Seuraa 
Viestejä3164

Moternin viestintätekniikat gurut ovat ymmärryttäneet mm. meikätätiä, että sähköpostitse lähetetyt viestit eivät yleensä katoa vaan niistä jää jäljennös lähettäjän postilaatikkoon. Ja jos järjestelmä ei saa sanomaa perille, se palautuu lähettäjälle.
Olen huomannut tämän pitävän yleensä paikkansa. Mutta joskus postilähetyksiäni hukkuu - en löydä niitä lähteneitten kansiosta mutta ne eivät palaudukaan. Tällaisissa tilanteissa lähetän toisinaan sanomani uudelleen ... mutta toisinaan tuntuu siltä, että nolaan itseni näin menetellen: jospa se edellinenkin viesti meni perille mutta vastaanottaja ei ole reagoinut siihen ... vielä tai ei lainkaan.
Koetankin nyt herättää pohdiskelua: miten kannattaa menetellä, jos lähettäjälle jää epäselväksi tärkeän viestin perillemeno? Soitto sanoman jälkeen on tietysti eräs vaihtoehto mutta onko muita luontevia keinoja? Menettely riippuu tietysti siitä, kehen ollaan yhteydessä: haetaanko työpaikkaa, lämmitellänkö välejä lapsuudenystäviin vai sovitaanko yhdistystoiminnasta ...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Lähettämiäni sähköposteja ovat joskus löytäneet "vain vahingossa" roskapostin seasta. Ja kömpelöt ihmiset voi vahingossa poistaa viestejä lukematta niitä... ja vaikka mitä syitä ottaa luuri käteen ja soittaa vahvistus tärkeän viestin perille menosta.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
kairamo
Kannattaa pyytää kuittaamaan tärkeät viestit.

Outlookin asetuksissa on mahdollisuus automaattisen lukukuittaukseen. Kruksaa vain kohdan ja kirjoittaa sähköpostiosoitteen (tietysti oma osoite), mihin kuittaus lähetetään. Sähköpostin vastaanottaja voi kyllä estää kuittauksen lähettämisen. Häneltä nimittäin kysytään, haluatko lähettää lukukuittauksen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat