauan kuin valtio on olemassa. Youtubeen voisi mielenosoituksen myös kuvata.

Nyt pitäisi vain kannustaa irlantilaisia äänestämään sopimus nurin kun tietäisi vaan miten ja missä. ( kuten he, ranskalaiset ja hollantilaiset äänestivät jo aiemmin)

Olen samaa mieltä, että ei nykymaailman tilaa pidäkään laittaa jonkin ”salaliiton” piikkiin. Todellisen ongelman aiheuttaa niinkin näkyvä ja tavallinen asia kuin ylikansallisten yhtiöiden ja maailman suurimpien valtioiden väliset poliittiset ja taloudelliset siteet.

Kun on kyse satojen miljardien dollarien maallisista palkkioista, jäävät siinä illuminaatit ja kaiken maailman okkultismit kirkkaasti hopealle.

Viime vuonna maailman suurimman yksityisomistuksessa olevan yhtiön, ExxonMobilin eli ”Esson”, liikevaihto oli $477 miljardia. Tällä periaatteella ExxonMobil on maailman 24. suurin taloudellinen toimija, heti Saudi-Arabian jälkeen. Vertailukohtana Suomen bruttokansantuote oli $274 miljardia.

Tätähän sitä on yritetty toitottaa jo vuosia, kunhan vain menisi kuuleville korville edes jossain päin maailmaa. Ilmeisesti nykyaikaista taloudellista hegemoniaa ei nähdä riittävän suurena ongelmana.

Entä vielä, onko jonkun mielestä pelkkä yhteensattuma, että Suomen EU-myönteisin puolue on juuri Kokoomus? Poliittisen oikeiston johdosta löytyy rivi vaikuttajia, joilla on tiukat yhteydet kansainväliseen taloudelliseen eliittiin. EU on aina ollut ja on edelleen rauhanhankkeeksi verhottu pyrkimys luoda Eurooppa yhdeksi merkittäväksi taloudelliseksi blokiksi, jolla lisätään monikansallisten yhtiöiden valtaa. Tottakai taloudellisella eliitillä on omat satelliittinsa joka maassa.

Ihmiset kuvittelevat elävänsä jonkinlaisessa kuplassa, jonkinlaisessa lopullisessa yhteiskuntajärjestyksessä, jonka horjumattomuus takaa pysyvän rauhan. Tosiasiassa nykyinen hegemonistinen malli nimenomaan vie valtioita kohti konflikteja.

Parhaiten tämä on nähtävissä siinä, miten entisten itsenäisten valtioiden oikeuksia edelleen viedään taloudellisten intressien nimissä. Silti suurinta osaa kansasta kiinnosta kuitenkin paljon enemmän Big Brotherin uusi kausi tai Madonnan Suomen keikka, ja puolet jättää äänestämättä vaaleissa.

Kansa on itse ansainnut ylikansalliset päättäjät.

fmiles
Silti suurinta osaa kansasta kiinnosta kuitenkin paljon enemmän Big Brotherin uusi kausi tai Madonnan Suomen keikka, ja puolet jättää äänestämättä vaaleissa.

Kansa on itse ansainnut ylikansalliset päättäjät.
Onkohan median tarjonnalla tähän vaikutusta?

Pertti Virtanen puhuu "median juoksutytöistä ja -pojista" :

http://www.9article.com/Veltto/Veltto.wmv

Mitenhän päin sitä yrittäisi istua, kun katsoo tätä salaliittopelleilyä.

Toiset puhuvat kaiken maailman "reptiliaaneista" ja okkultismista, kun taas toiset viskovat näitä samoja termejä pönkittämään heikkoa itsetuntoaan(?) kohdistamalla ivaa asioihin, joihin eivät ole viitsineet perehtyä. En oikein osaa päättää kumpi hirvittää enemmän, ehkä kuitenkin jälkimmäinen. Skeptikoiksi itseään mieltäviä on hirvittävää nähdä tuollaisessa hurmoksessa mukana, kosmologian professoreita myöten.

Yhteiskuntarakenteisiin tarvittaisiin huutavasti edes pientä optimointia. Markkinatalouskapitalismi-utopiat ja totalitaarisen kommunismin syyttelyt eivät kovin paljoa auta, kun jo valmiiksi niukkoja työväestön resursseja (tehokkuutta, hyvinvointia) riistetään. Monet ovat mielestään anti-autoritaristeja, anti-totalitaristeja, moneen eri ideologiseen suuntaukseen nähden. Vielä pitäisi tarkastella, kuinka se OMA ja nykyinen mm. "markkinatalouden" ja "kapitalismin" utopioita "toteuttamaan" "tähdännyt" yhteiskuntajärjestelmä (ja maailmankatsomus, ideologiat jne.) on välttynyt vallan ja resurssien jakautumiselta liian harvan (tai kykenemättömän) käsiin.

Mielestäni ei tunnu kovin tehokkaalta ratkaisulta, kun esim. lisäämme ylitöitä stressistä kärsiville, työttömyyden lisääntyessä. Viimeistään asioiden pohtiminen lääke-, maatalous- ja energiateollisuuden yhteyteen tuottaa ajatuksia, että kumpa ihmistä kohdeltaisiinkin edes resurssina, muuna kuin rahan lähteenä (tai paremminkin, osattaisiin arvostaa resurssejamme).

Varsinkin kun miettii, että osa nykyisestä taloudellisesta "hyvinvoinnista" saavutetaan kehitysmaiden tukahduttamisella ja siihen liittyvällä mainehallinnalla. Velkataakkaan upotetuille "lahjoitetaan" milloin mitäkin "kehitysapua" ja "ympäristöverohelpotuksta", jotka koostuvat murto-osasta riistetyistä varoista. Ihan kuin kehitysmaiden omat hallinnot eivät osaisi tuhota maataan tarpeeksi voimakkaasti. Väestönkasvusta ja tautien avustamasta väestönrakenteesta puhumattakaan. Taas, jos ajattelisimme ihmisiä resursseina, tuskin hukkaisimme tällätavoin niitä. Toisaalta näyttäisi ettemme ymmärrä resurssien merkitystä, arvoista puhumattakaan.

Jacques Fresco ainakin yrittää soveltaa tieteellistä ajattelua yhteiskuntajärjestelmään, siitä ei voi kovin montaa kehua. Asteittainen kehittyminen ("utopiaan") on sen peruspilareita, paluusilmukkaa unohtamatta. Tietokoneilla, tai niiden avustuksella, tehostetun resurssienhallinnan toteutukseen ei ole kiellettyä soveltaa riskienhallintaa tai muutakaan tervettä järkeä. Esim. (energia-)omavaraisuuden lisääminen on myös mm. Venus-projectin toteuttamista, niin pelottavalta kuin se monesta saattaa kuulostaa. Se olisi mielestäni myös lääke (markkinoita) tervehdyttävään suuntaan, käyttipä utopianaan sensijaan dogmaattisia ideologioita tai ei.

Nämä asiat tarvitsevat tehokasta ja rakentavaa kritiikkiä, eivät mielivaltaista välinpitämättömyyttä.

All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. -Edmund Burke

Ottaen huomioon että 95% ihmisistä seuraa sokeasti johtajiaan, koska eivät osaa/halua ajatella itse, nykytilanne ei ole mitenkään kummallinen.

Minulle se kyllä kelpaa. Tavallisella tallaajalla kun harvemmin on rahaa tai tarvetta palveluksilleni.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat