Seuraa 
Viestejä45973

Ensin pantiin kädet Ason pään ylle ja sitten nostettiin Aso kevyesti ilmaan. Nostajina yksi mies ja kolme naista.

Mikä selitys tähän löytyy?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Pelkkää psykologiaa. Kun tiedät, että jotain tuollaista tulee tapahtumaan kaikki suhtautuvat siihen, että se myös tulee tapahtumaan.

Kun jälkimmäisenä nostettiin sitä naista, niin ensimmäisellä kerralla nostettava oli aivan vetkulia, mutta sitten käsien päällepanon jälkeen ihan jäykkis. Ja niin nätisti nousi.

Samoin nostajilla on enemmän voimaa sillä toisella kerralla ihan huomaamattaan. Noin 80 kiloa jaettuna neljällä ei ole niin kovin paljon per nostaja. Parikymmentä kiloa nostaa kahdella kädellä melkein kaikki aikuiset melko kevyesti.

Ei siis mitään yliluonnollista sinäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jesper
Seuraa 
Viestejä1105

Harmi etten temppua nähnyt kun katsoin, 9/11-juttua JIMiltä. Mutta eilen näin ennakkomainoksen, joten ilmeisesti kyseessä oli tämä party levitation temppu, johon törmäsin joskus vuosia sitten netissä. Olisi kyllä hauska tuotakin joskus kokeilla.

Heed not my earthly lot, for it hath little of earth in it.
- Edgar Allan Poe

Tuo temppu ei ole taikuutta, magiaa tai mitään ihmeellisempää kuin sekään että ihminen hengittää. Jokaisella on ympärillään useiden metrien laajuinen energiakenttä, jotkin ovat tuttuneet kutsumaan tätä auraksi (todellisuudessa tämä on paljon muutakin) Kaikki ympärillämme on energiaa. n. 100 vuotta sitten tiede oli lähempänä totuutta tämän suhteen kuin menneinä 90 vuotena, jolloin käsitteestä eetteri luovuttiin... no enihau vasen käsi on base magnetic ja oikea käsi base electric. Kun jokainen laittaa kätensä vuoron perään jättäen pienen "hajuraon" väliin, niin syntyy tapahtumaan osallistuneiden ihmisten energiakenttien vahvistuminen. Energia on loputonta ja jos sitä osaa käyttää oikein, voi vaikka siirtää vuoria... Jos haluat täydellisemmän selityksen universaalista rakenteesta, energioistamme ja dna:n liittymisestä tähän kts.
http://www.keylonticdictionary.org/Word ... System.htm
http://www.keylonticdictionary.org/Word ... 20Grid.htm
http://www.azuritepress.com/New%20Comers/welcome.html

Olenkohan nyt ymmärtänyt asian oikein vai väärin? Tässä täytyy nyt tosiaan ymmärtää tämän vuoden Pig Brother -kauden ensimmäinen virallinen skandaali, vai mistä on kyse? Skandaalejahan on jo meille siunaantunut perinteisesti vuodesta nolla lähtien. Olen vakaasti sitä mieltä, ettei tämäkään vuosi suju ilman PB-skandaalia kovinkaan rauhallisesti tai ilmastoystävällisesti.

zale81
no enihau vasen käsi on base magneticPaitsi Metallican jätkillä se on tietysti death magnetic.

Ja tätäkään tuubaa ei tietystikään pysty jostain aivan täysin käsittämättömästä (ja todistamattomasta) syystä mitenkään tieteellisesti todistaa?

Se oli kyllä ihme temppu. Aluksi kun he yrittävät nostaa nostettavaa, oli vaikea saada otetta, niinkuin voi kuvitella. Ihmistä on aika vaikea nostaa. Sitten he kohottivat käsivarsiaan päällekäin, vuorotellen nostettavan pään yläpuolelle. Sen jälkeen yritettiin uudestaan ja nostettava nousi ilmaan kevyesti. En usko että se oli pelkkää psykologiaa. Helpottiko esim. ilmavirtaus tai jokin vastaava seikka nostamista? Tuollainen tekniikka olisi hyödyllinen mm. sairaaloissa.

Epic
Seuraa 
Viestejä2174
IFEUN_2.0
Olenkohan nyt ymmärtänyt asian oikein vai väärin? Tässä täytyy nyt tosiaan ymmärtää tämän vuoden Pig Brother -kauden ensimmäinen virallinen skandaali, vai mistä on kyse? Skandaalejahan on jo meille siunaantunut perinteisesti vuodesta nolla lähtien. Olen vakaasti sitä mieltä, ettei tämäkään vuosi suju ilman PB-skandaalia kovinkaan rauhallisesti tai ilmastoystävällisesti.Kyllähän meillä oli jo bb-seksiskandaali. Onneksi kukkahattutädit olivat kärppänä paikalla ja yhdynnän suoraan lähetykseen päästänyt työntekijä erotettiin.

Nyt kävi näin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat