Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://video.google.com/videoplay?docid ... 354002750#

Tämän Zeitgeist pätkän ensimmäinen Jeesus osio, niin onko ihan faktaa nuo jutut?

Löytyykö lähteitä?

Löytyyköhän aiheesta aikaisempaa keskustelua?

Sivut

Kommentit (25)

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

Auringonpalvonta jutut on kristinuskon levittämää propagandaa esi-kristinuskoisista ihmisistä. "Usko tai kuole". Kun kukaan ei enää tiennyt mitä vanhat kuvat merkitsivät, niin joku hölynpöly-tutkia alko väittää niitä sivistymättömien pakanoiden harjoittamaksi auringonpalvonnaksi.

"Paavalin kirjeet näyttivät suunnan kristinuskolle ja sen tulkinnalle." http://fi.wikipedia.org/wiki/Paavali

"Tämä on ainoa oikea tulkinta, usko siihen tai kuole". Kuinkahan monta uutta "ainoaa oikeaa" tulkintaa tuonkin jälkeen on tehty?

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

OUMAIGAAD
onko ihan faktaa nuo jutut?Ei ole.

Miksi on niin ristiriitaista tietoa tästä Jeesus asiasta??Raamatussa mainittava Jeesus on satua, eikä aikalaislähteitä oikein ole. Luulen, että jonkinlainen historiallinen henkilö on kuitenkin taustalla.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Raamatun viittaukset 10:stä käskystä ovat kyllä todistettavasti kopioitu Kuolleiden kirjasta.Kuolleide kirja on kuitenkin 2000 vuotta aikaisemmalta jaksolta kuin varhaisimmat raamatun aivopierut. Ne ovat jostakin v. 500 eaa.
Näitä jeesuksia on ollut jokaisella kansakunnalla pitkin niiden historian.Mytologia elää ja käydyt sodat sen mukaan. Eikä meno ole tänäpäivänäkään yhtään viisaampaa, päinvastoin.

Raamatun historiaa on sivuttu osin myös aidossa ja todistetussa Egyptin historiassa, jonne oli pieniä määriä esikristittyjä muuttaneet, ts. siirretty orjina. Lisäksi näitä on ollut myös Babylooniassa. Sumeerien ja Babyloonien kulttuurista Gilgames-tarustosta on ammennettu lätinää vedenpaisumukseen ja Egyptistä on matkittu suunnilleen koko luomisoppi ja nämä 10 käskyä.Näistä se "ainoa ja oikea" kristillisyys on ammennettu
Ps. Saman tyyppinen luomustarina on myös iäikuisessa afrikkalaisessa Kamala-myytissäkin.Sieltä se alkuihminen on kotoisinkin .

Ihan lumoutuneena oon kahtellu tota pätkää ja nyt se osottautuu valheeksi!!?? Miksi, oi miksi??

Mites sitten historian Jeesus ton pätkän mukaan? Olen luullut, että siitä ois ollu enemmänki tietoa kuin nuo 3, jotka lyhyesti sen mainitsee 'sinne päin'.

Jos kysyttäis näin päin, että mikä tossa pätkässä sitten oli faktaa, puhdasta faktaa?

OUMAIGAAD
Jos kysyttäis näin päin, että mikä tossa pätkässä sitten oli faktaa, puhdasta faktaa?Kun huomaat lukuisia virheitä kyseisessä tekeleessä, niin kannattaako enää vaivata päätänsä kysymyksellä "että mikä siinä on faktaa?"? Siinähän yritetään vain johdatella ihmisiä tiettyyn näkemykseen...

OUMAIGAAD
Jos kysyttäis näin päin, että mikä tossa pätkässä sitten oli faktaa, puhdasta faktaa?

Muistaakseni kaikki pätkän ekassa osassa esitetyt tähtitaivaaseen liittyvät väittämät ovat joko silkkaa paskaa tai parhaimmillaankin harhaanjohtavia (käsittelin niitä joskus muinoin täällä: post972591.html#p972591). Joten sori, pätkässä ei ole isommin "puhdasta faktaa" astronomiaan liittyen. Mikä on todella hassua, sillä nuo pätkässä väitetyt asiat olisi tekijöiden ollut hyvin helppo tarkistaa - tekijät ovat siis joko epäpäteviä tai epärehellisiä, päättele itse kumpia.

Haluan vapautua lopullisesti uskonnon ikeestä! Eilen tilasin Jumalharha nimisen teoksen (ette oo varmaan kuulluukkaan, mutta on jonku pikku juipin kirjottama.. )

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat