Seuraa 
Viestejä45973

Eli Kultainen Orda ei liity tähän asiaan varsinaisesti mitenkään, mutta se vain tuli mieleen kun eilen illalla huomaamatta tuuletusikkunan raosta pölähti sisään abouttiarallaa varmaan 200-300 banaanikärpästä. En ole moista hyökkäystä ennen kokenut ja niiden nirhaamisessa onkin sitten vierähtänyt tovi jos toinen. En haluaisi että jäävät alivuokralaisiksi. Imuri osoittautui kätevimmäksi massamurhavälineeksi. Olivat jostain syystä ihastuneet tuohon rapattuun kattoon, josta ne oli helpompi "siivota".

Ihmetyttää vaan että mistä moiset ovat just nyt tänne löytäneet, kerrostalon kuudennen kerroksen ikkunanraosta sisään? Onko tänä vuonna jotenkin merkityksellinen kärpäsvuosi? Pitääkö noita alkaa joka ilta nirhimään? Kasvattaakohan toi naapurin mummo jotain laitonta tuolla parvekkeella vai onkohan jollain ituhipillä oma komposti parvekkeella meidän naapureiden "iloksi"?

Miten tämä kaikki liittyy tieteeseen? .. öö.. ottiatuota.. öö.. nokunpönnikintekeealoituksiamistävaan..

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Olisiko joku lintu tai orava roudannut marjavarastonsa siihen ikkunan ulkopuolelle? Itse koin vastaavanlaisen invaasion tosin pienemmässä mittakaavassa jätettyäni biojäteastian muhimaan pariksi viikoksi. Banaanikärpäsiä on muuten hauska tappaa kun ne ei älyä väistellä yhtään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat