Seuraa 
Viestejä45973

Pienenä isäni kertoi minulle että: "Ei tuo Arvi Lind kyllä ihan totta puhunut tuosta Neuvostoliiton tilanteesta.."
Se saattoi olla kipinä pohtia mikä on totta ja mikä ei.

Olen ero perheestä, kuitenkin perhe suhteet ovat olleet erinomaiset, sain tavallaan kaksi perhettä toisen kotimaassa toisen ulkomailla. Asuimme kuitenkin vaatimattomasti pienessä kerrostalo osakkeessa ja osa lapsuuden kavereistani sortui teini iässä rikoksiin ja huumeisiin.
Luin paljon sarjakuvalehtiä: Hopeanuoli, Mustanaamio, Tex Willer, Aku Ankka, Korkeajännitys, Alix, Ritari Andred, ym.

Jo pienenä tajusin perheen ja ympäristön vaikutuksen itseeni ja kavereihin. Minua kehuttiin ja kannustettiin lapsena, vaikka en koulussa ollut erityisen hyvä olin pitkä ja pärjäsin urheilussa hyvin. Jo ensimmäisinä kouluvuosina kirjoitin yhteiskunnallisista asioista, oikeasta ja väärästä.

Kun neljännellä luokalla kuulin Jeesuksen elämästä koin hyvin voimakkaasti kohtauksen jossa kansanjoukko pelkäsi liikaa puolustaakseen Jeesusta ja kuvittelin miten pieni ja äänekäs Barabbas roiston kannattaja ryhmä pelotteli enemmistön hiljaiseksi.

Onneni oli myös saada käydä pientä yksityisellä rahoituksella tuettua koulua. Jossa meille aika selvästi opetettiin että oppikirjamme ovat vain yksi näkökulma todellisuudesta.

Olen Vic-20 sukupolvea, pienenä pohdiskelin maailman menoa ja mitä tapahtuu jos "Ryssät painaa punaista nappia".
Mietin avaruutta, aikamatkailua ja keinotekoista painovoimaa.
Murehdin jo teininä miten ruoka apu afrikkaan vahingoittaa afrikan omaa maataloutta.

Pelasimme kavereiden kanssa roolipelejä ja leikimme sankareita jotka pelastavat mielikuvitusmaailmaa niin tiedon kuin taidon avulla.

Kotona keskustelimme paljon ja väittelimme eri yhteiskunnallisista asioista
. Opin perustelemaan väitteeni ja pyrin olemaan looginen keskusteluissa. Väittely & keskustelu ympäristöni on aina ollut rauhallinen ja antoisaa.
Aika usein myönsin epäloogiset väitteeni ja korjasin niitä oppiessani lisää. Vaikka minulla ei ollut yksityiskohtaista tietoa kaikista maailman asioista vetosin loogisuuteen ja välillä "maalaisjärkeen".

Kävin lukion, reserviupseerikoulun, korkeakoulun, olin töissä ulkomailla ja matkustelin paljon.

Luin romaaneja ja pelailin strategia pelejä: Civilisation, Master of Orion, Ufo, Steel Panthers, Fallout ym.

Nyt aikuisena perheen isänä olen jäänyt ristiriitaisten tietolähteiden koukkuun. Tiedon keruuni kiihtyi kun yli vuosi sitten pääni alkoi särkeä ohimon alueelta kännykällä puhuessani. Taitaa olla mallia Nokia N70 jolla olin samoihin aikoihin myös paljon netissä. Päänsärky on vähentynyt kun käytän puhelimen kaijutinta ja vältän kaikki lannattomia laitteita. Yksi luento kännykä vaaroista: Dr. George Carlo
http://www.youtube.com/watch?v=1I1zQ9CD ... re=related

Päänsärky on minulle hyvin harvinaista. Ja Kun sitten seuraavan puhelun puhuin oikealla korvalla niin reilu minuutin puhumisen jälkeen oikea ohimo alkoi "jomottaa". Kun selvittelin päänsäryn syytä minulle selvitettiin suullisesti tai netissä erillaisia vaihtoehtoisia syitä.
Muutamia nimetäkseni: Aspartami, Fluori, Aromivahvenne, Alumiini deodorantissa, Langaton netti, GSM tornit, Voimalinjat, Tietokoneen näyttö, ym.

Etsin tietoa aiheesta netissä ja törmäsin mielenkiintoisiin videoihin, luentoihin, nettisivuihin ja maailmankuviin.
Joita aloin lukea kuunnella ja katsella kuin hyvää salapoliisiromaania. Googlevideot ja YOUTUBE:
Ron Paul, Ludvig von Mieses, Peter Shiffer, Jimmy Rogers, Lyndon LaRouche, morningmayan, Alex Jones, psychetruth, vitrohype, Nikola Tesla, joitakin mainitakseni.

Tänä aamuna törmäsin suomeksi kirjoitettuun nettisivustoon
joka oli hyvin ristiriitainen maailmankuvani kanssa mutta
jossa mielestäni on loogisuutta.

http://100777.com/node/294

Mitä mieltä te olette?
Pidetään vastaukset positiivisina ja ainakin rakentavina.

Kiitos

T: edewit

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (35)

täällä vilisee eri
yhteydet...
on wlania sun muita....

joten ihmettelen jos kotona juuri se
kotiverkko... puhelin yms vaikuttaa päähän...
miksei naapurin ?

mulla oli kaveri joka väitti
tuntevansa puhelimen "yhteydet"
päässään... jos vastaantulija puhui puhelimeen
vissiin koko kropassa tuntui "pahalta"...

sama kaveri luuli että kiinalaiset vakoilee
sitä.. ja että vanhemmat on myrkyttänyt sen..
se kaveri saikin lääkityksen vaivaansa...
ei vaan kerro mikä lääkitys...
ja mihin vaivaan...

mutta sen veljellä on skitsofrenia...

sama tyyppi on muuten aina ollut tosi
epäileväinen kaikkia kohtaan...

voimalinjojen alle en kyllä ittekkään muutas...
olenkohan paranoidinen hömppään uskova
skitsofreenikko itse... tiiä sitten...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OzziXX
Miten tuosta valitaan kolme?Hyvä kysymys. Tein ilmeisesti jonkin virheen ja vain 1 vastaus sallitaan.. Pahoittelen virhettä.

Käyttäjä RobinB viesti joka on surullisen looginen.

---------------------------------------------------------------------
9/11 - IN MEMORIAM

Syyskuun 11. päivä vuonna 2001, terroristit iskivät tuhoisasti Yhdysvalloissa. Tuon karmean tapahtuman 5. vuosipäivä koittaa hetken päästä. On aika muistella niitä tuhansia ihmisiä, jotka kuolivat tuona kyseisenä päivänä. Urheat palomiehet kiipesivät World Trade Centerin korkeuksiin pelastamaan loukkuunjääneitä ja loukkaantuneita. Kaksoistornit eivät kuitenkaan tunnetusti kestäneet, vaan veivät mukanaan tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä, palomiehiä, poliiseja, isejä ja äitejä. Monen New Yorkilaisen lapsen vanhempi ei koskaan tullut töistä kotiin.

USA:n hallituksen virallinen selitys tapahtumille oli, että Osama bin Laden oli iskujen takana. Äärimuslimit kaappasivat neljä matkustajalentokonetta, joista kaksi lennettiin WTC –torneihin ja yksi Washingtoniin, puolustusministeriön rakennukseen. (Pentagon)
Neljäs kone tippui Pennsylvanian pelloille urhoollisten matkustajien noustua vastarintaan kaappareita vastaan. WTC- tornit sortuivat, kun lentokoneet iskeytyivät niihin, ja koneiden polttoaine sulatti kannattavat teräspilarit.

Näin siis meille kerrottiin.

USA:n ja Britannien hallitukset kertoivat myös aikanaan, että Irakissa oli varmuudella joukkotuhoaseita, ja ne voisivat joutua esim. Al –Qaida terroristien käsiin. Siispä oli hyökättävä Irakiin, ensin tosin Afganistaniin. Miten sitten kävikään? Mitään joukkotuhoaseita ei Irakista koskaan löydetty, sota oli siis perustunut USA:n ja Britannian vääristeltyihin tietoihin, täydellisiin valheisiin.

Tässä uutinen, joka valottaa hieman Bushin hallinnon toimintatapaa:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1180788

Voisiko olla mahdollista, että USA:n hallitus ei olekaan kertonut totuutta 9/11 –iskuista? Tiedän mitä ajattelet, olen hörhö ja hullu jne jne. Ok, sovitaan niin, mutta luehan tämä kirjoitus loppuun asti. Aion nimittäin saada sinut vakuuttuneeksi siitä, että 9/11 todellakin oli Usan sisäpiirin työtä, ns. false flag –operaatio. Kirjoitus on pitkä, mutta asiakin on tärkeä!

False flag:
http://en.wikipedia.org/wiki/False_flag

Puolet New Yorkilaisista haluaa uutta, puolueetonta tutkimusta 9/11:n tapahtumista:

http://www.911truth.org/article.php?sto ... 0120349841
http://www.prisonplanet.com/articles/au ... bypoll.htm
http://www.911truth.org/article.php?sto ... 1195501242

Jo vuonna 1993 silloinen ulkoministeri Dick Cheney (nyk. Varapresidentti) laati ensimmäisen version suunnitelmasta "Amerikan vuosisata". Vuonna -97 perustettu "think tank" The Project for the New American Century, lyhyemmin PNAC, alkoi työstää
Cheneyn suunnitelmaa ja v. 2000 se julkaistiin uudessa muodossaan "Rebuilding America's Defenses: Strategy, Forces and Resources for a New Century." Suunnitelma on saatavilla internetissä osoitteessa http://www.newamericancentury.org/

S.51: http://www.newamericancentury.org/Rebui ... fenses.pdf

PROJECT for the NEW AMERICAN CENTURY

"Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor."

"muutosprosessista, vaikka se toisikin vallankumouksellisen muutoksen, tulee todennäköisesti pitkä, ellei sitten satu jokin mullistava tapahtuma - kuten uusi Pearl Harbor."

Ja sellainenhan 9/11 sitten todella oli, iskut tulivat kuin tilauksesta Usan hallitukselle. Sota terrorismia vastaan oli alkanut, eikä loppua näy.

OSAMA BIN LADEN

Miksi siinä videolla, missä "Osama bin Laden"
myöntää osallisuutensa iskuihin, miksi Osama on kovasti lihonut ja nenäkin on täysin eri muotoinen kuin oikealla Osamalla? Tämä pätkä näytettiin aikoinaan kaikissa suomalaisissakin uutislähetyksissä.

http://911truth.tripod.com/osama.html

Suomenkielinen kolumni; ”Mitä Osama todella sanoi?”
http://www.kepa.fi/kumppani/arkisto/2005_9/4377

CNN: Bin Laden says he wasn't behind attacks:
http://edition.cnn.com/2001/US/09/16/in ... index.html

WTC7 -rakennus

Miksi 47-kerroksinen suuri teräsrakennus WTC7 romahti samana päivänä omalle pinta-alalleen, aivan kuin räjäytettynä. Lisäksi Larry Silverstain (WTC kompleksin omistaja/vuokrasopimuksen haltija kertoo yhdessä videossa, miten tuo rakennus päätettiin ottaa alas. Virallinen selvityskomissio ei kuitenkaan (yllättäen) ole pystynyt selittämään, mikä aiheutti WTC 7:n äkillisen ja symmetrisen romahtamisen. WTC7 –rakennukseen ei osunut lentokonetta ja siinä oli vain pienehköjä tulipaloja. Tuliko tuo rakannus alas siis tulipalon voimasta? Sopivasti kaikki kantavat palkit pettävät yhtä aikaa.. Kyllä tulee nätisti alas WTC7-rakennus:

http://11syyskuu.net/video/WTC7_Collapse.mpg

Larry Silverstainin pull it –lausunto:
http://11syyskuu.net/video/pullIt.wmv

Tekniikan tohtori, onnettomuustutkija Heikki Kurttilan laskelmia WTC7 –rakennuksesta:

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/WTC%20 ... usaika.pdf

Wikipediassakin on juttua:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Syyskuun_1 ... ttoteoriat

WTC7:n romahtamisesta:
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/sortuminen.htm#WTC-7

WTC1 ja WTC2 –RAKENNUKSET (Tornit)

Miksi WTC-tornit romahtivat niin nopeasti ja symmetrisesti? Tornit oli suunniteltu niin, että alapuolinen kohta kesti kuusinkertaisesti yläpuolisen kohdan painon. Tämän terveen tornin osan olisi pitänyt tarjota huomattavan paljon vastusta sortumalle. Nyt tornit "romahtivat" käytännössä ilman mitään vastuksia perustuksiaan myöden. Uskottavaa tosiaan.

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/sortuminen.htm
http://11syyskuu.net/video/911.wtc.2.de ... .below.mpg

Toisen torni yläosa lähtee kallistumaan, joten normaalisti tuo olisi keikahtanut maahan asti, jolloin se (yläosa) ei olisi pamahtanut tuusan nuuskaksi. Nyt kuitenkin tapahtui näin, matkalla maahan. Kumma juttu:

http://911truth.tripod.com/site1101.jpg
http://911research.wtc7.net/talks/wtc/d ... ation.html

Torneista pelastuneet silminnäkijät (mm. palomiehet) kertovat, että rakennuksessa oli useita voimakkaita räjähdyksiä, siis aulassa, alakerroksissa jne jne. Tornit eivät olleet vielä tuolloin sortuneet:

http://11syyskuu.net/video/#todistajat

Miksi torni sortuu aivan alas asti? Tässä kuvassa näkyy hyvin, että yläpuolella ei ole enää yhtään massaa, joka murskaisi tornin alleen, mutta silti torni sortuu perustuksiaan myöden.

http://911research.wtc7.net/talks/wtc/columnscollapse.h tml
http://911truth.tripod.com/site1102.jpg

Mitä tapahtui tornien keskellä olleelle jykevälle teräksiselle keskirungolle, joka oli kiinnitetty tukevasti peruskallioon ja jonka sisällä meni mm. portaat alas asti. Toisesta tornista pelastui törmäykseen jälkeen juuri noita portaita pitkin törmäyksen YLÄPUOLELTA ihmisiä. Lentopetroli paloi virallisenkin (FEMA) tutkimuksen mukaan pois minuuteissa, jonka jälkeen palot jatkuivat ns. toimistopaloina.

Kuvassa näkyy Core rakennusvaiheessa:
http://911research.wtc7.net/talks/wtc/corestruct.html

Jos törmäyskohdassa oli niin suuri kuumuus, että vahvat teräspalkit sulivat ja pettivät sitten kaikki yhtä aikaa, niin miksi tässä kuvassa on törmäyskohdassa kaksi elossa olevaa ihmistä? Miten ihmeessä he olisivat voineet säilyä hengissä kuumuudessa jossa rautakin taipuu/sulaa?

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/sortum ... siinipalot

Mikä siis aiheutti keskirungon (CORE) hajoamisen törmäyksen jälkeen?

http://11syyskuu.net/video/w8.avi ja
http://11syyskuu.net/video/spire_1.mpg

WTC-torneissa oli havaittu vakavia asbestiongelmia, mutta niiden korjaaminen olisi tullut tavattoman kalliiksi. Lisäksi Larry Silverstain oli vakuuttanut tornit hieman aikaisemmin suurista summista siltä varalta, että torneja vastaan tehdään terrori-iskuja. Kun iskuja tuli kaksi, sai hän myös korvaukset kaksinkertaisina. Kannatti siis ottaa tuo vakuutus vähän ennen iskuja!

Miksi tornien jäännöksistä ei löydetty yhtään betonia? Miksi kaikki betolattiat pulverisoituivat hienon hienoksi pölyksi ympäri Manhattania? Jos rakennus romahtaa normaalisti ilman räjähteitä, niin takuulla sieltä löytyy betonielementtejä, eikä se pulverisoidu.

Betonin pulverisoitumisessa vesi poistuu siitä, ja tavallinen romahtaminen ei tätä ilmiötä voi aiheuttaa. Tämä viittaa voimakkaasti räjähteiden käyttöön.

Pölylaskeuma koostui pääosin sementistä ja tuhkasta (37-50%), lasikuidusta (40%) ja selluloosasta (9-20%) partikkelikoon ollessa 75-300 mikronia. Laskeuman valtava määrä tukee havaintoa, että lähes kaikki WTC:n betoni, palosuojamateriaali ja väliseinä- ym materiaali muuttui pölyksi sortumisen yhteydessä. Raunioissa ei havaittu juuri lainkaan betonikimpaleita ja teräspalkkien palosuojaukset olivat kuoriutuneet pois.

http://ehpnet1.niehs.nih.gov/docs/2002/ ... tract.html
http://pubs.usgs.gov/of/2001/ofr-01-042 ... l#Contents

Miksi WTC-tornien teräsjätteet lähetettiin kiireesti Kiinaan ja lähi-itään sulatettaviksi? Normaalisti näistä jäänteistä oltaisiin tutkittu, että miksi koko rakennus sortui.

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/sortuminen.htm#raivaus

Miksi professori Steven Jones löysi joistakin jäljelle jääneistä teräksistä jäämiä Termiitistä? Termiitillä ja sen johdannaisilla pystytään sulattamaan terästä helposti.

http://www.prisonplanet.com/articles/ju ... alysis.htm

Termiitistä:
http://www.checktheevidence.com/911/Thermite.htm

Juuri ennen sortumista tornista valuu sulaa metallia, olisikohan termiittireaktio käynnissä? Virallisen komissionkin mukaan, lentopetroli paloi pois muutamassa minuutissa, jonka jälkeen palot jatkuivat normaaleina toimistopaloina.

Miksi siis tuolla videolla valuu sulaa rautaa juuri ennen romahdusta ja juuri siellä mistä romahdus alkaa?

http://video.google.com/videoplay?docid ... net+9%2F11

Miksi WTC-tornien (Myös 7:n) kellarikerroksista löydettiin vielä useiden viikkojen jälkeen sulaa terästä? Miksi kellarikerroksessa yleensäkään olisi sulaa terästä? Lentokoneet törmäsivät torneihin ylös, eivät kellareihin. WTC 7:aan ei edes osunut lentokone.

http://plaguepuppy.net/public_html/vide ... uality.wmv

Tässä kaksi lähdeluettelon omaista listaa valtamediassa raportoiduista lausunnoista sulasta teräksestä:

http://www.cooperativeresearch.org/cont ... oltenmetal
http://georgewashington.blogspot.com/20 ... under.html

WTC-tornit tuhoituivat täysin, suurinta osaa uhreista ei edes löydetty, betonilattiat pulverisoituivat, mutta silti tornin juurelta löydettiin yhden kaapparin passi. Lisäksi Pennsylvaniastakin löydettiin yhden kaapparin dokumentti. Sattuipa kovin sopivasti, että passit/muut dokumentit säilyivät tunnistettavina.

http://www.prisonplanet.com/articles/au ... afound.htm
http://www.reviewjournal.com/lvrj_home/ ... 11253.html
http://www.guardian.co.uk/september11/s ... 61,00.html
http://www.usatoday.com/news/nation/200 ... rescue.htm

“• Suspected hijacker's passport found in WTC rubble”

PENTAGON

Pentagon Strike, hieno animaatio Pentagonin iskusta (Lyhyehkö):
http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon.swf

Sama animaatio suomenkielisin tekstein:
http://www.riemurasia.net/jylppy/displa ... =12&pos=47

Paikanpäällä oleva CNN:n toimittaja ihmettelee mikä Pentagoniin oikein osui:

http://thewebfairy.com/911/pentagon/index.html

Pentagonia kohti lentää maata viistäen suuri matkustajakone, mutta nurmikkoon ei tule mitään jälkiä. Löydetään ainoastaan vähäinen määrä koneen osia, ei siipiä, ei pyrstöä eikä monen tonnin painoisia moottoreita. (pienempiä moottorin osia toki löydettiin)

http://www.pentagonresearch.com/summary.html

Pentagonin kone osui juuri sopivasti siihen osaan rakennusta, joka oli ollut remontissa jo pitkään.

Miksi Pentagonin kaikkia valvontakameran kuvia ei näytetty. Vain osa frameistä! Mitä salattavaa niissä oli, kun niitä ei voitu näyttää?

Miksi Pentagonin vastapäätä olevilta huoltoasemalta ja hotellista käytiin takavarikoimassa valvontakameran nauhat heti törmäyksen jälkeen. Miksi tätä nauhaa ei ole koskaan julkistettu? Ei pitäisi olla mitään syytä salata noita nauhoja, mikäli virallinen totuus pitäisi paikkaansa!

Pentagoniin lentäneen matkustajalentokoneen omituinen kaarros. Miksi ihmeessä matkustajalentokone tekee tuollaisen kaarroksen, laittaa nokan kohti maata, ja lähestyy rakennusta vain muutaman metrin korkeudella riiskeeraten koko iskun sillä, että kone olisi vahingossa osunut maahan jo aiemmin. Eikö olisi ollut luonnollisempaa terroristeilta lentää yläilmoista viistosti Pentagoniin, eikä tehdä tuota ylimääräistä kaarrosta ja sitten lentää maata viistäen juuri siihen osaan rakennusta, mikä oli ollut remontissa jo pidemmän aikaa.

http://www.pentagonresearch.com/017.html

Missä ovat jäännökset Pentagoniin iskeneestä suuresta matkustajakoneesta? Paikalta löydettiin kyllä jotain rojua ja pienempi moottori, mutta ei jälkeäkään suuren matkustajakoneen siivistä, moottoreista ja pyrstöstä. Jotkut sanovat, että menihän ne koneet WTC-tornien sisään, joten samoin kävi myös Pentagonissa. Tässä nyt vain unohtuu se, että WTC-torneissa oli selvät siipien jättämät jäljet (aukot) seinässä. Pentagonissa oli vain pienehkö reikä, eikä lainkaan siipien/pyrstön/moottoreiden jättämiä reikiä ulkoseinässä.

http://www.pentagonresearch.com/032.html

Pentagonin iskun suunnittelua?
http://www.pentagonresearch.com/102.html

Lisäksi voidaan ihmetellä sitä, että miksi Pentagoniin sai kaikessa rauhassa lennellä reitiltään poikennut matkustajakone, kun 2 konetta oli jo törmännyt paljon aiemmin WTC-torneihin. Normaalisti tuon koneen perään olisi lähetetty hävittäjä tarkistamaan mistä on kyse, eikä tuon koneen olisi koskaan pitänyt päästä kohteeseensa, Usan pääkaupungin, Washingtonin hyvin suojeltuun puolustusministeriöön. Mutta niin vain lensi ilman kenenkään estelyitä. Aikaa hävittäjillä olisi ollut vaikka kuinka ja paljon.

Miettikäähän nyt maalaisjärjellä, New Yorkissa kaksi konetta oli jo lentänyt torneihin, USA on ”Under Attack”, joten maan luulisi olevan hälytystilassa, varsinkin pääkaupungin. Mutta ei, reitiltään poikennut kone pääsi vapaasti lentämään USA:n pääkaupunkiin, suoraan puolustusministeriön rakennukseen. Vieläpä siihen kohtaan rakennusta, joka oli ollut remontissa pitkään. Kas kuin sattuikin.

Seuraavaksi voisimme tutkailla liikenneministeri Norman Minetan todistusta 9/11 -komissiolle. Minetahan todisti, että varapresidentti Dick Cheneytä oli informoitu pääkaupunkia (Pentagonia) lähestyvästä lentokoneesta tasaisin väliajoin:

http://www.kolumbus.fi/totuus/img/mineta.wmv
http://www.prisonplanet.com/articles/ju ... nsored.htm

Jos ja kun varapresidentti on ollut hyvin perillä lähestyvästä koneesta, on myös puolustusministeri Rumsfeldia informoitu asiasta. Rumsfeldin kerrotaan olleen Pentagonissa iskun sattuessa. Hänen on siis täytynyt luottaa siihen, että kuka tahansa tuota "suurta matkustajakonetta" sitten ohjaakin, niin hän itse ei tule siinä vahingoittumaan. No, onneksi tuo "suuri matkustajakone" sitten iskeytyikin siihen kohtaan rakennusta, joka oli ollut jo pitkään remontissa. Sattumaako?

Lisää Pentagonista, mm. Global Hawkista:

http://www.freedomfiles.org/war/pentagon.htm
http://911truth.tripod.com/pentagon.html

Global Hawk – Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/RQ-4_Global_Hawk

PERNARUTTOKIRJEET

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/119.htm#pernarutto

http://www.counterpunch.org/madsenanthrax.html
http://www.whatreallyhappened.com/frameup.html
http://www.usatoday.com/news/sept11/200 ... -probe.htm

TODISTAJIA

William Rodriguez työskenteli WTC:ssä yli 20 vuotta ja hän oli viimeinen elossa pelastettu ihminen raunioista. Hän on juuri se mies joka nostettiin kansallissankariksi USA:ssa heti 9/11 jälkeen ja kaikki tuntevat hänet sen johdosta. Hänen kertomuksensa on huikea.

Hän kertoo mm. kellarikerrosten räjähdyksistä ja niiden aiheuttamista tuhoista siellä. Tässä hänen kertomuksessa tuosta historiallisesta päivästä.

http://video.google.com/videoplay?docid ... 62802294&q

Williamin kertomus lehdessä. Rodriguez kertoo tässäkin artikkelissa räjähdyksestä, joka tapahtui WTC-1:n kellarissa jo sekunteja ennen ensimmäisen koneen iskeytymistä.

http://www.theconservativevoice.com/art ... ml?id=7762

Torneista pelastuneet silminnäkijät (mm. palomiehet) kertovat, että rakennuksessa oli useita voimakkaita räjähdyksiä, siis aulassa, alakerroksissa jne jne. Tornit eivät olleet vielä tuolloin sortuneet:

http://11syyskuu.net/video/#todistajat

Usassa käydään kiivasta keskustelua aiheesta, ei siellä olla hiljaa. Ottaa vaan aikansa, että tieto leviää, kun valtamedia ei puhu eikä pukahda täällä meillä:

http://video.google.com/videoplay?docid ... sion+panel

http://video.google.com/videoplay?docid ... 24620268&q
http://www.youtube.com/watch?v=ahv3VdknyZ4
http://video.google.com/videoplay?docid ... 55858069&q

Terrori-iskuissa kuolleen miehen isän Bob McIlvainen haastattelu: (video) ...”Vihaa jota tunnemme kun TIEDÄMME, että meille valehdeltiin syyskuun 11:nnen iskuista ja että hallitus oli osallinen niissä..."

http://www.911blogger.com/2006/03/bob-m ... verup.html

CNN:n Lou Dobbs heittää suoraa tekstiä, ja tekee selväksi kantansa, että 9/11-komissio oli vitsi, Bushin hallinto on epäpätevä ja/tai valheellinen ja tapahtumat tulisi tutkia kunnolla, rehellisesti.

http://www.youtube.com/watch?v=ahv3VdknyZ4

Näyttelijä Charlie Sheen kyseenalaistaa virallisen 911-kertomuksen:

http://www.prisonplanet.com/articles/ma ... esheen.htm
http://www.911blogger.com/2006/03/911-s ... ke-on.html

Sheen oli keskustelemassa syyskuun 11:nnestä ABC:n talk-showssa jonka katsojamäärät ovat miljoonissa:

http://www.prisonplanet.com/articles/ap ... tsheen.htm

Washington Post kirjoittaa 9/11-komission jäsenten epäilyistä, että Pentagon tarkoituksella harhautti heitä:

http://www.washingtonpost.com/wpdyn/con ... 01300.html

Dokumenttifilmi 9/11 Press for Truth antaa terrori-iskun uhrien omaisten ja erityisesti viiden naisen joita kutsutaan nimellä Jersey Girls kertoa ajatuksiaan iskuista ja niiden tutkinnasta, joka pyrki vain hautaamaan totuuden:

http://www.911pressfortruth.com/

9/11 JA SUOMEN LEHDISTÖ

Suomessa lehdistö on käsitellyt tapausta varsin vähän. APU-lehti (numero 36) käsitteli 9.9.2005 kolmen aukeaman jutussa asiallisesti syyskuun 11:nnen tapahtumien keskeisiä epäselvyyksiä. Juttu on yksityiskohtaisin suomalaisessa valtamediassa esitetty pohdinta virallisen salaliittoteorian ongelmista. Siitä saa myös hyvän kokonaiskuvan syyskuun 11. päivän tapahtumista:

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/apu2.jpg
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/apu3.jpg
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/apu4.jpg
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/apu5.jpg

Satakunnan Kansan artikkeli aiheesta 9.11.2005:
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/satakan.jpg

Kansan uutisten viikkolehti 9.9.2005
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/ku.jpg

Edellisen linkin teksti
http://www.maailmansivu.fi/uutiset?1109

Aamulehti 9.11.2005
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/al.jpg

Keskisuomalainen 10.9.2005
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/Keskisuomalainen.jpg

Norja

Norjassa julkaistavassa (mutta myös Ruotsissa ja Tanskassa luetussa) Le Monde diplomatique -lehdessä on aiheesta erittäin kattava artikkeli. Nelossivun kuvat ovat varsin vaikuttavia.

http://diplo.no/pdf/0607/01.pdf
http://diplo.no/pdf/0607/04.pdf
http://diplo.no/pdf/0607/05.pdf

Epävirallinen englanninnos:
http://www.gnn.tv/B16458

Aftonpostenin juttua 9/11-skeptikoista:
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks ... 380915.ece

Edellisen jutun teksti englanniksi:
http://www.gnn.tv/B16544

Suomalaiset 9/11 -sivut:
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/ <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
http://11syyskuu.net/video/

WTC7 -rakennuksesta, suomeksi:
http://11syyskuu.blogspot.com/2005/04/w ... minen.html

Pentagonista hyvät sivut:
http://www.pentagonresearch.com/index.html

Hyvät 911 -sivut:
http://911research.wtc7.net/index.html

Paljon linkkejä 9/11 –sivuille:
http://www.911blogger.com/2006/03/showb ... sheen.html

VIDEOITA

911 Cover Up-video (LooseChange), kannattaa katsoa!
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3848835726<<<<<<<<<<<<<<

9/11 Eyewitness:
http://video.google.com/videoplay?docid ... eyewitness

Alex Jonesin hyvä videokooste wtc-rakennusten räjäyttämisestä.
http://70.84.33.210/~infomedi/video/pre ... eview2.wmv

9/11 Revisited:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9&q=9%2F11

Alex Jonesin dokumenttielokuva Terror Storm, jossa käsitellään ”terrorismia” laajemmin, historiasta aina nykypäivään. (Käsittelee mm. Lontoon iskuja.)

http://video.google.com/videoplay?docid ... rror+storm

The Road to Tyranny:
http://video.google.com/videoplay?docid=274773504746508 7513&q=alex+jones

VALVONTAYHTEISKUNTA-AATE LEVIÄÄ

Sisäministeri Kari Rajamäen kirjoitus terrorismista:

http://www.intermin.fi/intermin/bulleti ... CC00534776

Pääministeri Matti Vanhasen kolumni Turun Sanomissa; Vapauden ja kontrollin suhde muuttuu:
http://64.233.183.104/search?q=cache:PE ... D1,4:8:0:0,

Professori Jukka Kemppisen kolumni Vakoilu työpaikoille:

http://kemppinen.blogspot.com/2006/08/v ... oille.html

HS: Presidentti vahvisti telekuuntelulain:
http://www.hs.fi/teksti/tuoreet/artikkeli/1101980257140

Suomen sisäasianministeriön virallinen kanta 9/11 –tapahtumiin:

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/jtoivanen.html

Artikkeli kertoo siitä miten Yhdysvallat harjoittaa puhelujen salakuuntelua erittäin kehittyneellä teknologialla Italiassa ja Kreikassa. Telecom Italian turvallisuuspäällikkö sai vihiä asiasta ja hänet löydettiin vain joitain tunteja myöhemmin kuolleena - luonnollisesti "itsemurha". Samanlainen tapaus Kreikassa, Vodaphonen ohjelmistoinsinööri havaitsi vakoiluohjelman ja löytyi hirttäytyneenä:

http://www.alternet.org/story/40485/

Artikkelin mukaan Pentagon näkee Internetin vihollisena:

http://www.sundayherald.com/54975

Tarkkaile naapuriasi ja raportoi viranomaisille. Britannia ottaa käyttöön DDR:stä tuttuja menetelmiä:

http://infowars.net/articles/january200 ... London.htm

Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo alkaa etsiä ilmiantajia ja luoda vakoiluverkostoa kouluihin ja järjestöihin:

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/id26316.html

MUUTA

Prof. David Ray Griffinin tekemä yhteenveto virallisen 9/11-komission raportista löytämistään valheista suomeksi:

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/G115.htm

Yli 150 valtamedian uutista jotka viittaavat siihen, ettei virallinen tarina pidä paikkaansa:

http://killtown.911review.org/911smokingguns.html

Artikkelin mukaan New Yorkin poliisit ja palomiehet tietävät, että pilvenpiirtäjät tuhottiin räjäyttämällä:

http://www.americanfreepress.net/html/b ... e_wtc.html

Meet The Pressin Tim Russertia haastatellaan aiheesta Skull&Bones, Bohemian Grove, sekä lopuksi 9/11:stä. Russert painaa lopussa paniikkinappia, kannattaa kuunnella. Kun kysymykset on liian suoria ja kiusallisia, niin paniikkihan siinä iskee.. Hyvät naurut saa!

http://www.youtube.com/watch?v=I6ucTsF6ldQ

Miljoona dollaria sille, joka pystyy esittämään uskottavan teorian siitä, että tornit sortuivat niin kuin niiden väitetään sortuneen eli osoittamaan, että pannukakkuteoria pitäisi paikkansa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_walter

Yhdestäkään kaapatusta koneesta ei syötetty kaappauskoodia, vaikka ohjaamossa on hätätilanteita varten useampia vaihtoehtoja koodin syöttämiseen.
http://www.questionsquestions.net/docs0 ... dquig.html

Kirjailija Leena Krohnin kolumni Tekniikka ja Talous –lehdessä:

http://www.tekniikkatalous.fi/doc.te?f_id=709282

Epäilyttääkö Usan hallituksen virallinen kertomus 9/11 –tapahtumista? Et ole ainoa, skeptikoita on muitakin:
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/skeptgal.html

Operaatio Northwoods

Operaatio Northwoods oli vuonna 1962 Yhdysvaltojen suunnitelma, jonka tarkoituksena oli saada maan kansalaiset kannattamaan sotilaallisia toimia Kuubaa vastaan. Suunnitelmassa olisi mm. räjäytetty yhdysvaltalainen lentokone ja syytetty siitä Kuubaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Northwoods
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/north.html

LONTOON 7/7 -ISKUT

Watsonin ja Jonesin artikkeli kokoaa yhteen epäilyttävät seikat Lontoon terrori-iskuista.

Pommit olivatkin junan alla, eivätkä selkärepuissa?:

http://www.prisonplanet.com/articles/au ... alword.htm

Jotkut saivat varoituksen etukäteen, harmi ettei tieto levinnyt laajemmin:

http://www.israelnationalnews.com/news.php3?id=85346

Terrorismiasiantuntija John Loftus kertoo FOX-kanavan haastattelussa, miten Lontoon 7.7.-iskujen pääsuunnittelijaksi nimetty Haroon Rashid Aswat oli ollut MI6:n suojeluksessa vuosia ja mitä ilmeisimmin Britannian agentti.

http://11syyskuu.net/video/aswat.wmv

Peter Power, Visor Consultants -yhtiön johtaja kertoo miten hän veti terrorismin vastaista harjoitusta Lontoossa samalla hetkellä 7.7.2005, kun oikea isku tapahtui. Harjoitus piti sisällään lähes täsmälleen samanlaisen terroriskenaarion, kuin mikä tapahtui samalla hetkellä oikeasti:

http://11syyskuu.net/video/london_terror_games.wmv

Brittien tekemä kooste 7/7 -iskujen omituisista piirteistä:

http://11syyskuu.net/video/77r4.wmv

Team 8+ Lontoon iskuista:
http://www.team8plus.org/e107_plugins/f ... ic.php?366

LOPPUSANAT

Suomalaiset valtamediat eivät juuri ole asiasta puhuneet, vai koska kuulit viimeksi TV-uutisissa tai radiossa, että 9/11 -tapahtumissa riittäisi tutkittavaa puolueettomille tahoille!? Asia on siis täysin tietoisesti ja tarkoituksellisesti vaiettu. Vaikenetko sinäkin?

Maailma on terrorismin vastaisessa sodassa, kansalaisten kontrolli tiukkenee, kansalaisoikeudet puolestaan vähenevät ja internetin tarkkailua lisätään. Usassa 9/11:n jälkeen aloitettiin laaja puhelujen salakuunteluohjelma, kansallisen turvallisuuden ja terrorisminvastaisen sodan nimissä. Sähköposteja pitää saada urkkia, Suomessakin.

Muistatteko USA:n viimeiset presidentinvaalit vuonna 2004? Terroristiuhka oli juuri vaalien alla poikkeuksellisen suuri, hälytys- ja valmiustaso oli korkein mahdollinen. Bush julisti kuinka terroristit voivat iskeä hetkenä minä hyvänsä, missä tahansa! Kaikkialla näkyi poliiseja ikäänkuin muistuttamassa äänestämään meneviä kansalaisia siitä, että USA on terrorismin vastaisessa sodassa. George W Bush sai kansan tuen taakseen, ja tuli valituksi uudelleen Yhdysvaltain presidentiksi.

Pelolla, sekä lavastetuilla terrori-iskuilla ja terrorismipidätyksillä on helppo hallita ihmisiä ja heidän mielipiteitään. Näin saadaan myös keinotekoinen oikeutus täysin mielivaltaiseen politiikkaan, joka näkyy johtavan kansalaisten oikeuksien kaventumiseen kaikkialla maailmassa, myös meillä Suomessa!

Nykyinen kehitys on huolestuttavan kaukana siitä demokratiasta johon me olemme länsimaissa tottuneet.

------------------------------------------------------------------------------------------

Mitä mieltä te olette?
Pidetään vastaukset positiivisina ja ainakin rakentavina.

edewit

Mitä mieltä te olette?
Pidetään vastaukset positiivisina ja ainakin rakentavina.Aloitetaan vaikkapa floodaamisesta. Tiivistä asiasi, älä kirjoita sivun mittaista viestiä. Niitä ei kukaan jaksa lukea.

Toiseksi, väitteesi on kumottu jo lukuisia kertoja. Ketään ei enää kiinnosta 9/11 salaliittoteoria, kun "skeptikot" kierrättävät samoja kumottuja väitteitä kerta toisensa jälkeen ja esittelevät ne totuutena.

Keksisitte vaihteeksi jotain omaperäistä.

DarkShade vaihtaa vaan kiltisti foorumia jos ei mitään kiinnostavaa täällä näe eikä halua asiasta keskustella.
Keskustelufoorumi tämä kuitenkin on.

Kiitos

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2385

Tango fasismin ja kapitalismin suhteesta

http://www.youtube.com/watch?v=8fBrAj04PrU

Kun fasismi lyötiin, yksi bunkkeri jäi valtaamatta. Kun fasismi tuomittiin, yksi syyllinen jäi haastamatta. Kun fasisteja hirtettiin, yksi köysi jäi käyttämättä.

Sen yhden tähden teurastettiin Espanja, ja sinä lepäät raunioitten alla. Sen yhden tähden peitti yö ja usva Euroopan, ja sinä paloit siellä missä miljoonat.

Sen yhden tähden sinut pestiin napalmilla Koreassa, sen yhden tähden vietiin pääsi Angolassa. Sen yhden tähden Salvador Allende murhattiin, sen yhden tähden ei rauhaa saatu Vietnamiin.

Sillä hirttämättä järjestelmä jäi, ja fasismi on järjestelmän täi.

...

Sen yhden tähden sinut pestiin napalmilla Koreassa, sen yhden tähden vietiin pääsi Angolassa. Sen yhden tähden Salvador Allende murhattiin, sen yhden tähden ei rauhaa saatu Vietnamiin.

Sillä hirttämättä järjestelmä jäi, ja fasismi on järjestelmän täi.

Mutta rasvattuna köysi odottaa, kunnes järjestelmä tyhjän päällä keinahtaa.

Säv. Eero Ojanen
San. Matti Rossi

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

edewit
DarkShade vaihtaa vaan kiltisti foorumia jos ei mitään kiinnostavaa täällä näe eikä halua asiasta keskustella.
Keskustelufoorumi tämä kuitenkin on.

Kiitos
Odotatko oikeasti jonkun käyvän läpi tuon miljoonan linkin luettelon?

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
HalfNelson
edewit
DarkShade vaihtaa vaan kiltisti foorumia jos ei mitään kiinnostavaa täällä näe eikä halua asiasta keskustella.
Keskustelufoorumi tämä kuitenkin on.

Kiitos
Odotatko oikeasti jonkun käyvän läpi tuon miljoonan linkin luettelon?

Ehkä hän olettaa ihmisten vaikenevan kunnioittavasti tällaisen todistusvyöryn edessä ja uskovan vilpittömästi että "kyllä sen vaan on niin oltava, kun noin paljon lähteitäkin on" sortumatta lähdekritiikin terävään miekkaan ja skeptisyyden tikarinviiltoon?

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Pikku Gen: Odotatko oikeasti jonkun käyvän läpi tuon miljoonan linkin luettelon?

En. Jos saa vainun loogisuudesta niin jokunen linkki riittää.

sapetix
Ei tässä niinkään fasismiin olla matkalla, vaan islamismiin.
Euroopankin aika käy vähiin..
http://www.liveleak.com/view?i=197_1241151290Heheh.. epäilen. Täällä suhtaudutaan skeptisesti ja hyökkäävästi muslimien pyyteettömimpiin ja rehellisimpiinkin rauhan- ja yhteistyön ehdotuksiin. Länsimaalaisen eliitin fasismia taas oikein rukoillaan ja pyydetään ja kieltä tungetaan niin syvälle persiiseen, että pian näkökenttäkin sumenee supistajalihasten ympäröimänä.
Mitä vaan sotimista, tappamista, kidutusta ja epämoraalisuutta hurrataan, kunhan "omat" johtajamme tekevät sen "meidän puolestamme". Rahat sotaan, kansalaisoikeudet pannaan, ihmisarvo nollaan ja lisää valtaa poliisille, poliitikoille ja pankkiireille. V***t muista. Mutta OIKEA vihollinenhan oli kuitenkin pommejamme karkuun juokseva, epäilemättä tulevaisuudessa katkera ja väkivaltaan tottunut irakilaislapsi..

Sensuuria.. rasismin nimessä?^^

Joku teki rasistisen kommentin jonka totesin johtuvan selvästi tietämättömyydestä. Ja perustelin pitkään.

Hyvät rasismin vastaiset kommenttini poistettiin ilmeisesti ylläpidon taholta joka tietenkin olennaisesti katkaisi hyvän keskustelun.

Kyseinen ylläpidon tapa ikävä kyllä opettaa käyttäjiä turvautumaan rasismiin jos haluaa kokonaan tuhota määrätyn keskusteluaiheen. Ja siten palkitsee vastaavaa tietämättömyyttä ja ahdistunutta maailmankuvaa.

edewit
Sensuuria.. rasismin nimessä?^^

Joku teki rasistisen kommentin jonka totesin johtuvan selvästi tietämättömyydestä. Ja perustelin pitkään.

Hyvät rasismin vastaiset kommenttini poistettiin ilmeisesti ylläpidon taholta joka tietenkin olennaisesti katkaisi hyvän keskustelun.

Kyseinen ylläpidon tapa ikävä kyllä opettaa käyttäjiä turvautumaan rasismiin jos haluaa kokonaan tuhota määrätyn keskusteluaiheen. Ja siten palkitsee vastaavaa tietämättömyyttä ja ahdistunutta maailmankuvaa.
Pahoittelen tuota.. Katsoin väärää foorumia. Luulin että on 9/11 keskustelu..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat