Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kuka tietää enemmän tästä asiasta?
1.) Ilmeisesti lama aikaan m.m 1992 Mauno Koiviston johdolla pidettiin talousseminaari jonka julkilausumat on luokiteltu salaisiksi?
2.) Mahtoiko samana vuonna Kotimaamme siirtyä kaupalliseksi ja suurelta osalta ulkomaalaisomistukseen?

3.) Käsittääkseni myös meidän Suomen kansalaisten juridinen asema muuttui?
Olemmeko kaupallisia yksiköitä?
Ja siksi sinä joka luet tekstiä et mitenkään voi saada passia tai henkilöpaperia muulla kuin kaupallisen yksikön nimellä siis koko nimi kapitaaleilla? ( Kyse ei ole valtion koneiden virheohjelmasta tms.)

Aiheesta muutama linkki:
http://sanomat24.fi/keskustelu/index.ph ... 56.msg9576

http://tutkielmat.uta.fi/pdf/lisuri00002.pdf

Toivon että jätetään turhat kommentit pois.
Jos tiedät jotain asiasta enemmän kuin tekstissä tässä lukee niin vastaa.
Muuten toivon että ette "spämmää".

Kiitos.

Kommentit (8)

No ei tätä ainakaan sivistyksen kulta-aikana tulla muistamaan.
Tottahan on jo, että jos yksilö haluaa osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan (johon hänet on jo syntymässään lain nojalla pakotettu), hänen tulee rekisteröityä kaupalliseksi yksiköksi valtion tietokantaan. Joissain toisissa kulttuureissa tällaista voitaisiin katsoa hyvin halveksuvasti, kuten osa meistä katsoo ihmisten pakottamisen tiettyyn uskontokuntaan vastenmieliseksi.
Niin kauan, kuin ihmiset tietoisesti tai tiedostamatta unohtavat säännöllisin väliajoin korporaatioiden ja valtioiden päämiesten sumplimat hirmuteot ja vääryydet sekä tukevat näitä tahoja rahallisesti ostaen halpatyövoimaa käyttävää ja luonnon tasapainoa särkevää "halpiskamaa" reilusti yli omien tarpeiden - olemme aktiivisia osallisia tähän Neljänteen Valtakuntaan!
New World Orderit sun muut liittyvät täysin meidän jokaisen elämään. Me rahoitamme öljysotien luojia ostamalla öljyä multikansallisilta täysin moraalittomilta korporaatioilta, kuten Shell ja Exxon. Me rahoitamme riistokalastusta ostamalla ulkomaisia purkkikaloja sen sijaan, että kalastaisimme kaveriporukalla omat tarpeemme omista runsaista järvistämme. Me tuemme viljelysmaiden ja viljelijöiden myrkyttämistä ostamalla kehitysmaista tuotuja korporaatioiden halpatuotteita, jotka on saatu halvaksi maksamatta viljelijöille kunnon palkkaa ja käyttämällä runsaasti testaamattomia kemikaaleja sadon parantamiseksi. Me tuemme lapsityövoimaa ostamalla sen halvimman ja kivoimman Made in China paidan tai farkut, vaikka voisimme yhtä hyvin tukea "reilua kauppaa" ostamalla hieman kalliimman, mutta laatu- seka etiikkataatun tuotteen.

Maailma menee niin päin persettä, koska elämme mielummin vaahtokarkkimaailmassamme, jossa kaikki on aina halpaa ja mainoksissakin hymyillään. Emme näe niitä todellisia katastrofaalisia seurauksia, jota ylikuluttajuutemme maailmaan tuottaa.
Tästä voi kiittää osittain silmiä sumuttavia korporaatioita, valtion virkamiehiä, kuin pankkiirejakin, mutta kaikki todellinen tieto maailmasta on jatkuvasti saatavilla. Jos sitä ei hae, vaan on mielummin välinpitämätön kuluttajan rooliin alistettu muurahainen, se on oma valinta ja silloin osallistuu juuri niihin toimiin, joita tulevaisuudessa niin kauhistellaan ja pidetään mahdottomana (esim. nassesaksan hienous nyky historiankirjoissa..)

Ihmisluonne, siitä ei päässä vaikka näistä firmoista päästäski eroon.

Mut jooh, nämä faktat maailmasta on just sitäluokkaa että ne kannattaa ensin ymmärtää ko vaahdota.

Ihmisluonne ihmisluonne.. jepjep, kuten historia on todistanut, jokainen maailman ihminen on pohjimmiltaan paha ja ymmärtämätön kusipää, joka tappaa kaikki oman etunsa eteen, koska ei tajua ettei se kannata. Yksilöillä ei ole mitään mahdollisuutta kehittää ymmärrystään siihen asti, että osaisi toimia rationaalisesti, vaan kaikki ovat potentiaalisia raiskaajamurhaajapedofiilejä.. Jepjep. Ei. Ei ole sellaista asiaa, kuin ihmisluonne (paitsi se osa egosta, joka haluaa pysyä hengissä, eikä sekään kaikilla toimi..).
Lukuisat historiallisestikin merkittävät valistuneet hahmot ovat osoittaneet, kuinka ihminen voi nousta apinaesi-isänsä ulkopuolelle tajuamalla suurempia kokonaisuuksia, kuin eläimet. Ihminen voi ymmärtää yhteiskuntien ja laajojen organisaatioiden hyödyt kaikkien kautta itselleen ja saattaa toimia hyvinkin hienovaraisesti ja hellätunteisesti, vaikka tavoitteet olisivatkin omaksi hyödykseen.
On täysin typerää väittää, että koska olemme kasvaneet jokainen enemmän tai vähemmän sairaaseen yhteiskuntaan, meidän maailmankuvamme tai toimintametodimme olisivat edes miljardisosa niistä vaihtoehdoista, kuinka täällä voi asioita nähdä, tehdä ja kokea.

Jos tuuduttautuu siihen harhakuvaan, että ihmisluonne nyt vaan on tällainen, lopettaa täysin itsensä henkisen kehityksen ja ymmärryksen kasvattamisen. Se ei kannata, eikä ole mitenkään "ihmisluontoon" kuuluvaa tehdä näin - se on täysin vapaaehtoista. Se mitä kutsumme "ihmisluonteeksi" on yleisesti yhteiskunnassa kehittyneiden ja hyväksyttyjen vääryyksien nielemistä sellaisenaan ilman todellisten syiden pohtimista.

Helppo johtopäätös sanoa että olen vapauttanut itseni ajattelusta vain toteamalla että ihmisluonne on sitäjatätä, silläsiisti.

Väitätkö että jos pari pahispomoa firmoista pistetään nurin niin kukaan ei tule tilalle? Tuskin, siksi pitääkin esittää seuraava kysymys, miksi se käyttäytyy noin? Helppo vastaus, tunteet. Siksi ihmisluonne on mitä on, asia mistä ei tulla pääsemään vain kasvatuksella ja opetuksella eroon.

Eikö olekkin hassua että suurinosa ahneista suurpomoista on juuri älykkäitä ja korkeasti koulutettuja

Mutta ei hirveästi järkeä jatkaa keskustelua, se tyssää jo alkuunsa eli erilaiseen maailmankuvaan, omani on se että riittää kun elää itse hyvän elämän ja on läheisille ihmisille hyvä. Se riittää, oli vaikka mitä salaliittoja tai pahoja ihmisiä. Näen kyllä väärydet mutta.. noh, ei kosketa minua, kappas, olempa suomalainen

Sinulla (luultavimmin) taas on koko yhteiskunnan / maailman asiat tärkeimmät, kiva asua kivassa maailmassa, väärydet on korjattava ja et ole täysin luovuttanut ihmisten suhteen Korjaa toki jos oon väärässä.

Pahoittelen kärjistystä, en halunnut antaa kuvaa että olisit mielestäni luopunut omaehtoisesta ajattelusta. Et selkeästikään ole. "Ihmisluonne" vain on kortti, millä voi jopa täysin perusteettomasti oikeuttaa päässään minkä tahansa ihmisen tekemän hirmuteon, eikä se ole mielestäni mitenkään rakentava tapa ajatella asioita. Tekoihin on toki aina syitä, mutta ihmisellä on potentiaalia myös muuttaa maailmankuvansa ja toimensa, eikä siksi mikään haitallinen teko ole pelkästään "väistämätön seuraus" jostain.

En koetakaan väittää, että jotkin tietyt edustajat maailmasta poistamalla ongelmat häviäisivät. On toki tahoja, jotka tarkoituksellisesti myrkyttävät ihmismieliä sairaisiin tekoihin oman etunsa tähden. On kuitenkin ihmisistä itsestään kiinni, mitä he tekevät. Aina on ollut huonoja ja hyviä esikuvia ja se mihin suuntaan maailma menee riippuukin ihan jokaisesta yksilöstä ja siitä, minkälaisia esikuvia he seuraavat ja minkälaista maailmaa he itse haluavat rakentaa. Syy miksi paasaan tälläkin foorumilla on lähinnä se, että toivon ihmisten hakeutuvan etsimään muualta järkevämpiä ja rakentavampia esikuvia elämälleen, kuin poliitikot, taloustieteilijät tai turhaan kadehdittu rahaeliitti. Länsimaissa ihmiset ovat unohtaneet täysin lähtökohtansa ja riippuvuutensa luonnosta, sekä kaikki ns. "hengelliset arvot" (sen enempää nyt provosoimatta), jotka pitävät meidät oikeasti ja jatkuvasti onnellisina vain hetkellisen materialismin tyydyttävyyden sijaan.

Ja ei, en missään nimessä ole luovuttanut ihmisten suhteen, kun olen tajunnut sen valtavan kehityksen potentiaalin, mikä jokaisessa ihmisessä piilee.

No menee kyllä hyvin pahasti offtopiciksi.. Ei anneta sen häiritä. Itse toivon vilpittömästi iloisuutta ja rakkautta kaikkien sydämiin ilman niitä tuhoisia tapoja, joihin nyt pääosin nojaudutaan (järjetön kulutus, "egobuustaus" toisia sortamalla, päihteet, vallanhimo jne.). Todellinen onnellisuus ja vapaus ovat jokaisen omassa päässä!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat