Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Nyt uutisoidaan paljon Novan jakamista rahoista.

Vielä konkurssikypsänä yrityksenä Nova jakoi satoja tuhansia eri kohteisiin, suurimman osan rahoista saivat poliittiset päättäjät.

Mistään ei oikein käy selville, mistä Nova ne jakamansa rahat sai, eli onko se tehnyt mitään oikeasti, siis jalostanut jotain tuotetta niin, että sen arvo on noussut ennen myyntiä. Siis: Onko Nova tehnyt oikeaa työtä?

Olettaisin, että kohta lehdet selvittäisivät, mitä kautta Nova on saanut palautteen jakamilleen rahoille. Eihän normali firma voi toimia kilpailukykyisesti tuollaisella rahanjakamisella.

Tuollainen toiminta huonontaa normaalisti toimivien yritysten kilapilukykyä. Elikkä tällaiset "Nuorkauppakamarien kaveripiirit" haittaavat bisneksen tekoa Suomessa. Se saa aikaan työttömyyttä normaaleissa firmoissa.

Matti Vanhanen sai tukea "Kehittyvien Maakuntien Suomi"-
ryhmältä, ryhmä koostuu vain muutamasta miehestä.
Pääministeriksi tultuaan Vanhanen kirjoitti Hesarin yleisönosastoon mielipiteen kiinteistöpolitiikasta. Tämä mielipide tuki erään "Keh. Maa. Su." investointikohdetta.

Minusta pääministerin olisi erottava.

Kommentit (1)

Pääministeri on etsinyt itselleen uutta työtä jo pitkän aikaa. Sen näkee hänen puheistaan. Ne ovat kuin anomuksia. Muutama päivä sitten hän muistutti, että kuinka huono palkka hänellä on.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat